Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 904
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Miss_Bingley, плосък макет ли ти трябва, или 3D? Сещам се само да тези моделчета, от които можеш да си сглобиш замък, т.нар. моделизъм. Нещо от сорта на това:

Скрит текст:

Разбира се, има най-различни модели. Може би ако напишеш моделизъм и замъци в google може да намериш каквото ти трябва? /стига този вид да ти върши работа, разбира се/

# 601
Буболеса, плосък да, но не пъзел, идеята е да е просто скица, нарисуван замък, черно-бял или цветен, да се изкопира на голям формат картон, тоест трябва ми просто картинка на замък, така, че да може да се отпечата като шаблон, не знам дали ме разбра
и отгоре ще се зекачът с такива карфички картончета с имената
може и картинка, която да се залепи върху картона

# 602
  • гр. София
Лили, добре дошла!  пожелавам ти с лекота да направиш организацията и подготовката на сватбата ! Има време и момичетата тук имат много идеи и съвети, така че на финала ще имаме страхотни сватби Heart Eyes
Решихме да поканим кумовете ни да огледат комплекс Яев и сега за празниците да отидем там. Уви, места няма, но живи и здрави за една нощувка другия петък сме там. Та ще поразпитаме на място и най-вече ще видим мястото Simple Smile Толкова много се вълнувам.
 За тортите ( там  нещо не съм във възхита Sad Хобито ми е направата на торти  
Скрит текст:
Но, уви за моята сватба едва ли ще имам възможност да си направя и едва ли ще ми е до това,но пък на всички гости ще има подаръчета декорирани меденки Simple Smile Освен това си мислех щом сме в Карлово( а и част от родата- свекър свекърва и кумове са от Казанлък)  да подарим и по едно бурканче сладко от рози.

# 603
  • София
Лили, добре дошла!  пожелавам ти с лекота да направиш организацията и подготовката на сватбата ! Има време и момичетата тук имат много идеи и съвети, така че на финала ще имаме страхотни сватби Heart Eyes
Решихме да поканим кумовете ни да огледат комплекс Яев и сега за празниците да отидем там. Уви, места няма, но живи и здрави за една нощувка другия петък сме там. Та ще поразпитаме на място и най-вече ще видим мястото Simple Smile Толкова много се вълнувам.
Скрит текст:
Но, уви за моята сватба едва ли ще имам възможност да си направя и едва ли ще ми е до това,но пък на всички гости ще има подаръчета декорирани меденки Simple Smile Освен това си мислех щом сме в Карлово( а и част от родата- свекър свекърва и кумове са от Казанлък)  да подарим и по едно бурканче сладко от рози.

Ехе,много хубави неща   bouquet

# 604
Miss_Bingley, плосък макет ли ти трябва, или 3D? Сещам се само да тези моделчета, от които можеш да си сглобиш замък, т.нар. моделизъм. Нещо от сорта на това:

Скрит текст:

Разбира се, има най-различни модели. Може би ако напишеш моделизъм и замъци в google може да намериш каквото ти трябва? /стига този вид да ти върши работа, разбира се/

Miss_Bingley защо не отидеш в някоя печатница и не разпиташ дали могат да ти направят такова нещо. Аз ходих в jpoint и всичко могат да ти правят. Аз исках нещо като 3D покана малко трудно изработване и ми казаха 2,50лв на покана, което за това което искам е добре.

# 605
Скрит текст:
Благодаря Simple Smile
Много се радвам ,че ще има още една сватба към моя край Simple Smile
За сладкото от рози е много хубава идея и аз се чудя все още дали да е магнитче или бурканче сладко от рози ,или пък розово масло или нещо такова , но все още не мога да се спра на нищо Simple Smile

# 606
  • София
Миси /това е Miss_Bingley  Mr. Green Embarassed/, нещо от сорта ли визираш?

Ако съм в правилната посока, поне мога да се поровя  Grinning

Марая, много красиви неща правиш! И идеята за подаръчета, правени от теб, е страхотна!

# 607
  • София
Марая, в FB видях едни много хубави меденки сърчица с малка розичка, би ли споделила цена (при количество от около 130бр.) с опаковката и панделката, както са на снимката ти. Просто много ми харесва идеята да подарим по една такава меденка , ама където и да съм ги гледала са си скъпички

# 608
  • гр. София
Марая, в FB видях едни много хубави меденки сърчица с малка розичка, би ли споделила цена (при количество от около 130бр.) с опаковката и панделката, както са на снимката ти. Просто много ми харесва идеята да подарим по една такава меденка , ама където и да съм ги гледала са си скъпички
Момичета, радвам се че ви харесват моите сладки неща Simple Smile
pepi_mdi , пратих ти ЛС

# 609

аз съм виждала такива меденки със страхотна украса и са към 0,80лв / 0,90лв ще питам за страница и ще я пусна

# 610
  • София
Аз пък най-евтините които съм виждала са от 1,5 лв нагоре, да не говорим че тези които на мен ми харесват са по 3-4 лв

# 611
Етичка ще отида да проверя там, това къде се намира?
Бубулеса, близо си, но аз търся не макет точно а просто нарисуван замък  Grinning

за нещо подобно си мисля, не задължително това, но засега това е което намерих

сладкото от рози беше моята първоначална идея за подаръче, и още я обмислям  Simple Smile

# 612
Добре дошла, Лешничка! Радвам се, че списъкът ти върши работа, стори ми се голяма помощ когато го публикувах, но да си призная гледам да вървя малко по-напред от него, понеже сватбата се организира от растояние.

И аз гледам да вървя по него, но вече имам идеи за покани, картички за маси, украса, торта, цветя и ми се иска да гледам рокли, защото нямам търпение заветната дата да дойде... Но все още не можем да си изберем ресторанта Grinning

Някой беше написал, че е сложил магерето пред колата...

Накрая ще опънем една шатра на паркинга пред вкъщи GrinningVery Happy

# 613
Марая страхотни неща!Аз съм си поръчала розлични формички за меденките,но ако кажеш как да си няправя фондан и да го оцветя за да си декорирам меденките.. newsm78.Идеята със замъка е мн интересна.може да се направи с прозорци,които се отворят навън и така на всеки прозорец да са разпределени масите.Сладкото от рози от къде го взимате?И на каква цена е?

# 614
  • София
Миси, виж какви красоти изрових:

Страшно много са, затова ти пускам целия линк на търсенето. Вече зависи кое си харесаш и дали ще е достатъчно голямо като резолюция за принт. Надявам се да съм помогнала  Mr. Green /Ейй, даже се сещам, че може сами да си го оцветите!/

Момичета, стискайте палци девойката, с която се чух, да е МОЯТА флористка!  Grinning В понеделник имаме среща, много се вдъхнови от темата за Вълшебната гора, и сиииилно се надявам да ми даде добра оферта, че бюджета излетя през прозореца.

Лешничка, магарето пред колата - класика в жанра  Grinning Но не се притеснявай, всичко се нарежда накрая! На магарето му писва да стои зад колата и ще, не ще - отива където му е мястото, хехе!

Общи условия

Активация на акаунт