Китайски капсули за отслабване - 11

• 166 079
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
По добре не си прави експеримент със здравето. Може би по-бавно ще се случат нещата при теб  Peace

# 376
Благодаря за бързия отговор .  Simple Smile Поне от както ги пия апетита ми се изпари моментално 😅 Дано да има ефект .

# 377
Сега е момента да почнеш със салати и Лека храна. Успех ти желая от сърце.

# 378
Много благодаря , наблягам на фрешове ( грейпфрут , круша , ябълка ) също и  салатки .  Peace Иначе през дните в които почивам ходя на дълги разходки и изкачвам стъпалата до 4 тия едаж по няколко пъти 😂 . Дано да има ефект и до лятото да съм свалила гадните мазнинки.. ☺

# 379
  • Бургас
Maini4kata, на какъв режим си?

# 380
Maini4kata, на какъв режим си?

Ами спазвам си системата.С нея най-много килограми съм сваляла и гладна не съм се чувствала.Сега я комбинирах с Лидата нали все търсим да е още по-бързо туй сваляне на килограми.За сега изобщо не съм във възторг от тая Лида,но нека да видим до края как ще са нещата.Аз без тях само със системата за един месец си свалих 10кг.

# 381
Момичета,здравейте!
Току-що поръчах от Безглад новата формула на Лида. Преди време всичко,което ми беше в повече,свалих с АБЦ Акай Бери. След това пак го пробвах,но,разбира се,не ми подейства. Та,от утре и аз започвам с Лидата. Някой беше писал,че има проблем с апетита към сладко. Аз съм същата. Справих се с Хром от аптеката. Аз ползвам този на Валмарк,струва около 8 лв и наистина при мен действието беше страхотно. Хапвам сладко,но когато видя и не устоя. Не е като преди все да ми е в акъла. Имам да свалям 5-6кг. От няколко седмици почти не се храня,ходя на безкръвна липосукция и свалих само 1кг. Затова прибягвам към тежката артилерия. Дано има ефект,че в шкафа имам Мейзинг,стара Лида,Акай бери и не знам още какво,който нямат никакъв ефект.....

Успех на всички в борбата с килограмите!

# 382
Аз спирам с Лида, нещо ми се появи задух и не мога да ходя до 00, но не вярвам да от хаповете, така че момичета на вас големи окуражаващи прегръдки
 Hug Hug Hug
Аз приключвам с -5 кг и 21 изпити таблетки.

# 383
Момичета , искам да попитам някой имал ли е проблем с ходенето до WC по малка нужда по време на приема на Лида старата формула ?  Sad

# 384
Момичета , искам да попитам някой имал ли е проблем с ходенето до WC по малка нужда по време на приема на Лида старата формула ?  Sad

Проблема, е че аз не знам от коя Лида пия,но все пак факт е,че нямам никакъв проблем с двете нули.Пия ги точно от 10 дена и досега поне в това отношение не съм имала затруднения.

# 385
Аз спирам с Лида, нещо ми се появи задух и не мога да ходя до 00, но не вярвам да от хаповете, така че момичета на вас големи окуражаващи прегръдки
 Hug Hug Hug
Аз приключвам с -5 кг и 21 изпити таблетки.

Благовеста, за 3 седмици резултатите са много добри. И аз не вярвам да получаваш задух от хапчетата, и все пак е добре да спреш, за да видиш как ще се чувстваш. Останалите таблетки ги изпий през няколко дни, за да не върнеш килограмите  Hug

Анелия20 успех! Споделяй какво се случва и не прави експерименти да смесваш тези, които имаш останали... Peace Peace

Ралинна77, аз от старата формула нямам никакви ефекти/дефекти. Все едно нищо ...  newsm78

Бъдете здрави и спете спокойно. Има още доста до лятото и отпуските  bouquet

# 386
Момичета може ли сайт на Лида без глад?От къде точно я поръчвате?

# 387
  • Пловдив
Скрит текст:
http://www.bezglad.com/shop/лида-lida-нова-формула-на-kimdali-pharm/

# 388
Скрит текст:
http://www.bezglad.com/shop/лида-lida-нова-формула-на-kimdali-pharm/

Аз моята си я поръчах от slimlida.com,обаче за пореден път ще уточня, че нямам идея от коя формула е-нова или стара.Ако вие си ги разбирате гледайте.

# 389
Добро утро 😊 На мен днес ми е 7-ми ден и се чувствам супер , не съм се теглила все още , но усещам че имам малък напредък 😇 Късмет на всички .

Общи условия

Активация на акаунт