Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?

• 226 237
  • 8 660
  •   1
Отговори
# 4 410
Разбира се че го признават. Защото знаят какъв е оригинала.
Те и Калашника признават-изключителен е! Но. Е преписан от Шмайзер...
Много западна пропаганда гледаш. Не коментирай неща, които са далечни за жените Wink Ако шмайзера беше толкова добър да го бяха произвеждали до днес, сеш се?

Колкото до гърците - най-правилният вариант за тях е да напускат еврозоната, връщат драхмата и го начукват на Германия, която и без това здраво е закъсала с тия 2-3 трилиона дълг. Дойче банк върви право по стъпките на нашето КаТеБе.

# 4 411
Е добре де, произвели руснаците едно читаво пушкало, голям принос за планетата, няма що!

Колкото до гърците - най-правилният вариант за тях е да напускат еврозоната, връщат драхмата и го начукват на Германия, която и без това здраво е закъсала с тия 2-3 трилиона дълг. Дойче банк върви право по стъпките на нашето КаТеБе.

Да, чакам и аз трепетно да фалира Германия, пък гърците да си пеят сиртакито и да си лепят драхми по челата. Може даже германците да им поискат някой заем, кат' закъсат.

# 4 412
Ама виж бе, Зои, никой не се изтрепва да им дава пари, само ги тупат по рамото и дават акъл отдалеч и дотам. Той другарят Владимир си е преценил, че няма нужда да дава пари на всичките гърци, достатъчно е на 1-2.

...

Сапфир, и аз щях да я убеждавам да не стреля по пратеника, а после си викам "а какво й остава, освен да се надява на план Б?" Каквото ще става, ще става. Аре лека от мен.

# 4 413
Не мисля, че вече може да сработи план Б, ако го е имало въобще.
Ципрас ще трябва да си иде преди да има някакъв компромис с ЕС.

# 4 414

Подкрепям.
Нека да го начукат на Германия.
Точно по този, описан от теб начин.

# 4 415
http://foreignpolicy.com/2015/07/01/what-are-the-geostrategic-im … ece-nightmare-eu/

итересна статия от бивш шеф на НАТО. края е особено показателен. явно американците натискат за компромис.

These are not easy choices on either side, but some hope remains that a compromise can be negotiated. There is fundamental value to Europe in having Greece as part of its orbit; and equally Greeks should see the value in being part of the transatlantic world. There are big strategic stakes at play, and there is more to the business of the bailout than just business.
Ми ще натискат, защото не е въпрос само на финанси, а геополитика. Американците  се скъсаха да шпионират и Меркел и Оланд , явно има защо да държат да не изпуснат нещо, хеле Гърция.....Егейско море и т. н.

# 4 416
http://foreignpolicy.com/2015/07/01/what-are-the-geostrategic-im … ece-nightmare-eu/

итересна статия от бивш шеф на НАТО. края е особено показателен. явно американците натискат за компромис.

These are not easy choices on either side, but some hope remains that a compromise can be negotiated. There is fundamental value to Europe in having Greece as part of its orbit; and equally Greeks should see the value in being part of the transatlantic world. There are big strategic stakes at play, and there is more to the business of the bailout than just business.
Ми ще натискат, защото не е въпрос само на финанси, а геополитика. Американците  се скъсаха да шпионират и Меркел и Оланд , явно има защо да държат да не изпуснат нещо, хеле Гърция.....Егейско море и т. н.
И как точно ще го изпуснат като е фалирала Гърция? Гърция ще излезе и от НАТО ли?

# 4 417

Ми ще натискат, защото не е въпрос само на финанси, а геополитика. Американците  се скъсаха да шпионират и Меркел и Оланд , явно има защо да държат да не изпуснат нещо, хеле Гърция.....Егейско море и т. н.

Тъй де, ама като не е въпрос на финанси, да извадят някой милиард в името не геополитиката и да го дадат на Гърция. А те пак "дайте да дадем". Като е толкова важна, защо се стискат?

А някои чакаха да си упражнели влиянието върху МВФ. А всъщност може и да са го упражнили -като се замисля - с този доклад на МВФ в същия "дайте да дадем" стил....

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 01:44 от Анонимен

# 4 418
Само аз ли съм сигурна, че византийския хитрец няма да подаде оставка? Дори и при "да"? Че дори и ще зачеркне тайничко "ναι" зад перденцето?
Сериозно ли вярвате, че при всичките взаимно отричащи се изказвания, той ще изпълни това което е обещал, а именно оставка при положителен вот?

# 4 419

Подкрепям.
Нека да го начукат на Германия.
Точно по този, описан от теб начин.

Joy Joy Joy Аз даже си го представих, ще си умра от смях.

# 4 420
Ще изчакам да видя какво ще решат гърците на референдума, но повече от любопитство. Няма съществено значение какъв ще бъде резултатът. Пари ще им дадат, защото положението им е стратегическо и не може да бъдат изпуснати. Американците ще натиснат Меркел и тя пак ще киха. Нищо кой знае какво няма да се случи на гърците, освен временното неудобство да не могат да теглят пари. Може и нещичко да им се наложи да поотстъпят, та да замажат очите на евробалъците, но сиртакито ще си продължи почти без промяна. Лошото ще е само за нас. Тях не ги мислете, ние ще им слугуваме и за в бъдеще. Гъркини тук прислужници няма да има. Но българки там-винаги.

# 4 421
Пари ще им дадат, защото положението им е стратегическо и не може да бъдат изпуснати.

Абсолютно.

# 4 422
ако е толкова стратегическо положението им , никой няма да ги натиска да продават пристанищата си на който даде пари ( китайците в случая )
Испания , Италия не са ли стратегически ?
защо не се опитват да изнудват ЕС за пари ?

# 4 423
Не съм чула да са продали някое пристанище...Кое е продадено? Или някой остров може би....Нищо няма да продават, ако не искат. Гърците ще се наложат, това е. Сега мислят как да излъжат тези, дето гледат. А гледа цяла Европа. Затова се надяват на референдума да гласуват с Да, за да имат оправдание за наливането на нови суми. Ако гласуват с Не ще трябва нещо друго да се мисли. Затова ги притиснаха толкова здраво. Стреснати от невъзможността да си вземат пенсиите даже, ще кажат Да. От понеделник българските слугини да се стягат пак за работа.

# 4 424
  • София
Ън, искаш да кажеш, е цяла Европа гледа и чака със затаен дъх, гърция да благоволи да приеме пари от нея?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт