Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 57 576
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
Нищо няма, певицата твърди, че може би ще запишат песента. Нищо не е пускала в Туитър за работа за сериала, излиза епизода, тя пуска в Туитър само ритуийт на поста на самия сериал, нали знаеш, "гледайте довечера новия ни епизод". След няколко дни хората се чудят коя е песента и някой пише "песента е на Джорджа, знам, защото ми е внучка" и всички отиват в Туитъра и Инстаграма й да я питат, и тя казва, че може би ще я запише. За мен гласът не е еднакъв, ето това е въпросната Джорджа, липсва й алтернативното звучене и има характерен акцент, който в песента в сериала го няма. Накрая на клипа звучи съвсем различно -
https://www.youtube.com/watch?v=VKUXH-cR23U
Нямам линк към въпросната песен, но ето линк към епизода, започва малко след втората минута.
http://www.movshare.net/video/bbe323bd1f99a

# 121
  • UK
Unforgettable го спряха. Иначе на мен ми харесваше. Много харесвам главната актриса. От време на време има забавни лафчета. Приятен е. Но нямаше никакъв край.
Току що A&E обявиха четвърти сезон от 13 епизода.

# 122
Руския интернат откъде може да се свали?

# 123
  • Свищов
Аз изгледах "Ризоли и Айлс" . Сега се колебая между няколко, ще дадете ли препоръки?

Гледала ли си Criminal minds? Само дето не е хич ведър,  бих казала доста тежичък. След като се заглеждах в отделни епизоди по ТВ, сега го гледам на 1 път, но повече от 2 епизода на ден не мога да понеса.

# 124
  • Вестерос
Unforgettable го спряха. Иначе на мен ми харесваше. Много харесвам главната актриса. От време на време има забавни лафчета. Приятен е. Но нямаше никакъв край.
Току що A&E обявиха четвърти сезон от 13 епизода.

Shocked сериозно ли  Shocked Rolling Eyes дано да завършат историята със сестрата

П.П. http://tvline.com/2015/02/06/unforgettable-renewed-season-4-a-e/ хах, мерси, че ме зарадва Simple Smile

# 125
Заради Дилан МакДермот ще дам пак шанс на American Horror Story. Дано успея да изгледам поне първи сезон. По принцип не се плаша от истории на ужасите, но този сериал не знам защо ми беше много страшен.

# 126
Почни с трети тогава, доста е забавен  Whistling

# 127

Дилан вече го няма в трети сезон. Изгледах  първи епизод с едно затворено око. Утре ще затворя другото и ще изгледам втория.

# 128
Щом е само заради Дилън, карай хронологично.

# 129
  • КиТ

hahaha

# 130
Бумъре! Стига подвежда хората! Laughing Само първи и втори сезон стават. Grinning

# 131
  • София
Някоя си Georgia Ku твърди, че онази песен от CSI е нейна, всички останали явно са съгласни, но на мен не ми звучи като нея, а и цялата история е малко странна, певицата твърди, че я е написала специално за сериала, но ако е така, трябва веднага да уволни мениждъра си, понеже песента просто не съществува - тя твърди, че може би щяла да я запише. Всъщност някой написа в hearditontv че песента е на внучка й - въпросната Джорджа, и проверка в туитъра й показва, че тя твърди така, дори е пуснала линк към епизода преди бабата да обяви, че е тя, но през последните няколко месеца, когато трябва да е била записана песента, не е пуснала нито веднъж информация в Туитър за това, но е пускала купища туийтове за песните, които е написала за Инна, за песните и с други хора... Малко ми е странно и гласа не ми звучи същия, ама други хора пък твъдят, че е точно нейния.

Уф, да и аз ги четох тези неща, някой беше пуснал и "линк" към американския амазон, тъкмо щастливо натисках да си я купя... но нъцки, амазон казва, че такова животно нЕма... често казано и на мен изобщо не ми прилича на таз Ку...много по-слаби са й всички други неща, които чух...

# 132
  • UK
Нали? И гласа й не е същия, вярно, че има обработка, но чак такава разлика... И акцента го няма и вибратото й го няма, съвсем различно звучи.

# 133
  • София
Ами не знам, целия стил, песен, ниво... съвсем различно ми е от няколкото й доста... хъм нещастни песнички в ютуб...
Но пък покрай търсенето на тази прословута песен си намери 2-3 други много готини изпълнителки, та не съжалявам Simple Smile
Ако все пак  някога я срещнеш издадена някъде пиши непременно, (може и на ЛС), песента е много хубава, който и да я изпълнява.

# 134
  • UK
Ще пиша, но се съмнявам...

Общи условия

Активация на акаунт