Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 689
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Здравейте, от доста време ви чета,до сега не съм взимала хапчета за отслабване.Страхувам се от страничните ефекти.Сега си поръчах Ултра Ефект на Бостан медикал,стори ми се наи-безобидно.Някой пил ли го е защото не прочетох никакви отзиви за него.Дали има ефект? Ще бъда много благодарна ако някой ми отговори.Simple Smile

# 166
  • тук и там
Вчера изпих последната капсула от новата Лида-резултатът ми за два месеца е 7 килограма надолу.Доволна съм-без хапчетата нямаше да отслабна и толкова-в това съм твърдо убедена.Имам да свалям още толкова обаче Sad.Последните седмици спрях да свалям-но и спорта спрях,защото бяхме на почивка и си хапвах доста-пак поради тази причина EmbarassedРеших че като сме на почивка-мога да си отпусна малко душата Simple SmileНещо друго,което забелязвам при мен-преди цикъл,не ми действа нито Лида,нито нещо друго-ям си като ламя и това е.В момента съм във такъв период и здраво хапвам..Имам някакви безплатни блистери ,които са ми изпращали като подарък към Лидата-ще започна от тях може би-но през ден,два и ще видим дали няма да започна пак да качвам-бях пробвала преди от тях и не ми действаха..Така или иначе-ще спирам китайските за сега-постепенно,или от раз-в зависимост от това дали ще ми действат  или не супер слима и актив гърл(май са такива безплатните таблетки)Малко ме е страх-дали няма да си върна килограмите,но така или иначе все някога трябва  да ги спра Simple SmileМисля да си поръчам още една Лида-за всеки случай,ако положението стане неудържимо(живея в чужбина и скоро ще се връщаме там -та до следващото лято да имам резерва,ако се наложи , разбира се).Успех на всички!

# 167
Здравейте, от доста време ви чета,до сега не съм взимала хапчета за отслабване.Страхувам се от страничните ефекти.Сега си поръчах Ултра Ефект на Бостан медикал,стори ми се наи-безобидно.Някой пил ли го е защото не прочетох никакви отзиви за него.Дали има ефект? Ще бъда много благодарна ако някой ми отговори.Simple Smile

Започна ли ги и как се чувстваш? Няколко пъти е отварян въпрос за Ултра Ефект, но няма обратна връзка.

Kaisia, доста добър резултат, Браво!  smile3501 Дано го запазиш и да постигнеш още по-добри  Peace

# 168
Здравейте, преди някоко страници бях чела  за доста положителни отзиви за едни капсули, бихте ли ми препоръчали някакви изпитани и съответно от къде да ги поръчам, защото в много сайтове има ментета.Преди време си купих от капсулите с чушка и ефект нямаше.Примерно някаква лида или нещо такова ?

# 169
Здравейте, преди някоко страници бях чела  за доста положителни отзиви за едни капсули, бихте ли ми препоръчали някакви изпитани и съответно от къде да ги поръчам, защото в много сайтове има ментета.Преди време си купих от капсулите с чушка и ефект нямаше.Примерно някаква лида или нещо такова ?

Аз съм с две ръце за лидата нова формула  Peace Има много добри отзиви! Нека изчакаме и отзиви за Ултра Ефекта и дано и той действа  Praynig

bouquet

# 170
Старата лида, откъде да си я поръчам момичета?  newsm78

# 171
Здравейте момичета, някоя от вас да е поръчвала Лида от тук http://buyhealth.eu/lida-daidaihua-otslabvane.html

# 172
  • Пловдив
[

Аз съм с две ръце за лидата нова формула  Peace Има много добри отзиви! Нека изчакаме и отзиви за Ултра Ефекта и дано и той действа  Praynig

bouquet
Аз също  пия от лидата нова формула,притъпява апетита,страничен ефект -жажда.Първо гладувах,цял ден и вечерта към 10 часа -озверявах /явно намаляше ефекта на Лидата.Тази седмица  минах на хранителен режим/монодиета/Лидата ми помага  да издържа на изкушенията.За 4 дни смъкнах 3 кг.Почти на 50 г съм и трудно смъквам,кг от които започнах са 67кг.Аз съм доволна Peace

# 173
[

bouquet
Аз също  пия от лидата нова формула,притъпява апетита,страничен ефект -жажда.Първо гладувах,цял ден и вечерта към 10 часа -озверявах /явно намаляше ефекта на Лидата.Тази седмица  минах на хранителен режим/монодиета/Лидата ми помага  да издържа на изкушенията.За 4 дни смъкнах 3 кг.Почти на 50 г съм и трудно смъквам,кг от които започнах са 67кг.Аз съм доволна Peace

Браво!  Hug

Стартовите резултати са много добри, макар че в началото е най-лесно и после започват по-трудно да се смъкват килца  Naughty Но с воля и режим се получават. А ти от коя Лида пиеш и от къде, че имаше една успешна, но сякаш се изпари. newsm78

Успех на всички   bouquet

# 174
 Някой,да помогне  Praynig  откъде най сигурно да поръчам лида.Тези 5 кила много ме нервят #2gunfire

# 175
  • Пловдив
Аз взех от тази ,,успешната,, Лида.Бях поръчала,но  се оказа изкупена.След седмица от сайта ми се обадиха,че имат 10-на бройки  и все още ли я искам .....та така  се снабдих./когато пазарувах от сайта все още не пишеше -изкупена/ Peace

# 176
  • Sofia
Здравейте,да кажа за Ултра Ефекта- пих ги около седмица,но при мен  няма ефект.Нито ми потискат апетита,нито усещам нещо.Сега съм ги спряла
Не знам може при друг да действат.Искам да попитам,попаднах на една реклама на розова лида,някой знае ли каква е разликата с другите?

# 177
  • тук и там
Аз си поръчах Мейзитанг силна формула от Без глад(там от където поръчах новата Лида и бях доволна)-защото дойде време да се връщаме и няма от къде да си поръчам ,а предстоят тепърва коледни празници и нямам възможност да тренирам тук-поне за сега..Пробвах капсулите....Не действат!!!!С други думи  от същият сайт съм пробвала Актив гърл(рекламна мостра която пращат при закупуване на нова формула Лида),Супер слим(рекламна мостра),Мейзитанг силна формула и Лида нова формула-и от всички,на мен поне само Лидата ми действаше.Купувала съм я обаче края на юни и юли,не знам дали има нова партида и тя дали действа. Peace

# 178
Аз си поръчах Мейзитанг силна формула от Без глад(там от където поръчах новата Лида и бях доволна)-защото дойде време да се връщаме и няма от къде да си поръчам ,а предстоят тепърва коледни празници и нямам възможност да тренирам тук-поне за сега..Пробвах капсулите....Не действат!!!!С други думи  от същият сайт съм пробвала Актив гърл(рекламна мостра която пращат при закупуване на нова формула Лида),Супер слим(рекламна мостра),Мейзитанг силна формула и Лида нова формула-и от всички,на мен поне само Лидата ми действаше.Купувала съм я обаче края на юни и юли,не знам дали има нова партида и тя дали действа. Peace

Аз днес се обаждах на безглад и ми казаха, че за сега нова лида нямат  #Cussing out
Момичето, което ми вдигна каза, че не знае дали ще получават, но ми препоръча Липовон (преди съм пила) или Ултра Слим, защото за тях им потвърдили, че партидите действат. Още се чудя да я чакам ли тази Лида или да пробвам за пореден път нещо ново  newsm78

# 179
  • Sofia
Аз моя ултра ефект го купих от тях,преди около 2-3 седмици сигурно.Изпила съм 5 хапчета някъде.Ако някой го иска да ми пише на лични.Подарявам го,няма смисъл да седи така и да събира прах.Пък после ще каже дали действа..Simple Smile Защото при мен нямаше ефект

Общи условия

Активация на акаунт