Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?

• 226 177
  • 8 660
  •   1
Отговори
# 4 440
Не ги отрязаха, а Ципрас ги отряза, не помниш ли кой напусна масата на преговори? Луди калинки ги направи, всеки ден с него да се занимават Grinning Умение, признавам му го!

# 4 441

Вкл. Гери на когото му се плаща (по един или друг на4ин) да агитира.

Я пак?
 Joy Joy
Ти не знаеш ли, че съм от тези дето, цитирам
"Мразим безплатно?"

Тези, безплатните, са най-неприятни нали? Защото вярват в това, което пишат..

Не ги отрязаха, а Ципрас ги отряза, не помниш ли кой напусна масата на преговори? Луди калинки ги направи, всеки ден с него да се занимават Grinning Умение, признавам му го!
Вервай си...
Ципрас ги отрязал и после писа прошения докато го заболя ръчичката... Joy Joy Joy Joy
Даже вчера бил звънял на Юнкер да проси пари за заплати на българските слугини.... hahaha hahaha hahaha hahaha

Много сте смешни.

Още 350 милиарда за сиртаки ще ви устроят ли?

# 4 442
Герри, при свекърва ми има 8 човека българи в момента. Работят си на полето и си взимат надника, не са хукнали през глава към Бг, а напротив, доволни са и я искат тази работа!

Зои, а как смяташ, твоята свекърва колко още ще може да им плаща? Изобщо какво е положението. според теб, наистина - имам ли пари в системата или няма? Защото по медиите едно, от мои приятели - същото, а се оказва, че ето, при свекърва ти има.
Аз само едно не разбрах пак. Значи свекърът в Гърция  на Зои вземал по-малко от баща и в България, но пък свекърва и плаща на 8 слуги български....

Да не сте като нашите бедни депутати с богати съпруги бизнесменки?

# 4 443

Факт! Simple Smile Ти, Зои, явно никога не си имала вземане-даване с луд човек - няма начин да останеш нормален, ако преговаряш с  луд. Така че и аз мисля, че ги направи луди калинки, защото самият той е луд. Изходът за "лудите калинки от ЕС" е изобщо да не преговарят с него, което Ципрас вече успя да постигне Wink - и сега не знам защо изобщо гласуват гърците на референдум, като такова предложение не съществува вече. И не знам след референдума Ципрас по какво и най-вече, с кого смята да преговаря, като от другата страна няма никой.

След като се гордееш с неговите подвизи, аз лично мисля, че няма защо да те мислим, каквото и да се случи Wink, защото то ще бъде по твоя воля. А никой няма право да ти налага чужда воля, така е.  

Само не се надявайте да отворят банките в понеделик. Какъвто и да е вотът, това няма как да се случи.

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 10:09 от Анонимен

# 4 444
Ципрас е неумел, неопитен политик, който закопа държавата, не виждам какво е постигнал, освен да му тръшнат вратата. Това, че по телевизията се пени, не означава, че не се моли на Тройката. Аз даже съм с убеждението, че Варуфакис има по-голяма заслуга за кашата.

Зои, с 50€ на ден как ще им плати заплатите?

# 4 445
Герри, при свекърва ми има 8 човека българи в момента. Работят си на полето и си взимат надника, не са хукнали през глава към Бг, а напротив, доволни са и я искат тази работа!

Гъркини има ли да работят при свекърва ти? Или те са на раздумки по цял ден? А гърци?

# 4 446
  • София

По-скоро последен писък на безсилие. Не съм участвала в политически преговори, но знам доста за търговските и такова държание се тълкува като сигнал за безсилие. Бил станал от масата на преговорите и какво толкова? Станал, ама с празен джоб. Ще накриви шапката на Меркел. Немските пенсионери не реват пред банкоматите, а си пият кафето спокойно. Дреме ѝ на Меркел, че Ципрас станал от масата. Гърците реват пред банкоматите с празни джобове и се чудят какво да правят, а Ципрас бил станал от масата, ама гордо, а народът горно припада пред банките и се моли за 60Е.  ooooh!
Да му имам уменията!

# 4 447

Зои, а как смяташ, твоята свекърва колко още ще може да им плаща? Изобщо какво е положението. според теб, наистина - имам ли пари в системата или няма? Защото по медиите едно, от мои приятели - същото, а се оказва, че ето, при свекърва ти има.
Аз само едно не разбрах пак. Значи свекърът в Гърция  на Зои вземал по-малко от баща и в България, но пък свекърва и плаща на 8 слуги български....

И аз нещо не разбирам.... Ама Зои ще ни обясни, надявам се Simple Smile Може би взема парите от космоса, разбирай Япония, Русия и Китай, знам ли.... Wink

Всъщност, това май е като онази история с пенсиите за неомъжените  дъщери на починалите държавни служители - хем си работят за хубави заплати, хем си вземат пенсия. Щом им я дават, що да не си я вземат. И като искат да им я вземат, как така ще се съгласят....

# 4 448
Възрастните  хора които чакат с часове пред банките тях кой ги направи на луди калинки? Сетих се, не е Ципрас, а безсрамниците от Европа. Не ги е срам спряха да наливат пари в кацата без дъно.

# 4 449
Уж безработицата била голяма, пък българи наемат на полето, не гърци. Не разбирам.

# 4 450
Ципрас е неумел, неопитен политик, който закопа държавата, не виждам какво е постигнал, освен да му тръшнат вратата. Това, че по телевизията се пени, не означава, че не се моли на Тройката. Аз даже съм с убеждението, че Варуфакис има по-голяма заслуга за кашата.

Зои, с 50€ на ден как ще им плати заплатите?

Зависи от заплатите Wink

# 4 451
Явно пенсията на дедото не е основен източник, да не ги жалим свекърите на Зои.
Ама да не мислите, че тия дядовци и баби, дето се блъскат пред банките за пенсия, са останалли гладни? Още им е много широко около врата на комшиите, имат си пари под дюшеците и ще имат поне няколко месеца. Проблемът е със стоковите дефицити, ако продължат банковите ограничения, защото не могат да се плащат вносни стоки по банков път, а повечето стоки от първа необходимост са такива. Така че може скоро да се окаже, че пари има, но няма какво да се купи с тях.

Но аз мисля, че все пак ще е положителен вотът и хватката ще бъде отслабена. Така че няма да видят истински страшното, само ще им бъде показано отдалече с възпитателна цел.

Що се отнася до МВФ и техния прословут доклад, който се разнася из цялата преса, не знам защо някой смята, че като каже МВФ на Европа - дайте на гърците 50 милиарда от парите на вашите данъци - и Европа тутакси ще се бръкне. Не виждам абсолютно никаква причина за това.

# 4 452
Попея, ти като Фейсбук приложение- кажи това, сподели онова! Няма да ви кажа Simple Smile
 Герри, дядото на мм и майка му?! Връзка правиш ли? Таткото още не съм го намесила, ще се въздържа.
 Μαρια, на тях да им се обяснявам ок, ама ти си там. Нали не мислиш, че Гърция е само Атина? Ситуацията в момента не е затворила морето и полето!

# 4 453
Уж безработицата била голяма, пък българи наемат на полето, не гърци. Не разбирам.

Е, как ще се унижи грък на тази черна работа.... По мои наблюдения всичките им работници на полето са от къде ли не. Гръкът ще плаче на ЕС за нови заеми, без да плаща старите, но е горд да работи на полето.  

# 4 454
В Италия кой им работи по къщите, в Испания по полетата?

Общи условия

Активация на акаунт