Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?

• 223 789
  • 8 660
  •   1
Отговори
# 3 990
Меркел изключи преговори преди референдума в Гърция, Ципрас кво приема тогава и кой на кого се моли..
 http://www.banker.bg/sviat/read/merkel-izkliuchi-pregovori-s-gur … predi-referenduma
Някаква масова психоза цари в Гърция явно..

# 3 991
Интересно 48 потребители четат, а темата се развява между три-четири антигръцки, ултра крайни персони, които дъвчат едно и също вече 200 страници. Ужасно досадно за четене, а и будещо съжаление е толкова злоба към гърците.

Check Please, приветствам те, че влезе да ги поразбуташ малко  bouquet

Ето какво пише влиятелен гръцки вестник - може би няма да ти е досадно да четеш, нали си е ваш - или може би и той е антигръцки и ултра-краен....

Mr. Tsipras and his government want to preserve that last shred of dignity and seriousness, all that they have left to do is to cancel Sunday’s referendum now. The Prime Minister’s letter to the heads of the institutions that was revealed by the Financial Times on the one hand proves the dramatic impasse they have reached and on the other how they tragically trapped the Greek people in a pointless and divisive dilemma.

http://www.tovima.gr/en/article/?aid=718490

Пък ако ти е досадно, не чети - на пищещите целта не е да те забавлявват и твърде малко ги интересуват точно твоите предпочитания. Ти да не си Зоя от Парламента  Laughing  - всеки, който й противоречи, е враг и трябва да бъде съден и наказван, независимо от неговите качества, образование, заемана позиция. "Всеки, който не е с нас, е против нас" Wink

# 3 992
Те вообще ще имат ли финансите да го подготвят този референдум.
А ако го отменят как ли ще реагират от ЕК?
Малко станаха като булката, която избягала от олтара, пък после размислила, пък годеникът междувременно се отказал....голяма драма.
Спретнаха егати и гръцкия сериал.

# 3 993
Татко Мецан, мога да те оборя по много точки, звучиш ми като част от стадото. Герри не и е нужна поддръжка, сама се справя! Кукуриго, няма такава дума, жаргонна е и може да се ползва кой както си иска!
 Така, живея в Сандански и наред с приказки като твоите не знаеш колко хора има, които са безкрайно доволни от гръцките си работодатели, чак и мен ме учуди. Как очакваш, стъпвайки на Бг пазар, на който в бранша се плащат 300-400 лв. Да дойде гърка и да даде 1000 лв. например? Защо да го прави като заплатите там са си ниски и не са ни виновни гърците за това, нещо за турските шивашки фабрики да кажеш?
 Никой насила не е завел българката да работи в Гърция, въпрос на демократичен, личен избор поне уж от 25 години насам, а за посегателствата върху тях, отново личен избор, но да не забравяме колко са отишли именно с тази цел.
 С тези пенсии вече ми се повдига, толкова да се преекспонират, че ми писна.
 Дядото на мъжът ми взима 300 евро, баща ми тук взима повече!

# 3 994
Те вообще ще имат ли финансите да го подготвят този референдум.
А ако го отменят как ли ще реагират от ЕК?
...

Зоя от Парламента каза, че референдум ще има - точка!  Laughing Тя наистина го каза, не се майтапя.

Кметовете на Атина и на Солун основали и застанали начело на Комитет "Yes" и ходили при президента да го убеждават да се намеси. "Yes" кампанията е подкрепена от Неа демократия, ПАСОК и ТоПотами, но те не искали да изглежда като че извличат политически дивиденти и затова предочитали да останат в сянка.

http://www.ekathimerini.com/198753/article/ekathimerini/news/kam … t-lead-yes-effort

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 16:00 от Анонимен

# 3 995

Дядото на мъжът ми взима 300 евро, баща ми тук взима повече!

Свят ми се зави от вас
Вкупом ме убеждавате как гърците никога нямало да станат като нас.
Пък сега се оказва, че имало и гръцки пенсионери с по-ниски пенсии от българските!

# 3 996
Малко се поувлякахте ми се струва. Нито Гери познава всичките 10 млн. гърци за да ги обижда по този начин, нито Зои е женена за Ципрас.
То и тук си гласуваме за Атака и Бареков ние какви сме в този случай?

# 3 997
"Всеки, който не е с нас, е против нас" Wink

Точно това се отнася за вас, основните драскачи тук. Окупирали сте темата и всеки дръзнал да не е на вашето мнение му скачате.

# 3 998

То и тук си гласуваме за Атака и Бареков ние какви сме в този случай?
Слава богу имаме само 4% тъпаци, които вярват, че пенсията им ще стане 1000лв., когато Сидера поеме управлението... Mr. Green

Да не говорим и чии задгранични интереси точно обслужва Атака, че замирисва на непрани ватенки..

# 3 999
Абе хич не са 4% ама айде...

# 4 000
"Всеки, който не е с нас, е против нас" Wink

Точно това се отнася за вас, основните драскачи тук. Окупирали сте темата и всеки дръзнал да не е на вашето мнение му скачате.

И как точно сме окупирали темата? И какво значи "му скачате" - да го бием ли, какво? "Моля, госпожооо, те пък ме щипят" - детска градина...

Ако имаш да кажеш нещо по същество, казвай го - за дълга, за споразумението, за каквото искаш. Ако искаш с линкове, ако искаш - от живота си. Но не се сърди, ЗоИ, ако другите ти отговарят не това, което ти се иска да чуеш Wink

# 4 001
Все пак не ми е ясно защо ЕЗ и явно голяма част от гърците смятат, че за ЕЗ и за Гърция ще е по-полезно да стои в еврото, щом поначало не е отговаряла на критериите за прием.

# 4 002
Абе хич не са 4% ама айде...

А колко са?

# 4 003
  • инфантилно и разглезено хлапе
Ужасно досадно за четене, а и будещо съжаление е толкова злоба към гърците.

То има за какво, защото когато те ни се подиграваха, идваха тук да откриват шивашки фабрики и експлоатираха най-грозно българските работници с минимални заплати, които не плащаха, със засичане на това колко време са били в тоалетната и въобще със всякакви унижения, тогава им беше много хубаво да се подиграват и гаврят с българите.

Аз помня 90-те години, тогава най-ме беше яд как млади и хубави българки отиваха да слугуват в Гърция и се знаеше, че разни отвратителни дърти гърци освен, че ги унижаваха със всякаква слугинска работа, ами и друго правеха с тях. Че и гърците, които идваха тук да откриват фирми, правеха същото.

Сега да ги жаля ли? Още повече, че наглостта им няма граници. Ами хак им е. Лошото е само, че Европа няма политици и пак ще им дадат пари.

А че и досега и досега живеят много много по-добре от нас, за това Чек Плийз е напълно права. Намалили им на горките пенсиите от 1800 на 1200 евра. А българските пенсионери как живеят?
За всичко това се сърди единствено на българските политици и на тези, които ги избираха - т.е. на себе си.
 Няма причина да завиждаме, да злобеем и да обвиняваме гърците за състоянието, в което ние и държавата ни се намираме.
 Те си следват тяхната политика и интереси.

# 4 004
 Joy Я се вижте? От ср, 28 яну 2015, 10:45  все едно и също : ще излезе - няма да излезе  Twisted Evil
copy/paste ли автоматизирахте илиот немай къде засяхме навсякъде маргаритки и сега само късаме и броим ли броим  hahaha
ще умра от смях просто. От януари до юли няколко юзърки пишат непрестанно едно и също ... и се съдират от работа да агитират другите а нарамват и те сърпа и чука и с песен на уста ...
Смях!

Общи условия

Активация на акаунт