Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 578
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Не съм се регистрирала, за да правя реклама. Просто ми попадна въпросния сайт и реших да попитам тук,  струва ли си парите и очакванията. Лека вечер!

# 61
  • ...на безопасно
Аз нямах предвид теб, видяла съм от кога ти е регистрацията преди да пиша  bouquet

# 62
  • Пловдив
Не съм се регистрирала, за да правя реклама. Просто ми попадна въпросния сайт и реших да попитам тук,  струва ли си парите и очакванията. Лека вечер!
има тема за тази добавка, но не  зная как да дам линк Thinking

Meizitang- хапчета за отслабване

# 63
  • Бургас
Благодоря! Simple Smile

# 64
  • София
Имам чувството, че един и същи човек се регистрира вече десетина пъти за да постне въпросния линк от базара.
Изпратих го по живо, по здраво.

# 65
Препоръчайте ми от кой сайт да си купя мейзитанг и какъв вид да е Simple Smile

Благодаря Ви предвартиелно

# 66
Тези не ги ли забраниха в търговската мрежа?

# 67
голяма реклама еййй!
не си давайте парите за тези китайски шитни1купувайте български билки!

Незнам за каква реклама говориш, и да ти кажа не ме и интересува, исках съвет не получих, а точно  обратното- озлобление, не бива така да подхождате.

# 68
Здравейте,да се включа и аз  Laughing
Преди години пих Лида,но при мен страничните ефекти бяха ужадяващи и ги спрях.После един приятел ми донесе Супер Слим и имаше поразителен ефект.След първата бременност пак го пих и беше отново добър.Преди няколко месеца обаче(след втората бременност) пак си купих от същия сайт-и нищо.Поръчах от друго място-още по-зле.И така след опита на една позната съм се спряла на Мейзитанг,но незнам от къде да поръчам,че колко пари хвърлих за фалшиви хапове  ooooh!
Ако някой наскоро е поръчвал да сподели

# 69
................пак си купих от същия сайт-и нищо.Поръчах от друго място-още по-зле.И така след опита на една позната съм се спряла на Мейзитанг,но незнам от къде да поръчам,че колко пари хвърлих за фалшиви хапове  ooooh!

Всички които сме се вталявали преди години /по-напред в темата пише/  сме на мнение, че китайските хапчета за отслабване / лида дай... слим, мейзи няколко вида, супер слим и др. знайни и незнайни/ не действат. Преди бяха със сибутрамин от 10 до 30мг и действаха. Сега от където и да ви го донесат или купите, тази съставка я няма - следователно не действат така както са били преди години.

# 70
  • Sofiq
................пак си купих от същия сайт-и нищо.Поръчах от друго място-още по-зле.И така след опита на една позната съм се спряла на Мейзитанг,но незнам от къде да поръчам,че колко пари хвърлих за фалшиви хапове  ooooh!

Всички които сме се вталявали преди години /по-напред в темата пише/  сме на мнение, че китайските хапчета за отслабване / лида дай... слим, мейзи няколко вида, супер слим и др. знайни и незнайни/ не действат. Преди бяха със сибутрамин от 10 до 30мг и действаха. Сега от където и да ви го донесат или купите, тази съставка я няма - следователно не действат така както са били преди години.

Според мен също е така с цел да се намалят страничните ефекти изчистиха и ефекта, особено при старата лида. Все пак според мен при мейзитанга в блистерите ефекта си е същия като от преди години.  Peace

# 71
Да кажа днес съм на 7мото хапче мейзитанг, не съм се мерила но ако съм свалила ще е до килограм и то спред мен е от загубата на апетит в следствие от хапчето, има го и ефекта с пресъхването на устата и пия околко 1,5 литър вода на ден, първите 3 дни ме боля вечерта главата, но от тогава не е, няма други странични ефекти за сега, по- късно пак ще пиша как въврят Simple Smile

# 72
Момичета, моля някой, който си е купувал Reduce 15 mg. от сайта http://www.ioffer.com/
да сподели - за колко време пристигат и действат ли? Ако наистина са сибутрамин - то би трябвало да действат!

# 73
Купувала съм това http://www.ioffer.com/i/authentic-reduce-15mg-diet-100-10-pack-1 … 50384?i=185153492 , заедно с две колежки си го поделихме  -  точни и коректни са, но за отслабване и дума не може да става -   и при трите нищо. И аз се подлъгах по надписа, че съдържа сибутрамин. Преди четири години съм купувала от там и бях свалила десетина кг , а сега нищо.

# 74
Абсолютно съм съгласна с теб!Вече контролът е много строг и никой не поема рискове,за това и илачите не съдържат ''вълшебното''в-во,което притъпяваше апетита.Няма значение от кой сайт се купуват,истината е,че те вече не действат.А страничното им действие пък-вълчия глад...

[/quote]Мисля, че все още се намират действащи добавки. Казвам го от личен опит. Поръчах си продукт с името Sibutramine20mg и мисля, че ефекта е като този, за който така често се споменава.

Общи условия

Активация на акаунт