Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 911
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • София
et1chka, наистина впечатляващи сватбени торти!

Благодаря за линка!  Simple Smile

# 526
Буболеса, толкова са ми страхотни идеите, че ми идва да се застрелям  Mr. Green

Ето го чая ако на някой му хареса идеята : http://www.aliexpress.com/item/16-Kinds-of-Handmade-Blooming-Flo … a/1936869618.html

Но май ще останем на идеята с бобчетата, саксийките са супер сладки. Надявам се и на гостите да се хареса

# 527
  • София
Буболеса, толкова са ми страхотни идеите, че ми идва да се застрелям  Mr. Green

Не се застрелвай  Grinning Наистина са много оригинални идеите, ще се запомнят  Heart Eyes

Аз още не съм измислила нищо. Поне не и такова, което да се впише в бюджета И да е готино и оригинално  Mr. Green

# 528
et1chka, наистина впечатляващи сватбени торти!

Благодаря за линка!  Simple Smile

Аз съм поръчвала за рождени дни торти от там и сам много доволна тортите са пресни и се приготвят с истински продукти.
Изпращам ви и два линка за платове ако трябва да избирате и купувате за ушиване на рокли:
https://www.facebook.com/topsstock?fref=ts
http://texhouse.bg/

Аз относно фризьора съм облагодетелствана майка ми е фризьор и поне за това няма да мисля  Simple Smile

# 529
  • София
За тортата май за сега сме се спряли на вариант торта от къпкейкове, а най-отгоре една малка тортичка за разрязване  Heart Eyes

Много ни харесва тази идея, защото така няма да се налага да се режат парчета, които и без това обикновено са по-големи от колкото някой може да изяде  Grinning

Ето пример:

Много ни харесват  Mr. Green

Да се похваля, като гръм от ясно небе ми дойде идея за концепцията!  newsm44 ММ обожава гората и планината, а и нали темата ни е бухалчета, пък аз обичам светлинки и лампички, та решихме темата да е приподна /клонки, мъхчета и цветя/, лампички, бели свещи и бухалски елементи  Heart Eyes

Сега остава да видим как ще я реализираме  Grinning

И на мен принцпино ми харесва идеята с къпкейкчетата,но не излизали много скъпо  newsm78 Нашият ресторант работи с една сладкарница от Асеновград и цените им са страхотни по-малко от 2 лв на парче,не съм ги опитвала още - тепърва предстои,но четох хубави коментари,просто истината си е ,че в малките градове всичко е много по-евтино  Peace Имаме си и резервен вариант вариант на 1 сладкарница в Пловдив,та предстои да бъде взето това решение  Laughing

# 530
Добре дошла, Лешничка! Радвам се, че списъкът ти върши работа, стори ми се голяма помощ когато го публикувах, но да си призная гледам да вървя малко по-напред от него, понеже сватбата се организира от растояние.

Ох,оказва се, че не е толкова лесно да комбинирам темата ни "пътешествие" с тейбъл картичките, подаръчетата за гости и номерацията на масите. Последните хрумки: вместо номер на маса ще бъде наименование на различна дестинация, а тейбъл картичките и подаръка ще са две в едно: плик (тип въздушна поща със самолетче на него, надписан със съответното име (така ще замести тейбъл картичката). Вътре ще благодарим за присъствието на всеки ( тъй като поканите ни ще са електронни за 90% от гостите) и ще сме сложили попълнена една колонка от тото фиш, която да е нашето пожелание да имат късмет, да не спират да мечтаят и да си го проверят на следващия национален празник (следващия ден 6-ти септември)  Joy Реално всичко ще излезе около 80 лв. и ще се комбинират няколко неща в едно. Какво мислите за идеята?

Гледам, че говорите за тортите. Мисля, че е добра идея тортата да бъде включена в менюто, ако ресторанта предлага такава опция. Ние предпочетохме този вариант, защото се влюбихме във вкуса на тортата, която ни поднесоха. Ще разрежем малка торта, а ще ни направят няколко на брой, за гостите (точно защото и двамата не искаме фондан).

# 531
З_А_Я, при нас ресторанта предлага торта в менюто, но изненада - цената на парче е с 1,10лв. повече отколкото е попринцип в сладкарския цех.  Sad

# 532
  • София
Направо завиждам с тези цени на парче по 2 лв, на мен това което ми предлагат от ресторанта е 4,5 лв. парчето, което на мен ми е много

# 533
  • София
Добре дошла, Лешничка! Радвам се, че списъкът ти върши работа, стори ми се голяма помощ когато го публикувах, но да си призная гледам да вървя малко по-напред от него, понеже сватбата се организира от растояние.

Ох,оказва се, че не е толкова лесно да комбинирам темата ни "пътешествие" с тейбъл картичките, подаръчетата за гости и номерацията на масите. Последните хрумки: вместо номер на маса ще бъде наименование на различна дестинация, а тейбъл картичките и подаръка ще са две в едно: плик (тип въздушна поща със самолетче на него, надписан със съответното име (така ще замести тейбъл картичката). Вътре ще благодарим за присъствието на всеки ( тъй като поканите ни ще са електронни за 90% от гостите) и ще сме сложили попълнена една колонка от тото фиш, която да е нашето пожелание да имат късмет, да не спират да мечтаят и да си го проверят на следващия национален празник (следващия ден 6-ти септември)  Joy Реално всичко ще излезе около 80 лв. и ще се комбинират няколко неща в едно. Какво мислите за идеята?

Гледам, че говорите за тортите. Мисля, че е добра идея тортата да бъде включена в менюто, ако ресторанта предлага такава опция. Ние предпочетохме този вариант, защото се влюбихме във вкуса на тортата, която ни поднесоха. Ще разрежем малка торта, а ще ни направят няколко на брой, за гостите (точно защото и двамата не искаме фондан).

Oбожавам да пътувам и идеята за тема "пътешествие" много ми допада  Laughing Идеите ти ми звучат много хубаво,супер оригинално и интересно е!   bouquet

pepi 4,50 леле,много е скъпо наистина,ами ние живот и здраве ще сме над 100 човека и за това наистина тази сладкраница ни идва доста добре  Peace

# 534
Направо завиждам с тези цени на парче по 2 лв, на мен това което ми предлагат от ресторанта е 4,5 лв. парчето, което на мен ми е много

ее това наистина си е доста скъпо за парче. Нашия ресторант работи със сладкарница Лагуна и цените са приемливи и което е най важното не плащаш депозит за стойката и на другия ден да се занимаваш да я връщаш до сладкарницата.

# 535
Пропуснах да добавя, нашата е 3лв. за парче и предвид вложените материали и вкуса смятам, че цената е по-ниска от нормалното. А и отчитам удобството, че ще я направят на място и с нищо няма да се занимавам освен да си донеса фойерверка и фигурката- не искам помпозни украси: ще сложим самолетче и свещ отгоре Joy

# 536
Лешничка, добре дошла! З_A_Я много ми допадна идеята с имената на дестинациите.
Бухлчетата и гората също-подхожда си и е логично да е горска тема. Идеите те спохождат когато най-малко очакваш  Simple Smile Wink
Относно торите-кейковете е добра идея, но аз май предпочитам класическа торта-висока, на няколко етажа.
Цените доколкото видях в каталога са към 200-300 лева най-много, мисля,което е добре.
За цена на парче не сме питали, но не вярвам да е повече от 3 лева максимум.С тортите няма да се изхвърлям.
Вие кога ще ги поръчвате тортите?На мен ми се струва рано още от сега да ходя.Мога да изпратя някой да провери и да покажа горе-долу какво мисля.
et1chka супер красиви торти, и благодаря за линка за шивачите. Аз снощи стоях до никое време да търся модел за рокли за по-малтките шаферки, много трудно харесах, но харесах.
Ще го помисля още малко.
С подаръците удрям на камък. Подготовката на танца обаче върви добре.  Wink

# 537
Здравейте  bouquet

Гледам за торти си говорите, нашата е включена в куверта. Само трябва да кажем коя точно искаме, от сладкарницата и така. Мен това много ме улеснява. Много искат да е торта с къпкейкчета, но мм категорично каза не и трябва да се съобразя.

Много ми харесват вашите теми и идеи, ние май си нямаме тема и ще си бъде класическа сватба Simple Smile

Качих снимки на поканите, тази в кафявото е поръчвана от сватбения център и беше за родителите и кумовете, другите ние си ги правихме.

# 538
  • София
Бухлчетата и гората също-подхожда си и е логично да е горска тема. Идеите те спохождат когато най-малко очакваш  Simple Smile Wink
Относно торите-кейковете е добра идея, но аз май предпочитам класическа торта-висока, на няколко етажа.
Цените доколкото видях в каталога са към 200-300 лева най-много, мисля,което е добре.
За цена на парче не сме питали, но не вярвам да е повече от 3 лева максимум.С тортите няма да се изхвърлям.
Вие кога ще ги поръчвате тортите?На мен ми се струва рано още от сега да ходя.Мога да изпратя някой да провери и да покажа горе-долу какво мисля.
et1chka супер красиви торти, и благодаря за линка за шивачите. Аз снощи стоях до никое време да търся модел за рокли за по-малтките шаферки, много трудно харесах, но харесах.
Ще го помисля още малко.

И моята си я представям на няколко етажа.Според мен има още време,даже аз още не съм била,за 1-та седмица на март е предвидено  Laughing

# 539
Ще го помисля още малко.

Miss_Bingley рокли за малките шаферки кумата ми поръча от алиекспрес много са сладки
http://www.aliexpress.com/item/vintage-lace-rustic-champagne-col … s/2046510612.html

Подаръчета също мисля от там да ги поръчам защото са по идейни. Тук нищо не ми харесва. За танц и ние имаме идея но все още никой не прави нищо по въпроса  Confused

Общи условия

Активация на акаунт