Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 932
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря ви за отговорите. Simple Smile
Ние досега се срещнахме с четирима фотографа. Първият го изключваме, защото ни се вижда скъпичък. Досега се колебаехме между останалите трима, но днес случайно попаднахме и на друг. Така решението става още по-трудно. С него ще се срещнем чак през почивните дни, защото не е в града. Това означава, че дотогава ще сме в неведение, отново. До тук снимките на всички бяха с хубаво качество, но не успях да видя нещо по-интересно като замисъл. Все едни и същи пози . На нас ни се иска да си направим хубава фото сесия, но не знам дали фотографа ще си свърши качествено работата.
Освен това, какво точно ще рече обработени кадри? От общо 1000 например ми се вижда малко само 50 от тях да са обработени.

# 451
Клиниката се казва Надежда , едни приятели ходиха там за медицински и за един ден бяха готови . Не мога да кажа с точност цената ,не си спомням , мисля че е малко по-скъпо , но пък си заслужава , спестява доста висене пред кабинети . А доколкото си спомням освен кръвните изследвания има и психиатрично ,  пак в подробности не мога да кажа . Като наближи ще отидем в клиниката и за един ден ще приключим .

# 452
Цитат
Miss, честито ти котенце Smile
благодяря ти   bouquet
audace били показала воала ти, ако разбира се искаш  Simple Smile
аз искам точно такъв испански с дантела, дълъг или до кръста или до земята, още не съм решила съвсем.
Ти къде го поръча, какви са цените срадно за един такъв воал?
И аз бих си мръзнала, хич не харесвам болера, ръкави и прочие.
Цитат
От общо 1000 например ми се вижда малко само 50 от тях да са обработени.
: mariq91
малко са да, но имай предвид, че да се обработят всички снимки няма как, физически е почти невъзможно, отнема много време, това е много работа, специфична и пипкава. Нашите ще се обработени всички, обаче 150 ще са с всички екстри-ретуш, заглаждане на кожа и несъвършенства, специални ефекти, черно-бели и ретро снимки.

и аз много мразя бюрокращината, администрацията и точенето по опашки при намръщени лелки, нищо че съм работила такава работа, хич не ми се разправя, но няма и да се разправям, имаме авер в общината, ще пратим документи и той ще ни ги подаде  Wink далече сме и няма да се занимаваме поне с това  Simple Smile
Миеле ще покажеш ли поканите, че ми стана любопитно.Сама ли гиправиш? И ние след годежа ще ги почваме/което е края на март/,тоест свеки ще ги почва, още умувам, но съм харесала покани във форма на рокля-булка и костюм на младежетнец. Simple Smile Много са сладки  Simple Smile Heart Eyes

# 453
Довечера ще снимам и кача поканите, че фотоапарата е в мм. Дизайна на поканите е наш, мм работи в печатница и там ни ги напечатаха, на много готин картон, а вкъщи само им слагам панделките.

Miss_Bingley, забравих да ти честитя за котенцето. Ние вкъщи сме с две мацинки и не мога без тях Simple Smile

# 454
  • София
А относно медицинските(може и малко глупав да е въпроса,ама да си питам  Laughing) знаете ли дали трябва да се направят в града,в който ще е сватбата или няма никакво значение къде ще са направени?

# 455
Не мисля, че има значение.

# 456
  • Варна
Не мога да покажа воала, тъй като го няма в интернет. Дантелата по него ще е като на роклята - средна дължина ще е . Ще ми струва 190 лв. Дългият, който се влачи отзад е 270 лв. Скъпичко е , ама в крайна сметка 1 път се жениш...

# 457
Записвам се и аз в новата темичка, няма ме в списъка от първия пост , но както още няколко двойки - и ние ще сме на 06.06. За сега имаме само ритуална, църква, ресторант и халки.
Май ще трябва да се задействаме малко по-сериозно, че....
Междудругото някой от София може ли да ми каже къде мога да открия рокли под наем. Някакси при цялата дандания не ми се иска още няколкостотин лева да запрашасват в гардероба "за поколенията".
Предпочитам да ги дам за един меден месец например....

# 458
Момичета, пак сте изписали толкова многооо Simple Smile Виждам, че обсъждате фотографа и аз съм на мнение, че е едно от най - важните неща, и бях си харесала много Иван Славов -  прави уникални снимки, нестандартни, разбира си много добре от работата, предразполага те. Но от тази година има нови цени, които въобще не се вписаха в бюджета ни и колкото и да исках да е той, трябваше да се откажем и да си изберем друг, който ще ни струва наполовина...

# 459
Цитат
Miss_Bingley, забравих да ти честитя за котенцето. Ние вкъщи сме с две мацинки и не мога без тях Smile

благодаря ти  Simple Smile

Lucky girl90 ще си намерите друг фотограф, не винаги най-скъпите са най-добрите, а пък и понякога не си заслужава да се дават толкова пари, фотографи много, ще си харесате.
Аз днес се похвалих с роклята, която мерих за първи път в другия форум, ако се сещате разказвах ви за нея.
Ще ви я постна и на вас, а после ще я изтрия ако може, че не се знае, не искам никой друг да я вижда.  Simple Smile
Тази в средата е, с панделката.
Скрит текст:

# 460
  • София
Ох, ще полудея вече!
Гледам днес книжката, която но дадоха за сключване на брака и гледам, че днес е трябвало да отидем да си дадем декларациите, а ние днес тепърва отидохме да си направим медицинските. Та взехме медицинските, но залъсняхме с подаването им. Дали ще ни направят проблем за един ден? Някой знае ли? За залата Сердика става въпрос...

# 461
Lucky girl90 и аз исках да е Иван Славов, но цените му са безумно високи и то от януари тази година. Най-ниската  му цена е 1000 лв а вин. Година е била 500. Казвам ориентировъчно. Няма 2-ри фотограф и иска 3 месеца за обработка на снимки.... нз. Ние се спряхме на Росен Георгиев. Той снима сватбата на сестра ми и сме много доволни. Исках Славов защото прави различни снимки, но знам че Росен има страхотен стил.
Роклята е много красива. Ще се като принцесааа :*

# 462
Нищо не съм правила за сватбата, нещо съм в застой...заринах се с работа тези дни...и да ви се ожаля:
Днес по едно време на работа, отворих форума, видях че има 13 нови коментара...стана ми топло на душичката и си казах, че само да мине този кошмарен понеделник и за награда ще си ви чета....та чак по това време, но успях!
Още няколко мисли ми минаха през главата докато четях : " Абе Алечка няма ли да се завръща?!"- ( хоп и тя се включи-Wellcome!!!), "Audace, трябва да измисли някаква връхна дреха, край морето е истински топло нощем само юли месец и то когато няма вятър", "Как ли изглеждат поканите на Miele, дано качи снимка да ги видим". Направо тази тема ми е като някакво минутно бягство, което ми носи толкова спокойствие и радост!
Благодаря ви, че ви има и ме карате да се чувствам прекрасно дори изгубена понякога в мисли, идеи, организация и ежедневни лудости!  bouquet

# 463
Зая, толкова си мила и сладка. Аз съм по същия начин. Няма ден в който не ви чета. Имах тежка седмица, емоционална, но продължавах да ви чета... Алечка чакаме да разказваш как беше в дубай.
Моличетааа нз защо но незнам от къде да я подкарам пак.... Кажете какво да правя....

# 464
Lucky girl90 и аз исках да е Иван Славов, но цените му са безумно високи и то от януари тази година. Най-ниската  му цена е 1000 лв а вин. Година е била 500. Казвам ориентировъчно. Няма 2-ри фотограф и иска 3 месеца за обработка на снимки.... нз. Ние се спряхме на Росен Георгиев. Той снима сватбата на сестра ми и сме много доволни. Исках Славов защото прави различни снимки, но знам че Росен има страхотен стил.
Роклята е много красива. Ще се като принцесааа :*
Да цените му от тази година са толкова високи, мин година беше фотограф на сватбата на една приятелка , бяха двама и те платиха 550, което е приемливо, но от тази година 1000 лв за един фотограф просто си идва доста извън бюджета...  и аз много го харесах, защото прави нестандартни и красиви неща, а и отзивите са само добри, но уви няма да е той ... А що се отнася до обработването на снимките наистина иска доста време мин. 2 месеца и от една страна го разбирам, защото за такива качествени снимки си трябва време, но нз как ще успея да ги изчакам Simple Smile предпочитам да са готови поне за месец

Miss_Bingley   Роклята е прекрсана, ще си страхотна булка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт