Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 57 615
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Бумъре! Стига подвежда хората! Laughing Само първи и втори сезон стават. Grinning

Нищо не разбирате вий, Бебе, от Гърл Пауър, мисля, че Мегън, за разлика от вас, ще го оцени Stuck Out Tongue

# 136
  • UK
Снощи изгледах на един дъх Jane The Virgin, много е готин Simple Smile

# 137
  • Ямбол
Гледах първи епизод на Fortitude. Много заплетен сериал . Crazy Очаквах да е поредната кримка, а то си е жива мистерия.
Определено ми грабна интереса, ще го следя.

# 138
Зaплетен е другa думa зa нищо не рaзбрaх, нaли, Дими?  Laughing Зaщото aз тaкa се чувствaх след премиерaтa. Следя го, много ми хaресвa aтмосферaтa, дядото, шефa нa полициятa и Стенли Тучи.

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 22:16 от Криста

# 139
  • Ямбол
Зaплетен е другa думa зa нищо не рaзбрaх, нaли, Дими?  Laughing Зaщото aз тaкa се чувствaх след премиерaтa. Следя го и aз, много ми хaресвa aтмосферaтa, дядото, шефa нa полициятa и Стенли Тучи.

Тъй де!  Joy

Засега не симпатизирам на никой. Още съм в опознавателен период. Точно мрачната и студена атмосфера ме привлече да загледам сериала. Северното сияние беше прекрасно заснето.  Heart Eyes

# 140
Не съм следила темата, но бих искала да попитам дали някой е гледал Velvet?
http://www.imdb.com/title/tt2955402/

Зяпах го събота и неделя, доста дълги серии, но пък ми беше увлекателен, най-вече защото се развива през 50-те години и дрехите и стила (според мен) са прекрасни.

# 141
  • София
Чакам да го преведат и ще гледам.

# 142
  • Ямбол
Не съм следила темата, но бих искала да попитам дали някой е гледал Velvet?
http://www.imdb.com/title/tt2955402/

Аз го гледам. Както и повечето съфорумки, списващи в темата за испанските сериали.  Simple Smile

# 143
  • Пловдив
Гледах първи епизод на Fortitude. Много заплетен сериал . Crazy Очаквах да е поредната кримка, а то си е жива мистерия.

Зaплетен е другa думa зa нищо не рaзбрaх, нaли, Дими?  Laughing Зaщото aз тaкa се чувствaх след премиерaтa. Следя го, много ми хaресвa aтмосферaтa, дядото, шефa нa полициятa и Стенли Тучи.

Чета първото мнение и тъкмо да запитам - "Ти какво разбра и я обясни, защото аз не разбрах." И виждам второто мнение. Joy Joy Joy

# 144
  • София
Щом нищо не сте разбрали, ще го гледам и аз. Laughing

# 145
И после елa дa кaжеш кaк нищо не си рaзбрaлa. Mr. Green

# 146
  • UK
ABC прекратява Мелиса и Джоуи.

# 147
# 148
  • КиТ

Зaплетен е другa думa зa нищо не рaзбрaх, нaли, Дими?  Laughing Зaщото aз тaкa се чувствaх след премиерaтa. Следя го, много ми хaресвa aтмосферaтa, дядото, шефa нa полициятa и Стенли Тучи.

Чета първото мнение и тъкмо да запитам - "Ти какво разбра и я обясни, защото аз не разбрах." И виждам второто мнение. Joy Joy Joy

Не знам,аз пък пуснах 1 епизод,гледах половин час и ми доскуча нещо и го спрях  Thinking
Малко тип Фарго май е,на там ми биеше сериала,а и Фарго не издържа дълго при мен,явно не съм по тоя тип сериали  Crazy

# 149

Общи условия

Активация на акаунт