Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 926
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Зая,сладурка-наистина си мното мила.Темата е прекрасна и пълна само с хубави емоции.
Веси и аз не знам какво да правя,кажете ми и на мен пък Mr. Green
Лъки,благодаря ти роклята е много красива,ноне съм я купила-обмислям покупка.
Днес съм на тема шаферки,ще се окажат голям проблем много специфичен цвят това прасковено има сладки рокли в алито и ибей,голямата госпожица е лесна ама малките...
Май ще трябва да шием,знаете ли добри шивачки в София и с нормални цени?
И да кажа,че работя малко по малко върху танца.Като измисля цялата хореография викам младоженеца и почваме да се упражняваме.
Днес си мсислех да звънна на една гримьорка мислите ли не е много рано?

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 09:30 от Miss_Bingley

# 466
Здравейте и от мен! И аз се включвам в темата, като събитието предстои август месец Heart Eyes
Като чета всички колко са напред в организацията, струва ми се, че май съм мнооого назад  ooooh!
Избирам ресторант и май за сега се спирам на Макси комплекс - хол залата.. Имате ли някакви пресни впечатления от сватба на ваши близки или нещо подобно...
Ще съм много благодарна!!!  Hug
Ако може да ме насочите и към някоя сносна и не чак толкова скъпа агенция, ще съм още по благодарна  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 467
Ние си избрахме Гого Кехайов и понеже го запазихме миналата година сме на цена от миналата година. Доста се колебахме, но при срещата с него бяхме на 100% сигурни,че е нашия човек.За видео запазихме филмова къща Виктор Попов. Вече си имаме и флористка на 100% и с това големите неща са запазени.

# 468
  • Варна
Ние си избрахме Гого Кехайов и понеже го запазихме миналата година сме на цена от миналата година. Доста се колебахме, но при срещата с него бяхме на 100% сигурни,че е нашия човек.За видео запазихме филмова къща Виктор Попов. Вече си имаме и флористка на 100% и с това големите неща са запазени.
Ооо Гого Кехайов има страхотни снимки Simple Smile КОгато търсихме фотограф много харесах работата му, но беше зает за нашата дата ....

# 469
Да, аз още от миналия май месец го наблюдавах,че започнаха да му се пълнят датите и след като началото на септември избрахме датата, в средата на месеца го запазихме. И понеже ми се виждаше рано да се запазва агенция за украсата, изпуснах тази, която исках най-много....

# 470
И ние сме с Гого, запазихме го още октомври/ноември.

Аз да ви се похваля, намерих си малки цветни саксийки за подарък за гостите.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мисля че точно в тази тема не съм казвала за подаръците, но ако съм ме извинете -
ще бъдат малки цветни саксийки с магическо бобче и опаковани в една кутийка с лазерно гравирани младоженци. Сега чакам бобчето ми да порасте (тествам го)  Mr. Green

# 471
Miss_Bingley, и в другия форум ти го казах, мн е хубава роклята. Според мен не трябва да и се чудиш, но ти си знаеш най-дорбе. КОято и рокля да избереш ще си прекрасна булка  bouquet

Оххх, съжлявам че се бавя с поканите, но вчера с мм бяхме на заведение да пийнем по нещо и се прибрахме в 12 и съвсем забравих да му кажа да ми даде апарата. Така че снимки тази вечер, ама ще е по-късничко че имам едно излизане Simple Smile

# 472
  • София
Ех, момичета, пак изпуснах влака и два дни си наваксвам с четенето  Mr. Green Много хубави неща сте изписали, радвам се, че всички напредваме малко по малко. Важното е да отмятаме нещата по-рано и да ни остане време за малките неща... и да си отдъхнем преди големия ден Simple Smile

Знаете ли, лично при мен най-добрата тактика се оказа тази: взимаме решение, и каквото е - повече не умуваме дали сме могли да изберем нещо друго. Каквото - такова, ще си направим сватбата чудесна, независимо от всичко останало. Да ви кажа честно, много ми помага това  Embarassed И роклята, която взех, беше третата, която пробвах, но се влюбих и повече рокли няма да търся /и евентуално да съжалявам/, и ресторанта е капариран, и въпреки, че не е 100% това, което искаме, ще си го направим чудесен... и така, не се тюхкаме много, да става каквото ще  Mr. Green Важна е емоцията на деня!

Inka13, нашата сватба ще е в залата на Макси, с изнесен ритуал в градината. Наши познати са били на сватба там и много им е харесало, казаха, че храната е била на ниво и се е получило много приятно тържество. Ние също го харесахме /с изключение на факта, че няма прозорци, но това са бели кахъри/, и с украсата ще го направим по-светло. Видеооператорът ще донесе и допълнително осветление, както и DJ-ят, така че от към светлина мисля, че ще се получи добре. Важното е, че там е много просторно, имаме хубави отзиви за обслужването, барът работи постоянно повреме на сватбата и храната е прясна и вкусна.

И аз все още търся агенция за украсата и флорист /или това е едно и също?  newsm78/

Иначе да се похваля  Blush, имаме ресторант, вече и църква, уредихме изнесения ритуал /тъй като от няколко години се преместихме в Костинброд, и имаме регистрация там, тамошното длъжностно лице ще ни направи истински  изнесен ритуал  Heart Eyes/, имаме си фотограф, видеооператор, DJ, а от снощи и кумове  Hug ... Иии, нещата вече започват да придобиват вид.

Сега съм на тема цветове и най-вече шаферски рокли, хихи!

# 473
Цитат
Miss_Bingley, и в другия форум ти го казах, мн е хубава роклята. Според мен не трябва да и се чудиш, но ти си знаеш най-дорбе. КОято и рокля да избереш ще си прекрасна булка bouquet
Hug
благодаря ти  Simple Smile всички ще бъдем прекрасни  Simple Smile  bouquet
Бубулеса Бубълска на 100% приемам стратегията ти, това ме кара да се почувствам и по-спокойна сега като го прочетох. Абсолютно права си. Всичко ще бъде хубаво.А най0хубавите ще сме ние  Embarassed  
Сега съм на тема цветове и най-вече шаферски рокли, хихи!

и аз и аз ! шаферски рокли са дошли наред  Simple Smile кажете за шивачки в софия и магазини за платове  Simple Smile

# 474
Здравейте,

Мен също ме очаква сватба през юни. Simple Smile В началото мислех всичко да поръчам от алиекспрес много неща ми харесаха нестандартни и точно това, което търся, но сега вече се разколебавам не знам дали ще дойдат и дали ще дойдат такива каквито са на снимката. Много ще ми помогнете ако ми кажете дали сте поръчвали нещо от там и дали сте доволни?

Предварително много ви благодаря! Simple Smile

# 475
И аз съм на вълна шаферски рокли.В Сф колко искат за ушиване?Но мен в Пловдив за модела който искам ми казвот 50лв без плат.Струво ми се скъпо,но нз да питам и вас Simple Smile.И длуг въпрос имам.Някой може ли да ми каже от къде да вземо празни бутилки от по 1л. За ракия?Че ракията стои в къщи в еднш шишета огромни...Етшкетите ще ми дойдат скоро и искам да си ги напълня и това да зачеркно.А и жалтиери от къде?Гледах пж магазините за бельо,но са само бели.Исга ми се да имо и синьо по него

# 476
Много ти благодаря. С роклята също имам много голям проблем. Харесах точно това което искам направо се влюбих в нея, но не мисля че си заслужава за няколко часа да се дадат толкова много парти за рокля излиза  към 2500лв
И сега се чудя дали да шия нещо или и нея да поръчам от там защото я има и то за 500лв.

# 477
И аз имам доста неща от алиекспрес.
За сватбата поръчах:
- покани (поне плика, че е по-особен)
- кутийки за подаръците за гости
-магическо бобче
- хартиени фигурки от типа целувки, мустаци за фотосесията
- изкуствени розички
- панделки
- възглавничка за халки

Ако някой има нужда от помощ при поръчка/ избор на продавач ще помагам  Hug

# 478
et1chka Подаръците за гостите ми са от али експрес и съм много доволна от качеството. В пъти по- добри са от същите като тип от сайта lightinthebox. В момента чакам и мострени покани.

# 479
Страхотни сте Simple Smile

Аз от там избрах поканите са доста идейни и сватбените подаръци, които са сол и пипер във формата на птичета. Само се притеснявам да не дойдат на митница.

Общи условия

Активация на акаунт