В момента чета... 36

• 48 518
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
За след това съм запланувала и книгата на Конрад, дъщеря ми не беше никак многословна. Каза само, че е хубава.

Ами, то няма какво да се говори за нея.  Laughing
Ако нямаш големи очаквания, може да те изненада приятно. Ако очакваш някакъв шедьовър, ще се разочароваш.
Май предварителната нагласа е най-важната.  Simple Smile

# 601
  • Варна
Никакъв шедьовър не очаквам, дори май имам вътрешната настройка, че ще е плитко, повърхностно и леко четиво. Така че съм готова за приятна изненада Simple Smile

# 602
  • Belgium

Чела съм части от нея в оригинал. Преводът ли куца Rolling Eyes, но не, наред си е, а книгата не ме грабва. В началото съм, да видим нататък дали ще усетя повече идея в нея.

Ето на това му казвам грозна корица.

# 603
  • Варна
Аз имам старото издание:

Между другото, харесвам книгата много.

# 604
  • Belgium
И аз имам точно като твоето издание, Тайга.

Защо им трябваше да сменят кориците, не е ясно. Иначе и аз харесвам Кундера.

# 605
Тъкмо прочетох "Непосилната лекота..." - със смесени чувства съм. В дадени моменти ми хареса, в други - откровено ме подразни. Ако приемем книгата като роман, то тя не е типичен такъв. Според мен повече се доближава до философско есе, изградено с помощта на няколко главни героя и едно куче Simple Smile

# 606
  • София
И аз съм от феновете на "Винаги в същия ден", на мен и филма ми хареса. А книгата обиколи вече няколко приятелки, на всички им хареса. Peace
Дочетох "Тайната на моя съпруг", става за разпускане книжката, ако ви се чете нещо неангажиращо, но не и типична боза.
В крайна сметка започнах "Аз преди теб", не издържах Mr. Green
И сега непрекъснато се чудя (който не е чел книгата, да не чете):
Скрит текст:
Какво точно ще стане, за да го изпревари момичето и да си отиде преди Уил. Thinking А Лу, дакото чета книгата все за теб си мисля, сигурно заради името на героинята, а и защото съм запомнила препоръките ти за книгата  Laughing

# 607
.

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 11:42 от Анонимен

# 608
Аз започвам Разбий ме на Тахере Мафи. Отзивите навсякъде са много добри, та с петте книги на четеца започвам Laughing

Понеже Лу искаше да кажа за Мордекай. Оставих я, нещо английското издание не можа да ме грабне. Някак разбъркано са нахвърляни думите, изреченията и случките и на английски не ми е такова удоволствие да я чета, поне не каквото очаквах. Някой ден ще се върна на нея, със сигурност, защото искам да я прочета. Но не е достатъчно желанието в този момент.

# 609
Аз пък чета "Щастието е чаша чай с теб". Точно от това имах нужда след Несбьо, Кох и Бекет (а заглавието за малко да ме откаже, навяваше ми мисли, че е любовна) Simple Smile
Кара ме да се усмихвам. Simple Smile

# 610
Много са модерни напоследък тези заглавия под формата на цели изречения. Хич не ми звучат добре...

# 611
  • Belgium
Е, защо сега го казваш това на човек, който още чете книгата?

Скрит текст:
Тя няма да си отиде преди него. Заглавието за мен е пълна заблуда.

# 612
Защото тя пита. Ако не иска да знае, нека не чете скрития текст. Нали така сме се разбрали?

# 613
  • Ямбол
Тя не пита, тя само се чуди.

# 614
Офф, добре другарки полицайки.
Ха сега Лу, бъди така добра да ме махнеш от цитата.

Общи условия

Активация на акаунт