Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?

• 226 194
  • 8 660
  •   1
Отговори
# 4 425
много наивни душици има тук ...

# 4 426
Не съм чула да са продали някое пристанище...Кое е продадено?
Скоро ще чуеш, спокойно не бързай.
Всяко нещо с времето си.
И гъркини ще видиш тук също.

Виж италианци си имаме вече. Всеки по реда си.

# 4 427
От понеделник българските слугини да се стягат пак за работа.
Ох проста душица българска, нещастна....
Оди им цуни насрания гъз на гърците барем се успокоиш....

Върнаха се много , чадо. Нямат гърците пари за слугинаж вече...
И още ще се върнат. Ще се преориентират към Англия, Германия, Швейцария, Холандия, САщ...

Самите гърци стягат багажа за слугинаж по тези страни вече-но там ще срещнат нашите конкуренти...няма да им е лесно на завалиите.
Прочети малко сега-от вашия комунистически ДНЕС бг:
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/07/03/bylgari-tyrsiat-imoti-d … -v-gyrciia.268753

# 4 428
всички познати , които работеха в Гърция се прибраха отдавна ...

пенсионери :

# 4 429
И вместо да искаме да спрем да слугуваме, се надяваме другите да дойдат да ни слугуват... Чудничко!
Ципрас си води страната към крах, стой та гледай. Мисли си, че може да играе с батковците, но в неделя ще му покажат вратата.

# 4 430
Ън, настъпа Герри по мазола, отече темата днес. Аз й съчувствам, снощи до 2 часа тук, рано, рано пак. Не й разваляй кафето.
 И аз не съм чула масово да са се прибрали, даже напротив сега са повече в туризма и селското стопанство. Животът не спря точно тази седмица.

# 4 431
И без пари колко време ще седят в туризма и селското стопанство?

# 4 432
И вместо да искаме да спрем да слугуваме,
Аз лично слугувам само на семейството си.
Бих слугувала и за държавата си, ако я възприемах като моя. Но все още не я възприемам като моя и и слугувам само принудително.

Но не желая никой да слугува за мен. Ако наемам някой на работа, то му плащам толкова, колкото струва трудът му.
Ън, настъпа Герри по мазола, отече темата днес. Аз й съчувствам, снощи до 2 часа тук, рано, рано пак. Не й разваляй кафето.

Кой ми е мазола? Нали дедо ти в Гърция вземаше по-малко от баща ти в България.
Как точно дедо ти плаща за орда български слугини?
Пак ще кажа-я се уточнете първо зле ли сте или сте супер мега дупер по-добре от нас....или сте както ви изнася ала Ципурата-тоест сутрин сте горди, а вечер протягате ръка за милостиня?

Или просто ви е мега мъка да признаете , объркани хора, че потъвате? А?
Гордост ли е това или просто яд?

# 4 433
  • София
Скрит текст:
Ън, искаш да кажеш, е цяла Европа гледа и чака със затаен дъх, гърция да благоволи да приеме пари от нея?  newsm78

Европа гледа и чака какво ще се случи с Гърция. А тези, дето дърпат конците и дават парите, мислят как да замажат очите на гледащите, че трябва пак пари да потекат на юг. Гърция трябва да остане в ЕС на всяка цена. А цената е нова река пари натам. И не, гърците няма да се съгласят да бъдат оглозгани като нас. Значи трябва да се запази старото положение на нещата, което устройваше любителите на узо и сиртаки. Ще бъде по-лесно, ако гласуват с Да. Ако кажат Не обаче....не знам какво обяснение трябва да се измисля за " спасителните планове". А такива ще има. Не чакайте да разпродадат Гърция, както разпродадоха нас. Гърците няма да го допуснат. Имат силен коз и ще го изиграят.
П.П. Ти ще им целуваш гъза, Гери. Щото си невъзпитана, малокултурна, " проста и нещастна българска душица", която си мисли, че всички ще ти стигне нашата участ. Чакай си.
От хората ,които аз познавам, никой не се е прибрал. Отникъде не се прибират. Роднините ми продължават да гледат пенсионери в Италия, да берат ягоди в Испания. Само ние слугуваме. Мои роднини, познати, съседи слугуват къде ли не.

Твоите да, но има и такива, които не слугуват никъде. Нека не обобщаваме и най-вече да не обиждаме! /визирам предпоследния абзац/
Иначе пожелавам успех на гърците (най-чистосърдечно), за да могат роднините ти да продължат да слугуват и да не се връщат в лошата България./с най-добри пожелания/

# 4 434
Zoι ако изпитваш гордост от изнудването, шикалкавенето просенето ,което  се случва отдавна от страна на гръцките правителства ,разбирам те .Ципрас надмина всички граници обаче .

Всеки по различен начин тълкува явно думата достойнство .

# 4 435
Герри, при свекърва ми има 8 човека българи в момента. Работят си на полето и си взимат надника, не са хукнали през глава към Бг, а напротив, доволни са и я искат тази работа!

# 4 436
Iliana, не ми вменявай думи и чувства, остави това на Герри, тя ме е очертала толкова, че чак неузнаваема за себе си станах! Grinning

# 4 437
Пари ще им дадат, защото положението им е стратегическо и не може да бъдат изпуснати.
Абсолютно.

И нашето е стратеги4еско, но го продадохме на безценица и сега - слугуваме.
Пейте робини тез тъжни песни...
Вкл. Гери на когото му се плаща (по един или друг на4ин) да агитира.

# 4 438
Герри, при свекърва ми има 8 човека българи в момента. Работят си на полето и си взимат надника, не са хукнали през глава към Бг, а напротив, доволни са и я искат тази работа!
Значи не сте в "хуманитарна криза" и правилно ви отрязаха от ЕЦБ.
И правилно Шойбле заяви, че даже и при отговор ДА на референдума, условията при преговорите с ВАС вече няма да са същите.
Защото показахте на света истинското си лице.

# 4 439

Зои, а как смяташ, твоята свекърва колко още ще може да им плаща? Изобщо какво е положението. според теб, наистина - имам ли пари в системата или няма? Защото по медиите едно, от мои приятели - същото, а се оказва, че ето, при свекърва ти има.

Общи условия

Активация на акаунт