Нашите кухни-57

• 74 336
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Навсякъде където режат и кантират продават минимум половин лист, трябва да се обърнетр към някой цех понеже там все има някакви отпадъци.

Да, това и аз го знам  Mr. Green
Питах с идеята дали някой не може да предложи конкретна фирма.

# 511
  • София
red shoe, ако с някакви съвсем стандартни и обикновени, виж в Икеа.

# 512
  • На брега
И в Бриколаж режат, но звънни и питай за окантването.

# 513
И в Практис режат и кантират, но ако наистина са стандартни, Икеа е добър вариант   Peace
Аз да попитам, макар, че знам, че е дъвкано и предъвкано, но все пак - за или против отцедник на мивката? Само това остана, а другата седмица очаквам вече монтаж и трябва до няколко дни да я вземем. Имамм предвидено място 90 см за мивка, чудя се със или без отцедник newsm78
Ето такова ще е разположението на мивката, точно като на снимката:
Скрит текст:

# 514
  • Под Сините камъни
Рали според мен ще е по удобно с отцедник.Аз за съжаление няма да имам,защото нямам място

# 515
  • София
red shoe, в Лемез продават и на м2, режат и кантират. Намират се близо до летището. Ако ти е удобно потърси ги и им звънни.

# 516
Рали, и аз съм ЗА отцедник  Peace Много ми е удобен!

# 517
Аз съм с отцедник на мивката сега - не виждам много полза , освен да заема доста място от плота . За новата кухня няма да имам . Предпочитам свободно стоящ , който може да се мести , с тавичка отдолу.

# 518
Аз съм с отцедник на мивката сега - не виждам много полза , освен да заема доста място от плота . За новата кухня няма да имам . Предпочитам свободно стоящ , който може да се мести , с тавичка отдолу.

Отцедник и сушилник/ сушка е различно.

Rallichka, прецени в този ъгъл с дълбочина 60 см, какво можеш да сложиш, или да стои празно.
При мен е по същия начин в този ъгъл и е с отцедник. Определено съм доволна.

# 519

Отцедник и сушилник/ сушка е различно.

Rallichka, прецени в този ъгъл с дълбочина 60 см, какво можеш да сложиш, или да стои празно.
При мен е по същия начин в този ъгъл и е с отцедник. Определено съм доволна.

Тогава какъв е смисъла на отцедника  newsm78 Върху нашия сме сложили сушилника за чинии

# 520
Можеш да оставиш нещо да се отцеди:)
Зеленчуци, нещо в гевгир, всякакви неща, да сложиш временно чинните да, за да освободиш мивката и т.н. Аз го използвам за насапунисани чинии преди изплакване.
Забелязвам, че твърдо не искат отцедник потребители със съдомиялна.

# 521
Можеш да оставиш нещо да се отцеди:)
Зеленчуци, нещо в гевгир, всякакви неща, да сложиш временно чинните да, за да освободиш мивката и т.н. Аз го използвам за насапунисани чинии преди изплакване.
Забелязвам, че твърдо не искат отцедник потребители със съдомиялна.

Ясно   bouquet  За такива цели пък никога не съм го използвала  Grinning

# 522
Благодаря, момичета  Hug
Лоренка, и да е с отцедник, той няма да е в чупката, а точно до нея - т.е. искам цялата мивка да свършва до чупката - със или без отцедник, и аз не знам защо всъщност   Rolling Eyes Там, в ъгъла, си представям стоящ отцедник за чинии и чаши, които ще се ползват най-често и най-вероятно въобще няма да прибирам в шкафа. И миялна имам планирана, но най-вероятно още няколко месеца ще карам без нея. Мисля си, че наистина е хубаво със сушилник, винаги ще има какво да си се отцежда там  Rolling Eyes

# 523
  • Варна
Момичета, не знам колко са ви големи мивките, но ето тази джаджа на Икеа, за мен е незаменимо удобство.
http://m.ikea.bg/kitchen-and-appliances/Kitchen-taps-and-sinks/S … ries/18342/19473/
С миялна съм, така че не говоря за чинии. Но като мия плодове, зеленчуци, и някакви бебешки нещица, ги слагам да се отцеждат в тази кошница. Страхотна е!.
Имам и този отцедник на Икеа, който се слага вътре в мивката. Взех го за всеки случай, че нали все имало нещо, което не се слага в миялната и се мие на ръка. Оказа се, че почти няма такива неща и предната кошница изцяло покрива нуждите ми и това само отлежава в чекмеджето под мивката.
http://m.ikea.bg/kitchen-and-appliances/Kitchen-taps-and-sinks/S … ories/9038/10169/

Има и метален гевгир.
http://m.ikea.bg/kitchen-and-appliances/Kitchen-taps-and-sinks/S … ries/14415/15546/

Така, че аз съм твърдо ЗА без отцедник към мивката. Досега все съм имала и чистенето беше ужасно досадно. Мразех го!

# 524
Лейди, красиви са, но това означава че заемат коритото на мивката и край.
Ако е един човек да се съобразява, но при няколко члена, абсурд такова нещо да стои сухо и недокоснато за целите си. За мен мивката си е мивка - за миене, не за отцеждане. Знам, че за целта се взема мивка с 2 корита.

Общи условия

Активация на акаунт