Екзотично еротично да мечтаем, две чертички да изваем (бъдещи мами над 35)

• 22 143
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • Инсбрук
Иги  Hug да нацелуваш малкия юнак ! Дано и при теб нещата са добри

# 556
  • В градината...
Иги, да гушнеш малкия боец от нас  Hug

Даре, ТСХ-то ти е повече от перфектно  Peace

# 557
малко за червени кръвни телца Simple Smile

# 558
Иги  Hug  Hug  Hug

# 559
Иги да нацелуваш борбеното човече,а на теб много Hug Hug Hug

Танзу,наистина си много красива така.

Даре,а доки каза ли нещо за кр.картина?От къде може да е това кръвно(освен от стрес де)?

# 560
Жане, моя курс по немски беше изключително приятен. Много зависи в каква група ще попаднеш и на какъв преподавател... Ще го избуташ. Лежи си и си почивай, отглеждай дреболинчо. Кога е следващият преглед?
Коте аз съм ги имала всякакви- от изключително приятни до изключително неприятни  ooooh! Този се очертава от изключително досадните  Joy ще избутам , не ме притеснява това. На 12 е следващия преглед, до тогава ще мързелувам!
Скрит текст:
Шефката уж много ме подкрепяше, ама не и стана хич приятно че ще отсъствам още две седмици. Свикнаха да си имат магаре и сега им е зор. ]

# 561
  • На остров
Даре много ти е добра кк  Simple Smile !

Иги много прегръдки за Борко  Hug Hug !

Коте  Hug

Танзу дано убедиш тм да си вземете коте, няма такава любов и нежност като при едно писанче, аз имах бял котарак в София, много ги харесвам, като особеност имат, че се проявява глухота при тях по често.

Отивам в албума да гледам снимки на бебета  Heart Eyes

# 562
Това беше нашия Рики ..... не помня дали съм ви го показвала. Не мога да се пречупя да взема пак коте ... или куче .... или папагалче ... бе нищо.

Скрит текст:

# 563
  • Инсбрук
Жане те всички шефове са еднакви. Уж много те подкрепят и се радват за теб, ама да не им създаваш сътресения в работата. Хич да не ти дреме, работата не е най-важното нещо в живота, да се оправят

# 564
Иги  Hug, сърцето ме боли. Мисля те и се моля за вас.
Утре на прегледа за всичко да питаш доктора.

# 565
http://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BB%D1%83%D1%85%D0%BE%D1 … D1%82%D0%BA%D0%B8
Уанче, ето интересна статия по въпроса.

# 566
  • На остров
Amini благодаря и аз бях чела нещо подобно, но пък са много красиви белите котки Heart Eyes
Всички котки са много красиви  Simple Smile

# 567
Тъкмо щях да пиша, че синеоките само са глухи и Амини е пуснала статията.
Аз имах такава глуха, бяла, синеока красавица. И въпреки, че не чуваше аз и казвах по име, казваше се Матилда.
Иги, много те мисля и не мога да свикна със станалото. Днес май става седмица, какво казват лекарите?

# 568
# 569
Записче, само да ви поздравя и много стиснати палчета на всички, които се нуждаят!

Общи условия

Активация на акаунт