Екзотично еротично да мечтаем, две чертички да изваем (бъдещи мами над 35)

• 22 146
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Чесъна и и домашната ракия сваля кръвното  Naughty
Даре, ма тя фармацията на такива предписания разчита #Cussing out по една чанта отрова с талк  Twisted Evil / дано не ме чуе шефката/

# 511
 Joy Joy Joy Рейнбоу, разсмя ме от сърце  Joy Joy Joy
Теглих им една май ...а. Утре ша си скубем перушиняците на място  bash newsm57

# 512
 ooooh! ooooh! ooooh!  припомних си защо спрях да ходя! Няма такава скука!
Даре, колежката сложила една снимка от Израел във Фацебука- едно слънце, едно равно море... Започвай да си завиждаш отсега и го свали тоя самолет( кръвното де Wink )

# 513
  • На остров
Даре аз знам канела с кисело мляко, че сваля . Според мен проблема с кръвното се корени другаде, но аз си разсъждавам само  Hug ! Направи ли си застраховка за Израел ?

Рейнобоу падна ми температурата, няма нужда от друга тест  Cry  Cry  Cry .

За децата с проблеми мисля, че отношението на обществото трябва да се промени преди всичко, така ще има поне малко топлина и разбиране, ако другото не е наред.
В Швеция е като в Дания като цяло, за децата с големи интелектуални проблеми има отделни училища, но само за физически проблеми или леки интелектуални няма. Има помощ от държавата, отделно им помагат за работа и има така наречените сигурни жилища, където вече порасналите деца могат да живеят самостоятелно, но има и персонал в случай на нужда . Имат право и на специален транспорт . Има много известен театър където актьорите са хора с даун  Simple Smile ! Много са мили и добри !

В София в класа на сина ми имахме едно дете с много тежки увреждания и с ресурсен учител, но си седеше в клас с всички останали и децата си играеха доколкото може с него, много ми беше мъчно за майката сама го гледаше и без асансьор и у дома и в училище .

Навремето имаше един санаториум в Сл. Бряг където имаше  и деца с увреждания като се сетя и ми става ужасно мъчно как се отнасяха към тях.

Човешкото идва от вътре от самите нас за него не ни е нужна нито държава, нито средства, нито нищо нужна е само една добра дума, една усмивка и малко внимание .

Стискам палци на всички утре за изследванията  Hug !

Мимче нас ни затрупа добре, че нямате сняг при вас  Simple Smile .

Тите весело изкарване   bouquet !

Ината пропуснала съм какво си записала да учиш Hug

Танзу не им се нервирай те явно толкова си могат .

Рансън стискам ти много палци  Praynig

Иги много сила на Бурак, постоянно се моля и мисля за него !

# 514
Танче, ще го видя този небилет. Микардиса е без нищо след него.
Уанче, въпросът е в канелата. Тя не е разтворима и трябва нещо мазно, за да бъде усвоена. Няма значение кисело или прясно.
Къде мислиш се корени кръвното? Аз си мисля, че ми е посттравматично.
Зястраховка ще правя утре.

# 515
Танзу, те там са избирани с конкурс...дано никой не работи там Whistling, ама да не кажа някоя по-яка приказка...
Тита, Мимче, така като чета как е при вас и ми идва да си хвана шапката и беж...Тук трябва да минат векове, за да се промени нещо.
Даре, правилно, изчакай си утре изследванията, предполагам и липиден профил ще пуснеш -холестероли, триглицериди. Като начало моя съвет е да изключиш солта, ама съвсем.  В началото безвкусно, после се свиква, ръси зеленажи на воля.
И в моето семейство е нямало досега различни, но сме възпитани да не се подиграваме и да зачитаме и уважаваме и по слабите. И в основното, и в средното и във висшето си образование съм помагала безкрайно на по-слабите, у нас идваха на "частни"уроци много съученици. Обичах да обяснявам. Явно Дядо Господ е решил, че съм добра даскалица  Crazy
Тъй...и у нас емоции, баткото от нищо таз вечер отсече температура 38, засега без други симптоми. Днес всичко беше наред. Дори ме е приспал за час, а той не е спал. Уж утре последния ваканционен ден, трънки Tired Тая нощ ще се дежури на два фронта.

# 516
Уанче, докато не дойде, има надежда Hug

Танзу, а така, скуби и скуби като антистрес терапия Joy

# 517
  • На остров
Звездичката дано се оправите бързо  Hug

Рейнобоу ти кога ще правиш тест какво ти казаха ?

Даре ми с мазно кисело мляко тогава я яж или в прясно мляко си разтвори лъжица кокосово масло и лъжица канела. Мисля, че водиш големи вътрешни борби и това са отразява върху здравето при теб явно кръвното е слабо място и там избива. Дано скоро всичко се оправи  Hug .

# 518

Рейнобоу ти кога ще правиш тест какво ти казаха ?

Док каза на 15 ден да препишкам един, демек 11.02., ама познавайки се, няма да изтрая и ще видя дали да не пусна един кръвен, ама не знам дали 12-13 ден не е прекалено рано...

# 519
Здравейте, вчера като казахте за предаването го изгледах от сайта, много е покъртително, дано на никой не му се случва  Cry

Самата аз съм жертва на лекарска грешка и имам увреждане от това, но за щастие не ми пречи да живея нормално.

Много лоши неща се случиха наистина, дано Мира е добре, а за Бурак не съм спряла да мисля  Praynig Даре, и ти да го слагаш в релси кръвното  Naughty

Ейй Жане, най-накрая една добра новина, сега само да мързелуваш  Hug Тита, забравих да честитя рождения ден на твоето детенце, да е живо и здраво  Heart Eyes

# 520
ами да, Уанче ... права си ... ужасно права

# 521
Даре, тегли и ти едни май...и  Hug Гледай си кефа на екскурзията в Израел и кат се върнеш оскуби петела  Mr. Green  Досега нищо не съм казвала по тоз въпрос, ама щом и на здравето ти се отразява, трябва да се стегнеш и да се вземеш в ръце! И за себе си да вземеш решение, че каквото и да се случва, няма да те изяжда вътрешно.

# 522
Жанееееееееее  newsm44 newsm44 smile3501 newsm18 newsm18 newsm18
Даре, аз с хапчета се оправих, пробвай първо с алтернативни методи, но ако не стане, иди на лекар. Камък все едно ми падна от сърцето, едно ми е щастливо, а с кръвното ми беше едно подтиснато...

# 523
  • На остров
Даре  Hug отдавна мислих да го споделя, но пък не искам да досаждам и да се натрапвам. Сега като каза за хапчетата и кръвното вече съвсем ми се затвърди усещането.

Рейнобоу на 9, 10 ден много тестове отчитат плюс  Praynig  Hug !

Дано и Мира е добре Praynig .

Това предаване он лайн има ли го уре ще проверя.

Кей пиши по често при нас  Simple Smile

# 524
Уанче, почти всички предавания на Нова ги има онлайн, но не е за бременни да знаеш  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт