Екзотично еротично да мечтаем, две чертички да изваем (бъдещи мами над 35)

• 22 144
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • В градината...
Дона, успех ина теб   Peace

Даре, както са ти казали вече - високо кръвно спотайван проблем  Hug

Опияняващият пир на любовта неизбежно носи втората черта.

# 541
Даре и аз съм с високо кръвно - от възрастта и килограмите.
Както знаеш спрях цигарите и качих едни 8 кг.
Е резултата дойде - направих една безумна тахикардия. И аз пия Конкор по 2,5 сутрин.
Изследвах си всичко, хормони, щитовидна, холтер правих. Ами като космонавт съм...ама като вдигна кръвно не е истина.
Та си пия хапчето и чакам да отслабна едни 10 кг.
Тя и доцентката си ми каза, че на тази възраст ако не смъкна поне 5 кг. да не чакам да се нормализира. Пък за сега скрит проблем нямам. Като вица : Жените имали мечта - да си хванат богат мъж. Това не е вярно. Вярно е че имат една мечта но тя е да ядат без да дебелеят.

# 542
  • В градината...
................ имат една мечта но тя е да ядат без да дебелеят.
колко вярно  Mr. Green Mr. Green

# 543
  • На остров
Добро утро и от мен  Simple Smile

Мимче 10 см си е доста, ако не са подготвени  Sunglasses

Взимам си аз от кафенцето  Simple Smile .

Танзу много си красива   bouquet !
Рансън един тест няма ли да пуснеш Praynig стискам ти палци Hug !

Дона успех и на теб !

Джамила не е писала дано всичко е наред Praynig .

# 544
  • В сърцето на любимите мъже!
Жане, супер новини, почивай и отглеждай бебунчо.

Аз имам някакви странни оплаквания:

Скрит текст:
Като ми се ходи до тоалетна, не усещам позиви за тоалетна, а болка и напрежение сякаш имам газове дето не могат да излязат, а правят налягане. Като отида до тоалетна и се оказва, че само ми се е пишкало или а....ло.
И още нещо - като се мия и на 1-2 см навътре във влагалището имам нещо като твърд израстък от лявата страна - много е странно. До преди операцията го нямах.
Утре съм на контролен преглед, малко се притесних
.

Снощи ми дадоха да гушкам Борко - нямам думи да опиша чувството. Отпуснат е и с нарушено съзнание, но реагира леко на някои дразнения.

# 545
Сега вече и аз се разревах ..... Иги  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 546
Иги  Hug Hug Hug Hug  силно, силно, силно те прегръщам!

# 547
Иги  Hug и аз към разплаканите...
Забравих какво щях да пиша...
Ививката, пий чайче от портокалови цветчета. Аз в началото пиех и лайка/липа, но бързо ми омръзнаха. Можеш да пиеш много зелен чай след трансфер.
Танзу, много си хубава така пременена, а това бялото писи...  Hug Слагаш най-вкусните чайчета  Heart Eyes
Уанче, приготвих ти флашките най-после  Blush Извинявай, че съм толкова бавна... Пускам ги днес.
Жане, моя курс по немски беше изключително приятен. Много зависи в каква група ще попаднеш и на какъв преподавател... Ще го избуташ. Лежи си и си почивай, отглеждай дреболинчо. Кога е следващият преглед?

# 548
Iggi... Hug Hug, нямам такива спомени от операцията аз.
Дано всичко е наред. А за израстъка също е странно.

Да нагушкаш Борко и от нас Hug

# 549
Направих застраховката. Готови са ми резултатите. Колко беше доброто ТСХ за забременяване? И какво е това МСНС дето ми е много?

Скрит текст:

# 550
Коте, благодаря   bouquet ако някога пак имам котка - ще е бяла. Само такава съм нямала  Mr. Green Минали са всякакви котаци през къщи /черни, черно-бели, шарени, тигрови, сиви, сиамски/. Ама сега сме с кучо и ММ не иска и да чуе за котак, щото се подготвя психически че можело и 2-3 бебета да станели с инвитрото  Rolling Eyes Има 2-3 преминаващи котета по двора, и още като ги зърне започва да им шъшка да бягат. Бил ми знаел жалостивата душица и да не ме изкушавали да прибера някое от тях  ooooh!
А за чайчето, трябва да свиквам с него и аз, и ми е удоволствие да го избирам сутрин.

# 551
Даре, TSH ти е повече от супер, даже малко нисичко. Преди процедура го искат < 2-2,5, а по-време на бременността по-ниско. Така мисля че беше. За другото:
Скрит текст:
MCHC (mean corpuscular hemoglobin concentration)

Този показател измерва средната концентрация хемоглобин, отнесен към еритроцитната маса. От значение е за диагностика на различните видове анемии.

Референтна стойност: 330-350 g/l

Повишената средна концентрация на хемоглобин в еритроцитите може да се наблюдава при дехидратация, наследствена сфероцитоза, студовоаглутининов синдром и други.
Ама то не ти е завишено кой-знае колко много.

# 552
Танзу, аз си я виждам като добра кръвната картина. Малко повечко спанак и тя би се оправила според мен. А това разбутване може и да е от вируса петъчно-съботно дето избутах. Обаче много интересно, баш сега не ми се яде месо ...... Пък би трябвало май.
ТСХ мисля да не пипам по никакъв начин. Разбутат ли се хормони - лоша работа.

# 553
Да нагушкаш Борко и от нас Hug
Много прегръдки и за теб, Иги! Hug

И аз нямам какво повече да напиша, освен да честитя на Жането тупкащото сърчице на бебето!

# 554
Даре, според мен ти е перфектна кръвната картина. Защо трябва да ти се яде месо?

Общи условия

Активация на акаунт