Екзотично еротично да мечтаем, две чертички да изваем (бъдещи мами над 35)

• 22 145
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • На остров
Как се казва точно ? Не го намирам едно линкче  Embarassed да покажете като за скарани с техниката хора  Crazy

# 526
Даре, пропуснала съм поста с лекарствата - аз бях на микардис преди да забременея и се чувствах прекрасно. Сега съм на бета блокер, нифедипин и допегит, комбинация. Само че, аз не се притеснявам чак толкова от химията.
Виж, бета блокера ми регулира еротичните сънища - вече не сънувам такива.  Twisted Evil

# 527
Уанче тук е репортажа от тази сутрин,част от филма.

Скрит текст:
http://novanews.bg/news/view/2015/02/02/100450/майка-на-дете-с-увреждания-заложници-сме-на-администрацията/

Хей,мамчета на момчета-забравих да ви честитя Петльов ден.Да са ни живи и здрави момченцата.

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 22:31 от scherifka

# 528
Честит празник на всички мъжки мами, да са ви живи и здрави момченцата   bouquet
Тита, честита ти рожденичка  Hug. Да е здрава и много радост да ви носи. А и празника така ще е по-истински.
Коте, благодаря за приятната музика, много лежерна. Бързо да го тръшваш това втрисане  Naughty
Магнет, честит ви прощъпулник, хубава професия си е избрала Лили  Hug
Уан, късмет и дано с новия термометър да нацелиш овулационната и бременна графика  Praynig
Рансън, стискам палци да хванеш и ти такава графика-следващата да е първа и последна преди бременната  Praynig
Перу, с тия лекари само тревоги. Бебка си е добре, не се тревожи. А в уайкики има доста хубави неща на достъпни цени.
Иги    action032
Рейнбоу, и аз си имам много наум от такива АГ-та. От такива умници, загубихме 3 години в опити за бебе, защото нямало нужда ни от хормони, ни от спермограма #2gunfire.
Ох, Жане, чудесна новина, как се радвам за теб ако знаеш. Цял ден влизах да видя за новини покрай теб, отдъхнах си. Дано вече да си отдъхнеш и всичко да е успешно и безпроблемно до края! Сега ти е времето да се насладиш на хубавата новина и да помързелувате с бебето.
Дано при Мира лошото да е отминало  Praynig
Елица, дуфалак можеш да пиеш спокойно, няма проблем при бременност да се пие /поне така пише в упътването/.
Звездичка, възхищавам ти се Hug. За това, което преживяваш и през което си минала. И за това, което си. Само ти си знаеш какво ти е коствало. И не мога да повярвам как човек може толкова да е дорасъл, че да не обвинява никого. Това, че хората около теб не са разбиращи и съпричастни е безумно, защо сме толкова лоши хората?! ... Бързо да оздравява младежа  Hug
Шерифка, дано се разминете с водата, по телевизията страхотии пак показаха с тия наводнения. Много ни наказва тази природа  ooooh!
Дари, дано да е инцидентно и да се разминат нещата. Според алтернативните причини за заболяванията ни причина за високо кръвно е неразрешен емоционален проблем. Мисля, че пътешествието ще оправи всичко  Hug
Цвети, стискам палци да излязат хубави резултати  Hug
Много разтърсваща история за София Лорен, не знаех за тази драма в живота й.
Наслушах се на хубави гласове и музика тази вечер с Х фактор и Васил Найденов. Много обичам естрадата   261uu
Баниците ги правя все с тънки кори, купувам безразборно, каквито ми попаднат. Навивам на руло и се получават. Аз харесвам по-мокри баници и като заливам накрая слагам доста повече смес с течност. Ама едно обяснение ooooh!. Приятелки ми похвалиха одринските – стана баницата, но сякаш в къщи по не ги харесваме тия дебелите.
Според вас какви чайове мога да пия след трансфер, има ли противопоказни  newsm78
Пак ферман  ooooh!

# 529
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тите,честит рожден ден на порасналото ти момиче - да е жива и здрава   bouquet

Жане все такива хубави новини да носиш  Simple Smile

Иги  Hug

# 530
  • На остров
Гледах го предаването, истинско е, забелязах, че някои деца бяха по жизнерадостни от други, според мен състоянието на майките им се отразява .  Много сила се иска и любов се иска !

Ели личи си че си работила пак цял ден  Hug

ivivkata123 стискам палци за успешен финал  Hug !

# 531
Ивка, благодаря за линка! Прочетох. Мисля по въпроса. Не ми е лесно. Но моето са бели кахъри на фона на много други неща.
Момичета, дайте тон за следващата тема. Да взема да я направя и да е готова. Че и Ели е на работа много. А към края на седмицата ще ми се сгъсти и на мен програмата.

# 532
Аз дадох предложение за заглавие в предната тема,но Жането(май беше тя)каза,че било рано за него.
Скрит текст:
Месеца на любовта,носи две черти на цялата тайфа

Пък и нали чакаме доста положителни тестове...

# 533
Добро утро

# 534
Добро утро и от мен
Рансън, много нежно кафе си сервирала, и романтично  newsm03
Аз предлагам закуска с чайче
Скрит текст:
Даре, прибавям една дума към заглавието на Шери
Скрит текст:
Месеца на виното и любовта,носи две черти на цялата тайфа
Пожелавам на всички един усмихнат и слънчев ден   Nature Sunny

# 535
Добро утро  Hug и благодаря за кафенце и закуска, Танзу, много нежна премяна
Рансън, продължавам да стискам палци Praynig
Уанче, тази нощ и тук е валял сняг ама слаба работа, 5-10 см

# 536
Благодаря Мимче,
Реших, че не искам да съм черна, тъжна, мрачна. Искам вече да усетя аромата на цъфнали дръвчета, на зеленина, на оптимизъм, на добро настроение и тъй мечтаните джапанки  Rolling Eyes

# 537
Добро утро и от мен!
И ние си имаме нов сняг, но от утре го дават затопляне и всичко пак ще е киша и кал.
Взимам си от кафето на Рансън и се залавям за работа.
Танзу и на мен много ми харесваш, предишната ти визия беше мрачна и драматична.
Снощи бяхме с мм на ресторант - свещи и романтика, а децата бяха на пижамено парти с приспиване (едва ли са спали  Mr. Green). Обаче сутринта мм се събуди болен, грипа го тръшна.Сега се надявам да не го прехвърли на някой друг в къщи.
През тема сме на вино, мушици ще прехвърчат около темите ни  Joy.
Харесва ми заглавието, Даре прави темата  Hug

# 538
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Добро утро и от мен. Най- накрая ви изчетох. И от мен положителна енергия на Иги и на малкия Бурак.  Hug Елица, добре дошла и от мен.   Hug Джамила, успех!  Praynig Жане, честито ти малко сърчице! Успешен финал! Да ви кажа, е и при мен нещата вървят добре. Контролната биопсия е добра и на 12.02 съм на лекар и започваме стимулация, после трансфер и накрая ревлив финал!  Praynig

Успешен ден на всики!

# 539
Аз дадох предложение за заглавие в предната тема,но Жането(май беше тя)каза,че било рано за него.
Скрит текст:
Месеца на любовта,носи две черти на цялата тайфа

Пък и нали чакаме доста положителни тестове...
Аз бях , признавам без бой , ама щото си бешерано- гледай какви сме бързи !  Wink Но сега си е точно навреме Simple Smile
Добрутро! Не спах добре- събудих се и едни мисли като ме налегнаха- страшен философ се извъдих! Добре че имам мегдан за доспиване !

Общи условия

Активация на акаунт