Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?

• 223 624
  • 8 660
  •   1
Отговори
# 4 005
Popea, оставям на теб сухите цифри. Темата не е с подразделение финансови отчети и линкове от знайни и незнайни медии, така че ще си пиша каквото и колкото си искам и изобщо не си ти човека, който да ми даваш тон!
 Теб спрях да те чета, че си ми доста скучна, добре че влезе Check Please, малко да внесе свеж въздух в темата и затова се включих, всъщност какво да ти се обяснявам, ти нали всичко знаеш?!
 Подминавай ме, ако обичаш!

# 4 006
Лято, добре дошла!
 Абе и аз това се чудя колко човекочаса изляха тук, освен някой да ги стимулира за това нон стоп висене и плюене, не знам?

# 4 007
Все пак не ми е ясно защо ЕЗ и явно голяма част от гърците смятат, че за ЕЗ и за Гърция ще е по-полезно да стои в еврото, щом поначало не е отговаряла на критериите за прием.

Защото вече е интегрирана в системата, все пак са минали 15 години. Все едно имаш тумор точно до важен нерв или до голям кръвоносен съд - това е онагледяване, да не скочат пак обидени гръцки булки Simple Smile В повечето случаи при такъв тумор все пак се прави операция.  Това от гледна точка на ЕЗ.

Колкото до самите гърци - аз ти дадох да четеш какво ще стане, ако излязат, но ти каза, че не смяташ, че е така. То и по-нагоре го бяха написали. Ако искаш да си създадеш представа, намери из нета данни за структурата на гръцката икономика, за износа и вноса, за конкурентността й и т.н., и ще си изясниш нещата.

# 4 008
Popea, оставям на теб сухите цифри. Темата не е с подразделение финансови отчети и линкове от знайни и незнайни медии, така че ще си пиша каквото и колкото си искам и изобщо не си ти човека, който да ми даваш тон!
 Теб спрях да те чета, че си ми доста скучна, добре че влезе Check Please, малко да внесе свеж въздух в темата и затова се включих, всъщност какво да ти се обяснявам, ти нали всичко знаеш?!
 Подминавай ме, ако обичаш!

С удоволствие!   bouquet

# 4 009
Атака +Бареков = 4.52+5.69   = 10,21

# 4 010
Joy Я се вижте? От ср, 28 яну 2015, 10:45  все едно и също : ще излезе - няма да излезе  Twisted Evil
copy/paste ли автоматизирахте илиот немай къде засяхме навсякъде маргаритки и сега само късаме и броим ли броим  hahaha
ще умра от смях просто. От януари до юли няколко юзърки пишат непрестанно едно и също ... и се съдират от работа да агитират другите а нарамват и те сърпа и чука и с песен на уста ...
Смях!

Ооо, лято, привет! Как е в немско?  Весело ли е? Wink

Беше им пожелала успех на гърците, не знам успехът включваше ли точно опашки пред банките и ограничение за теглене, но все пак имаше добри намерения, не може да се отрече Wink

# 4 011
Лято, добре дошла!
 Абе и аз това се чудя колко човекочаса изляха тук, освен някой да ги стимулира за това нон стоп висене и плюене, не знам?
Това са троловете ,които обаче ако си на различно мнение от тяхното ,веднага те набеждават теб за трол, и то трол дето получава парите си направо от Путин.
Но сте прави тук по политически теми врякат все едни и същи /Популето къде е, не съм я засякла/ и жална ти майка ако не си на тяхното мнение.
То е линкове, статистики на какъвто език се сетиш и като започнат да се замерват става страшно.От темата за четене стават постовете на Фламбе ,Чек и Вапор.Другото е  Joy

# 4 012
  • София
Явно тук вървят спорове страшни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 4 013
MG18, да си дойдем на думата, добре го каза! Значи не съм само аз с тези наблюдения!

Лошото е, че сигурно доста хора искат да изразят мнение и в двете посоки, но бързо се отказват като видят тона на темата.

# 4 014
Joy Я се вижте? От ср, 28 яну 2015, 10:45  все едно и също : ще излезе - няма да излезе  Twisted Evil
copy/paste ли автоматизирахте илиот немай къде засяхме навсякъде маргаритки и сега само късаме и броим ли броим  hahaha
ще умра от смях просто. От януари до юли няколко юзърки пишат непрестанно едно и също ... и се съдират от работа да агитират другите а нарамват и те сърпа и чука и с песен на уста ...
Смях!

Ооо, лято, привет! Как е в немско?  Весело ли е? Wink

Беше им пожелала успех на гърците, не знам успехът включваше ли точно опашки пред банките и ограничение за теглене, но все пак имаше добри намерения, не може да се отрече Wink

Hug
Спомням си една документация как един ´платен клоун разиграваше подобен театър в Съюза .. изведнъж опашки за храна, пред банките и пр ... и добре му бяха платили, успя да продаде източния блок ... с последствие - западните милионери се умножиха, а нашите родители останаха на мини пенсия и никакво здравеопазване, децата и внуците им нямат какво да работят в собствената си страна ...
Абе какво да ти кажа. Сякаш същите кадри гледма .Сякаш на някой дето му трябва зелено играе стария сценарий и то със ясното познание, че тълпите най-лесно се заблуждават и най-лесно се управляват ...

ще се включа след известно време да ми кажете кой в същтност печели от цялата тази работа ?!  До тогава сядайте , опирате главичките и започвате да мислите, не само да дращите ... защото наистина е интересно от къде тез кредити та да имате толквоа време и възможности да дращите с такова разточителство?
Не може ли Ципрас да заведе дело за лихварство срещу ЕС? Псина ми от тези лихвари!

# 4 015
Лято, добре дошла!
Това са троловете ,които обаче ако си на различно мнение от тяхното ,веднага те набеждават теб за трол, и то трол дето получава парите си направо от Путин.
Но сте прави тук по политически теми врякат все едни и същи /Популето къде е, не съм я засякла/ и жална ти майка ако не си на тяхното мнение.
То е линкове, статистики на какъвто език се сетиш и като започнат да се замерват става страшно.От темата за четене стават постовете на Фламбе ,Чек и Вапор.Другото е  Joy

какво печелят от цялата тази работа? Да нямат някаква болест да не могат да си напускат къщите и да нямат друга връзка със света ... пък да се налага някъде да изкарват агресия?

# 4 016
Сега чета коментари на хора, които са живяли в Гърция. Там било рай направо: имали 16-та заплата всяка година, някакви пожизнени пенсии за починали роднини, за женени, за неженени, някакви бонуси .......... добре са си поживяли явно. Парите са се раздавали за "добро утро".  Tired

......и не само ЗА ДОБРО УТРО.....ами и за обяд и вечеря!!!!!

# 4 017
Hug
....
ще се включа след известно време да ми кажете кой в същтност печели от цялата тази работа ?!  До тогава сядайте , опирате главичките и започвате да мислите, не само да дращите ... защото наистина е интересно от къде тез кредити та да имате толквоа време и възможности да дращите с такова разточителство?
Не може ли Ципрас да заведе дело за лихварство срещу ЕС? Псина ми от тези лихвари!

Ясно, имаш си и ти трън в петата Wink Хайде със здраве и по-весело - в немско лято дойде и ваканции се очертават.  

Ще чакам с нетърпение, Лято, твойто откровение!

Малее, и в рима прописах - така ме разчувства   bouquet

Чакай малко - кой закон забранява даването на пари назаем с лихва, че да съди за това? Освен Шариата, за него знаем.

# 4 018
Няма лошо - зависи в каква валута ще ги получават тези пенсии.

Сапфир, направо изумях, като го прочетох това.... Дъщерите са некадърни да работят и да изкарват пари, и понеже очевидно са некадърни и да вържат някой балама да ги храни, значи, починалият им родител е длъжен чрез държавата да ги храни.  Shocked Shocked И не говорим за някакви изключения за учащи младежи по на 18-20 години, или за инвалиди, говорим за ВСИЧКИ дъщери! Не знам, мисля, че е обидно дори - аз ако съм такава дъщеря, ще се обидя наистина, че ме смятат за такъв лузър.

ДА ТОВА Е ФАКТ И ДЪЛГОГОДИШНА ПРАКТИКА ТАМ!!!!!! В това време тези същите дъщери са и на работа и получават и заплата. Ще Ви дам един пример......ако да кажем бащата или майката са работили в банка ????, тяхното дете ИМА ПРАВО И ПРЕДИМСТВО при наемане на работа в офисите на тази банка -  ПРЕД ВСИЧКИ ДРУГИ ДРУГИ КАНДИДАТИ ?!?!  Shocked Shocked - независимо от това, че може да е АБСОЛЮТНО НЕКАДЪРЕН КАНДИДАТ!!!!!

# 4 019
Сега чета коментари на хора, които са живяли в Гърция. Там било рай направо: имали 16-та заплата всяка година, някакви пожизнени пенсии за починали роднини, за женени, за неженени, някакви бонуси .......... добре са си поживяли явно. Парите са се раздавали за "добро утро".  Tired

......и не само ЗА ДОБРО УТРО.....ами и за обяд и вечеря!!!!!

За пенсиите - ето ви гръцки източник: http://greece.greekreporter.com/2015/06/16/greek-unwed-sons-to-r … as-civil-servant/

Greek Unwed Sons to Receive Pension if Deceased Father was Civil Servant

Also, according to the same analysts, there are many unwed daughters of public sector employees who avoid getting married in order to continue receiving the pension. The same would apply for men from now on.

Общи условия

Активация на акаунт