Нашите кухни-57

• 74 592
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Моля някой да ми помогне и д ами препоръча добър производител на кухненски шкафчета и на прилична цена. С др думи евтинко но качествено Simple Smile

# 121
  • Раковски
При строителството масово се поставят тръби ф110. По масовите аспиратори са на ф120 което не е голяма болка, че ще се намали диаметъра, но ако се купи по-мощен аспиратор то той с ф160 което доста намалява дебита му. Трябва да се разучи дали има възможност да се разшири отвора което би било по-добре, също така има и разни преходници който биха свършили работа.

mumbas, може би ще е по-шумен и ще му се намали силата на засмукване.

# 122
  • Раковски
Моля някой да ми помогне и д ами препоръча добър производител на кухненски шкафчета и на прилична цена. С др думи евтинко но качествено Simple Smile

еее, ся... бързо евтино и качествено няма. Ако има някой сръчен около вас може да ви ги нарежат и кантират и после само ще сглобявате.

# 123
При строителството масово се поставят тръби ф110. По масовите аспиратори са на ф120 което не е голяма болка, че ще се намали диаметъра, но ако се купи по-мощен аспиратор то той с ф160 което доста намалява дебита му. Трябва да се разучи дали има възможност да се разшири отвора което би било по-добре, също така има и разни преходници който биха свършили работа.

mumbas, може би ще е по-шумен и ще му се намали силата на засмукване.

Shadowman, много благодаря! Ще разуча каква е нашата тръба Simple Smile

# 124
Ох... притесних се сега с тези фи-та.  Спряла съм се на този модел засега http://aspirator.bg/aspiratori-eurolux-winner-eg6-za-vgrajdane-6 … mp;category_id=59,    ноооо.... информация за това фи никъде не виждам. Кое точно се гледа? ooooh!

# 125
Здравейте,
искам да попитам по-опитните дали има някакъв проблем  съдомиялната да бъде до вградена фурна
.Има ли някакви изисквания за разстояние една от друга! Благодаря Simple Smile

# 126
 Laughing Shadowman хвърли бомбата Simple Smile)))

# 127
  • Раковски
Това и размера на диаметъра на изхода на аспиратора. И да се поправя, че съм написал ф 160 да се чете ф150.

# 128
 Hug
Много благодаря!

# 129
  • На брега
Здравейте,
искам да попитам по-опитните дали има някакъв проблем  съдомиялната да бъде до вградена фурна
.Има ли някакви изисквания за разстояние една от друга! Благодаря Simple Smile
Моята е до фурната. Нямам проблеми.

# 130
  • вятърничава
Ох... притесних се сега с тези фи-та.  Спряла съм се на този модел засега http://aspirator.bg/aspiratori-eurolux-winner-eg6-za-vgrajdane-6 … mp;category_id=59,    ноооо.... информация за това фи никъде не виждам. Кое точно се гледа? ooooh!

Става въпрос за кръглия отвор в който влиза тръбата.На схемата се вижда и има дадени размери.

# 131
Може ли тези, които имат/планират кухня с прозорец над мивката да ме консултират на каква височина от земята започва и с какви размери е самият прозорец?

# 132
  • Русе
  Benny G,  Малко по-късно ще измеря точно, но започва от около 1,15-20. Широк е около 70 см.

# 133
Благодаря Ви   bouquet Още днес ще отровя живота на майсторите ни с това фи  Twisted Evil

# 134
Хора, много добри идеи давате , и то нещо което не се бях сетила предварително. Става въпрос за втория ред на горните шкафчета, аз ги бях предвидила два реда по две шкафчена, отварящи се нагоре с механизъм, но наистина след като отворя горното шкафче, как аджеба ще го затворя, трябва да скачам до тавана. Някой с повече опит и най вече Шадоу, да даде акъл как е най удачно и красиво да се направят и разпраделят, с какво отваряне горните шкафове. Таванът ми е на 2,50м
Мерси мацки, и ти Шадоу

Общи условия

Активация на акаунт