Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 917
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И на мен ми харесва много. Нашата официална маса ще бъде с асиметрична украса в двата края. В единия ще има висока ваза с много цветя,а в другия много на брой различни по височина свещи, органзата между тях ще се спуска пред самата маса също асиметрично. По ръба на масата ще има посипани малки кристалчета, които ще съединяват украсата в двата края. Малко идиотски го обясних newsm78 Grinning
Роклята е много красива, но аз лично не бих рискувала онлайн, но това си е моето виждане за нещата.
Колкото до шаферките, откакто бях аз самата шаферка с розова рокля (имах плат и трябваше сама да си я шия) си обещах, че никой няма да карам да го прави заради мен. Реално всички приятелки могат да помагат в организацията и без да са еднакво облечени. Шаферките освен да са подредени еднакви за снимките друго не правят кой знае какво.
Ще имате ли букет за хвърляне, аз смятам да метна моя Grinning

Прическата и грима ще ми струват около 100 лв, което смятам че е ок. Ще пропусна всякакви мигли, изкуствени нокти и екстеншъни- предпочитам да съм аз, а и младоженеца не ги долюбва изобщо.  Stop

Ами аз май ще си имам букет за хвърляне   Grinning иначе какво говориш аз принципно слагам само молив и гланц и за това ми се мрънка,какво да говорим за екстеншъни  Laughing

# 511
З_A_Я много добре си го обясни, даже си го представих  Grinning
И на мен сигурно ще ми излязат 100 лева някъде прическа и грим, но без пробните, ако изобщо за тях ми вземат пари. Честа практика, поне по малките градове да не вземат.
Екстеншъни засега няма да имам и аз. И нокти мислех да нямам, но май ще взема да си направя един гел, че с нокти си е друго, а моите са съвсем малки и не порастват. Той моя бъдещ мъж никак не си пада по тези изкуственяци  Laughing
Моите шаферки и те или ще шият сами, или аз ще им намеря шивачка, поне за едната., че тя не е от София.
Аз мисля, че те ще придадат приказен и красив вид на сватбата, ще са ми много хубави като вървят след мен в църкавата и гражданското...пак взех да си представям.  Heart Eyes
Само да намеря и хубав плат.
Иначе ще имам букет за хвърляне отделен, от изкуствени цветя.

# 512
И на мен горе-долу ще съм към 80 лева за грим и прическа в малките градове е така много съм доволна от избора си те ме правиха на абитуриентската уникални са . И аз не си падам по натруфените неща искам семпал грим и коса да съм нежна и прекрасна  Mr. Green Украсите на всички ще са повече от прекрасни сигурна съм нямам търпение да идва април тогава ще съм на пробно и коса и грим и украса на ресторанта  Mr. Green . Да се похваля моята рокля прилича вече на рокля аз си я харесах от алито и сега ми я шият мнооого хубава става ,като заприлича повече на това което искам ще кача снимки ,като малко дете се вълнувах и подскачах докато ме мерят с нея  Grinning Другата седмица ще ходим с мм за халки и да си купувам бижута за сватбата.

# 513
Имаш Поща: То това най-много отива на ресторанта. Само масата ще ми е по различна, защото цветята ще бъдат по различни. На всяка маса ще има ниско букетче не с висока ваза. Ще има има и прат и сатенени кърпи. Масата ще бъде само с чаши и прибори, няма да има сложена ракия и салата. Държа на това масите да са чисти и после ще се сервира. Ще има по една чаша студена вода Simple Smile
Много си харесвам букета- http://prikachi.com/images.php?images/550/7929550K.jpg

# 514
Чуден букет Веси, къде го прави? от снимка ли е или ти го направиха  и го снима? Много свеж и нежен Simple Smile
Идеята да се сервира после е много добра. И аз мисля така да е.

# 515
Аз се вкарах в дилема за подаръците за гостите- дали магическите бобчета или цъфтящ чай?

# 516
Агенция Брилянтин. Ще е същия, но със сатенена панделка накрая под брожката. Много си го харесвам!!! Хихиххихи
Ох сега сме дилема...сватбена торта... Sad

# 517
  • София
Агенция Брилянтин. Ще е същия, но със сатенена панделка накрая под брожката. Много си го харесвам!!! Хихиххихи
Ох сега сме дилема...сватбена торта... Sad
. И каква е всъщност дилемата :p

# 518
Здравейте момичета,
ние се сгодихме преди седмица и половина и планираме сватба на 15 август 2015... Темата е страхотна и благодаря на човека, сложил линк към планирането на събитието по месеци, защото ние започнахме от краката за главата и сега буксуваме на тема ресторант... Simple Smile)
Записвам се и ви следя с интерс

# 519
Брожката е много красива,да.
Торти хич не гледам, май е време да започна. Ние разгледахме в една сладкарска къща-златната рибка. Допаднаха ми много и питахме насам-натам, доста добри са и вкусни.
Ето някои от тях:

и една много сладка винтидж торта

# 520
Дилемата е че... не можем да изберем хаххаха има толкова много красиви торти.. съответно цените са и доста високи. Чакам сега агенцията да ми каже за няколко торти цените и ще видим. Като решим ще кача снимки Simple Smile

# 521
  • София
Ех, какви красоти сте пуснали!

Възхищавам ви се, че вече сте успяли да се спрете на украса, аз тук съм в безизходица и нямам нито идеи, нито кой да ги осъществи  Grinning Флорист и агенцията за декорацията едни и същи функции ли изпълняват?  newsm78 Все не мога да разбера и нищо не съм измислила в тази посока. ММ обича зелено, та затова си мислех да го включа в цветовата тема, като жест към него, че иначе той май няма предпочитания. Евентуално ми харесва зелено с пепел от рози, обаче как ще се върже с черно/златно/прасковената зала, не знам  Rolling Eyes

Грим и прическа - изобщо не съм мислила. Специално за прическата, една от най-добрите приятелки на мама от детските години е фризьор, при нея ходя да ми оформя гривата и без това, та си мислех да я помоля да ми направи тя прическата, а после с нас на тържество  Grinning Иначе като цяло ми харесва идеята за супер семпъл грим и прическа, само ноктите ще си направя два дни преди това /някаква класика/. Той ММ даже ме пита за какво ми трябва да се гримирам, и той хич не обича изкуственяци  Mr. Green

За сега най-проблемна ми е темата с подаръчетата. Всякакви хубави идеи, а не мога да се спра с 100% сигурност на нито една - обаче както писах по-горе, май ще се гмурна напред и каквото - такова  Grinning

edit:
Kisses{P}, направо ме хвърли в джаза с цъфтящия чай! Ние с ММ обожаваме чай  Heart Eyes Страхотни идеи имаш!  Hug

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 08:58 от Бубулеса Бубълска

# 522
  • София
Дилемата е че... не можем да изберем хаххаха има толкова много красиви торти.. съответно цените са и доста високи. Чакам сега агенцията да ми каже за няколко торти цените и ще видим. Като решим ще кача снимки Simple Smile

Не знам от къде си , но моето проучване за София установи че най-евтини са в Сладкарници Чочко- по 3 лв парчето, имат много красиви сватбени торти в сайта. Ние мислим да вземем една двуетажна торта да разрежем пред гостите , а за всички тях да има същия вкус торта но без украсата, то и без това фондана не е вкусен

# 523
  • София
За тортата май за сега сме се спряли на вариант торта от къпкейкове, а най-отгоре една малка тортичка за разрязване  Heart Eyes

Много ни харесва тази идея, защото така няма да се налага да се режат парчета, които и без това обикновено са по-големи от колкото някой може да изяде  Grinning

Ето пример:

Много ни харесват  Mr. Green

Да се похваля, като гръм от ясно небе ми дойде идея за концепцията!  newsm44 ММ обожава гората и планината, а и нали темата ни е бухалчета, пък аз обичам светлинки и лампички, та решихме темата да е приподна /клонки, мъхчета и цветя/, лампички, бели свещи и бухалски елементи  Heart Eyes

Сега остава да видим как ще я реализираме  Grinning

# 524

Не знам от къде си , но моето проучване за София установи че най-евтини са в Сладкарници Чочко- по 3 лв парчето, имат много красиви сватбени торти в сайта. Ние мислим да вземем една двуетажна торта да разрежем пред гостите , а за всички тях да има същия вкус торта но без украсата, то и без това фондана не е вкусен

Има и една много добра пекарна тортите са им страхотни и не са скъпи ако искате може да разгледате и да изпратите запитване това им е сайта:
https://www.facebook.com/pekarna.simoni1?fref=ts

Общи условия

Активация на акаунт