Кой какви сериали гледа? - Тема 12

• 57 711
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
  • Вестерос
Аз и 3-та гледах, но след тази новина го зарязвам  Laughing

# 511
  • София

брат`чеди  Peace

Цитат
mike epps is the older cousin of omar epps

# 512
  • София
Изгледал Forever и доволен  bowuu

хах, опасявах се от най-лошото, а то колко оригинално извъртяха нещата и измислиха възможно най-приятния финал като за истински край. И все пак много ме е яд, че го канеслираха, но съм много, много доволен от финала, уф.  Sunglasses

# 513
  • София
Дааа и аз го изгледах снощи. Хареса ми, приятен завършек, добре затвориха нещата, опасявах се, че ще оставят по-отворен финал, но всъщност много добре си завършиха сезона. Явно наистина са го помислили, с ясната представа, че 99%  няма да има продължение.

# 514
  • Пловдив
Аз го гледах отдавна последния епизод на Форевър, ама пак ми е мъка. От новите сериали този харесвах най-много.

# 515
  • UK
Last Man Standing е подновен.

# 516
Вчера започнах да гледам Undateable. Изглежда ми обещаващо

# 517
  • UK
CBS подновява Person of Interest, Hawaii Five-0, Elementary, CSI: Cyber, The Odd Couple, NCIS, Blue Bloods, NCIS: Los Angeles, Criminal Minds, The Good Wife, Survivor, Undercover Boss, The Amazing Race, 60 Minutes и 48 Hours.

Честно казано съм учудена за подновяването на CSI:Cyber, гледах няколко епизода и според мен е доста глупав. Сериен убиец на свобода? Няма нужда да търсим отпечатъци и да разпитваме свидетели, нека да проверим всички телефонни сигнали, които са били в района на убийствата, и да видим кой е бил на всички местопрестъпления. Не можем да докажем кой е убиеца? Нека му пратим вирус на телефона и да му копираме датата от фитнес приложението, което отчита как се е движил, и да направим компютърна възстановка. Да не говорим за Патриша Аркет, която ми е много симпатична, но страшно неприятна като актриса. Не знам защо се твърди, че е добра актриса, ужасно е дървена и монотонна. Също като Емили Дешанел, която пък има заучен начин на произнасяне на всичко - три думи с повишаване на тона накрая - пауза - три думи - пак пауза, нищо, че паузата й е по средата на изречението и изобщо не бива да е там.

# 518
Съжалявам за спирането на Constantine. Беше ми не точно интригуващ, по-скоро свеж, вероятно и заради дъългата вярност към Supernatural Laughing . Надявам се да успее да си намери нов дом -

https://twitter.com/DanielVCerone/status/596775757306732545
NBC a "no" for Season 2. Warner Bros working hard to find #Constantine new home. Stay active. Stream. Tweet. #SaveConstantine #Hellblazers

Изгледах пилотния епизод на Wayward Pines. Стори ми се интересен, но заради Мат Дилън бих гледала дори сериал за социалния живот на майските бръмбари. Отдавнащна тръпка ми е Heart Eyes .

# 519
  • КиТ
Абе ,а Готам ще бъде ли подновен,не се сещам да съм чела за него  newsm78

# 520
# 521
  • КиТ
Ок,че малко изостанах с гледането, да продължа Crazy
Иначе,ако го бяха прекратили директно щях да го трия  Mr. Green

# 522
Някой гледа ли "Тайни и лъжи" по AXN? Изпуснах последната серия в петък.

# 523
  • Пловдив
Някой гледа ли "Тайни и лъжи" по AXN? Изпуснах последната серия в петък.
Тук основно теглим и гледаме когато решим. Но във вибокс има качен първия сезон на "Тайни и лъжи" и можеш да гледаш онлайн.

# 524
  • Вестерос
Новият на Шонда
https://www.facebook.com/TheCatchABC

Общи условия

Активация на акаунт