В момента чета... 36

• 48 649
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София, България
neli mar4 аз съм почти към края и ми допада доста, но искам да я приключа, че съм си подготвила мнооооогоооо книжки, които искам да прочета.

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 23:35 от simona1411

# 196
  • Пловдив
Искам да попитам тази книга някой чел ли е? Извинете ме, че не съм по темата   bouquet

# 197
Приключих "Кристин", препоръчвам я горещо. Aко някой има тийнове вкъщи - да им я връчва!! Особено на момчетата ..  Peace

https://www.goodreads.com/review/show/1190743101
http://plantabook.in/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD/

Heart Eyes

Сега продължавам с "Доктор Джекил и мистър Хайд" на английски, че ми е за училище, нищо че съм я чела вече на български ..  ooooh!
Вече съм на 8% и определено мога да кажа, че тоя английски ми е извън лигата ...  #Crazy #Crazy Почти нищо не разбирам  ooooh!

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 04:31 от Bubbly . . .

# 198
Георги Господинов" физика на тъгата". Поставила съм си за цел тази година да е посветена на българската литература. Да видим до къде ще я докарам.

# 199
Започвам

"Снежния човек" го зарязвам. Аз май съм единствената, която не го хареса. Разхвърляна ми е, не ми допада като стил, стигнах до почти 70% и направо чета насила. Убиецът го разпознах още с първата му поява, така че съвсем не виждам смисъл да бутам натам.

# 200
Аз започвам

Паралелно ще я чета с Коварна на Алития Ромиг, че ми се чете нещо разтоварващо.

# 201
  • Belgium
Ellah, сподели после впечатления от Girlboss.

Доста цитати и откъси съм чела от нея, та ще ми е интересно дали съм хванала цялостната идея.

# 202
  • София, България
Аз искам да отбележа, че прочетох "Напълно изгубили себе си" . С две думи книгата е хубава, но не е нещо кой знае какво. Има си своите интересни моменти, неочаквани събития. Ако трябва да съм честно от начина по който започва (с коментари на хора, които вече са прочели книгата), очаквах повече, но не останах и разочарована. Книгата има своя чар. Сега започвам да чета онлайн "Чичо Томовата колиба", не съм я чела до сега, а ми казаха, че е много тежка книга.
Хубав ден!

# 203
В момента чета ''Училище за вкусове и аромати''. Леко неангажиращо четиво! Подходяща е, ако искате да се отърсите от някой тежък роман. В книгата има една рецепта за кафе, която изпробвах и ми допадна много Laughing

Може ли да ми препоръчате някоя заплетена кримка с неочакван край. Имам нужда да сменя жанра!

# 204
Лу, непременно ще споделя. Тя е доста кратка доколкото виждам по четеца - 240 страници. Ако ти се чете ще ти я пратя, че аз скоро въпреки размера май няма да я завърша.   bouquet

# 205
Започнах тая, звучи добре,но да видим

# 206
"Аз съм пратеникът" на Маркъс Зюсак Simple Smile

# 207
  • Пловдив
Днес започнах тази

# 208
Не се сърди човече, завиждам че сега я започваш. Една от любимите ми е, въобще трилогията е невероятна Simple Smile

# 209
Чета "Гръцко кафе" и съм към края.На мен книгата ми харесва-историите са интересни и стилът на авторката ми допада,въпреки някои повторения.

Общи условия

Активация на акаунт