В момента чета... 36

• 48 507
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Миж, много се  радвам, че си харесала "Библиотеката на мъртвите"  Hug

# 661
  • София
Александра, на мен също много ми хареса "Полулош"Heart Eyes Чакам с нетърпение да издадат следващите книги по поредицата на Сали Грийн.

# 662
Започнах "Мидълсекс".Мислех,че е нещо по-скоро тийнейджърско,но започна като семейна сага и много ми харесва.

# 663
Полулош фентъзи ли е? Аз си мислех, че е нещо от рода на Нюансите  Blush Crazy.

# 664
  • Кърджали
`FSS, фентъзи си е. И на мен заглавието ми навяваше на мисли за "нюанси", та все се отказвах да го чета. Бели и черни магьосници, магии.... Хубава си е книгата...

# 665

Дам  bowuu Сега смятам да продължа в ел.вариант с "Ръкописът на Войнич", мисля, че е подобна  Hug

# 666
`FSS, фентъзи си е. И на мен заглавието ми навяваше на мисли за "нюанси", та все се отказвах да го чета. Бели и черни магьосници, магии.... Хубава си е книгата...

Да, и аз от заглавието се повлиях. Ще я потърся щом е фентъзи.

# 667
В темата "Познай книгата" ми стана интересен романът "Правек и други времена" от Олга Токарчук и сега чета него. Свалих го от Читанка.

# 668
  • София

Дам  bowuu Сега смятам да продължа в ел.вариант с "Ръкописът на Войнич", мисля, че е подобна  Hug
А нали ги имаш другите две части на "Библиотеката на мъртвите" в ел. вариант? Или бъркам?
Ако ги нямаш, мога да ти ги изпратя.  Hug

# 669
Имам ги, Кали, благодаря  Heart Eyes Но реших да разнообразя  Hug

# 670
Не видях да сте обсъждали Бегбеде. Наскоро прочетох 6,66 Евро и Любовта трае три години. Първата много ми хареса. И втората не е лоша, но първата е по-добра. Вие какво мислите?

# 671
  • София
Вчера преполових Вечерята на Х. Кох и ми е изключително интересна. Нямам търпение да я дочета днес, защото предусещам, че финала ще е неочакван  Peace.

Миналата седмица приключих и с Намисли си число. Както не ми вървеше преди няколко месеца, така сега ми хареса много, просто сега и беше времето. И понеже пак преди няколко месеца не ме впечатли особено Винаги в същият ден , и съм я зарязала по средата, мисля след Кох да приключа и с нея.

# 672
"Полулош" няма нищо общо с Нюанси и подобни, но за мен е малко по-тийнейджърска. Нещо като "Игрите на глада". Което в никакъв случай не означава, че е лоша или че не ми е харесала.

По повод имената - така подхванах "Щастливите хора четат и пият кафе". Грешка! Голяма грешка беше от моя страна, че захванах да чета нещо, което не си направих труда да видя какво е. Просто ми хареса заглавието. Съответно останах невероятно разочарована.
Та - не правете като мен. Четете анотациите.

Не е особено по темата, но ето как любимият ми Геймън описва "The Easiest Way To Become A Successful Writer" Mr. Green

Извинете за включването, продължавам да ви чета тихо и кротко.

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 13:52 от tortoise

# 673
  • Кърджали
Не видях да сте обсъждали Бегбеде. Наскоро прочетох 6,66 Евро и Любовта трае три години. Първата много ми хареса. И втората не е лоша, но първата е по-добра. Вие какво мислите?
Чела съм само "Любовта трае години"/малко на инат я довърших/... Направих опит да започна и друга негова книга, не помня коя, но явно се видя, че с този автор засега няма да се разберем.... Та мнението ми за него е по - скоро никакво.

# 674
Прочетох "Любов" на Елиф Шафак - хареса ми,не всичко ,но като цяло ми беше интересна.Снощи започнах "Чест".

Общи условия

Активация на акаунт