Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 862
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
А от къде мога да си купя истинска Лида? Купих една,но тя не действа.Някой знае ли момичета?

В момента може би единствената лида, която действа е новата формула от безглад. От нея до сега никой не се е оплакал. Може би я има и по други сайтове. Нека, който е поръчвал да сподели.

# 211
Здравейте!
Изчетох 1 тон мнения за "Лида" и реших да пробвам от 1ва ръка. Утре пристигат.
 През 2007/8 г., зимата, пих "Super Slim" 7 дни и резултатът беше нечовешки - свалени 6 кг(63 до 57). Имах страшно много енергея и почти не спях. Търся този ефект сега, обаче явно вече няма как да стане. Отпуснах му края жестоко и за 3 месеца качих 9 кг. Нереалистично е да очаквам да ги качвам 3 месеца и да изчезнат за 1, но много ме се ще Grinning Grinning

# 212
  • тук и там
И аз съм в издирване на хапчета които действат.От Лидата-нова формула,последния път свалих само 2,5кг за цял месец(първият път свалих 7 кг за 2 месеца).Привиква се явно,като към всяко друго нещо.Килограмите от лятото не съм качила,но пък и не мога да мръдна надолу без хапчета.Ползвала съм и фат бърнари-дават енергия,всичко е супер със тях,но този мой апетит не подлежи на контрол без  китайските капсули.Силите и усилията ми стигат само да не качвам килограми,но не и да свалям.Не ме мързи,и тренировки правя като имам възможност,но.... Sad
Някой в темата беше писал че ще поръчва от розовите капсули от китайския магазин на Пиротска,ако чете-ще помоля да се включи и да сподели какво стана.Свекървата ще идва за Коледа,чудя се сега какво да поръчам,ако можете да препоръчате нещо bouquet

# 213
Пристигнаха днес. "Стара формула" са. Пих 1вото хапче чак към 15:00ч., но мога да кажа, че бях като на пружина. Много енергия  и забравих за ядене изобщо. Ще видя как съм със съня тази вечер и ще пиша пак, но имам чувството, че ме пусна действието (доста бързо). Не бях гладна, но ми се ядеше... Точно това не искам. Разчитам на хапчетата да ми убият апетита, за да мога да не ям боклуци...
Поне 2 седмици мисля да ги пия и ще се отчета тук. Ако видя смисъл, ще изкарам цял месец.  Стартирам от 71, 5 кг.

Последна редакция: нд, 06 дек 2015, 13:12 от AnMary

# 214
Здравейте!
 През 2007/8 г., зимата, пих "Super Slim" 7 дни и резултатът беше нечовешки - свалени 6 кг(63 до 57). Имах страшно много енергея и почти не спях. Търся този ефект сега, обаче явно вече няма как да стане. Отпуснах му края жестоко и за 3 месеца качих 9 кг. Нереалистично е да очаквам да ги качвам 3 месеца и да изчезнат за 1, но много ме се ще Grinning Grinning

а някой знае ли, дали сега тези super slim все още работят?

# 215
  • тук и там
Аз се отказах за сега- като наближи лятото пак.. Simple SmileСтигнах до извода,че дори и да действат ,организма свиква и действието им става съвсем слабо или никакво.Надявам се до тогава да не съм напълняла , за отслабване вече не смея и  да се надявам-тъкмо ще усещам действието като е минал дълъг период.Успех на останалите! Peace

# 216
Здравейте!

а някой знае ли, дали сега тези super slim все още работят?

Последно пих 2010 и не работеха...Сега спрях и "Лида" , защото прецених, че не си заслужава да се подлагам организма на това. Просто трябва време и упоритост. За пореден път се убеждавам, че хубавите неща стават бавно...

# 217
от няколко дни във феисбук попадам все на реклами за този продукт Fast Chili Slim и силно ме интересува, естествено на сайта има много "доволни от работещия капсацин" но като им поразгледах профилите, те са си приятели и си коментират взаимно ... нормално рекламни трикове
моля ако някой ги е пробвал да даде мнение, че си имам "голяма колекция от работещи продукти" вече ...
благодаря предварително

# 218
  • София
Момичета, няма да ви разубеждавам да пиете такива хапчета. Просто след всеки прием на опаковка си правете ПКК /пълна кръвна картина/. Пила съм много пъти, имали са ефект, но след последната опаковка се оказах със тромбоцитопения. Вече повече от 3 години се боря с последствията.

# 219
  • тук и там
Даже не бях и чувала за тромбоцитопения.. newsm78.rozibozi,може да е от това,но може и да не е от това а да е просто съвпадение на периодите..Както и да е,всеки сам си взема решенията.
Nikki 167,не съм пила от тези,но капсацин има във много хранителни добавки-като зпочнеш със продукт на Now Foods и други фирми за спортни добавки и стигнеш до китайските...Сега,тези на Now food със сигурност съдържат само екстракт от люти чушки,а  в китайските не се знае освен капсацин какво още са сложили..Друг е въпросът вече от кои ще отслабнеш евентуално,защото ако фирмите за спортни храни можеха да се възползват от това да сложат добавка която да намаля драстично апетита и в същото време да е безопасна,легална и разрешена  -със сигурност до сега биха се възползвали  от това си мисля.Напиши "лют червен пипер "в гугъл и ще ти излязат доста продукти,за ефект не мога да дам мнение PeaceМежду другото погледнах цената на китайските-25лв за 30капсули,на Now(чиито добавки се причисляват към скъпите) цената е 22лв за 100капсули,на другите фирми сигурно ще е даже по-евтин  лютия пипер.

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 08:12 от Kaisia

# 220
Аз съм много доволна от Be Perfect, дано само и тях не ги развалят, в тях ми е надеждата  Praynig Praynig Praynig
Здравей кажи нещо повече за тази хапчета,сестра ми си поръчва едни с лют пипер и са й изпратили от тези Бе Перфект като мостра,моля за повече инфо.

# 221
Здравейте,
на всички здрава и успешна Нова Година!
От много години Ви чета но рядко пиша. Три пъти до сега успешно влизам във форма с китайските хапчета - два пъти с Лида и миналата година с Мезитанг. Но като чета сякаш всички сте се отказали от тях. Мненията Ви много ме плашат, по-точно, че на пазара само ментета се предлагат.

Моля Ви ако някой в момента ползва нещо да сподели - какво и от къде си го е взел.
В един от препоръчаните сайтове ми казаха, че новата лида била успешна в момента, но нямали (очакват от месец доставката).

# 222
  • Sofiq
На повечето сайтове няма читава стока и се очаква доставка, още повече на Лида, супер слим няма и още други подобни. Само читав мейзитанг се намира в момента.

# 223
На повечето сайтове няма читава стока и се очаква доставка, още повече на Лида, супер слим няма и още други подобни. Само читав мейзитанг се намира в момента.

Моля те кажи от къде да си взема. Ако е проблем, може и на лични.

# 224
Здравейте,
на всички здрава и успешна Нова Година!
От много години Ви чета но рядко пиша. Три пъти до сега успешно влизам във форма с китайските хапчета - два пъти с Лида и миналата година с Мезитанг. Но като чета сякаш всички сте се отказали от тях. Мненията Ви много ме плашат, по-точно, че на пазара само ментета се предлагат.

Моля Ви ако някой в момента ползва нещо да сподели - какво и от къде си го е взел.
В един от препоръчаните сайтове ми казаха, че новата лида била успешна в момента, но нямали (очакват от месец доставката).

За въпросния сайт, който говориш, наистина е един от малкото с работеща Лида, но много бързо изчерпват количествата, а не разбирам защо не поръчват повече бройки  newsm78 . И аз получих отговора, който си получила и ти, но това се беше случило и през март и юли миналата година. Хубавото е, че когато получат ще те информират.

Успешна година пожелавам на всички. Бъдете здрави и слаби  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт