Нашите кухни-57

• 74 497
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Лейди, а кой във Варна ти прави кухнята - може и на лични.
Аз за сега съм се спряла на мебели Грудев, но тъй като ще е правим април, сондирам още мнения.

# 271
какво мислите за такъв плот? Някой знае ли как се прави и дали е скъпо? Практичен ли е?

Потъна ми въпроса. Питам отново за бетонов плот някой има ли идвя как се прави и удобен ли е в кухня?

# 272
  • На брега
Скрит текст:
какво мислите за такъв плот? Някой знае ли как се прави и дали е скъпо? Практичен ли е?

Потъна ми въпроса. Питам отново за бетонов плот някой има ли идвя как се прави и удобен ли е в кухня?
blue, писах, редактирах... Не знам, защо в началото реших, че говориш за шкафа вдясно. Още съм на ниво планиране на мебели и първо там се фокусирам Embarassed. Интересувах се за бетонни плотове, защото ми харесват. Сред най-добрите материали за кухненски плотове е. Навремето много се използваше за градински мивки, защото издържа на студ и пек...и защото е евтино! Сега вкарват тази стара технология в интериора, като нова, модерна и съответно -скъпа Mr. Green. Може да откриеш и  клипчета, как се правят такива плотове. Ако е полиран, ще е по-евтин. Ако искаш да запазиш порестата структура на бетона, се консертива и вероятно по-скъп. Съфорумка сподели, че съпругът и е майстор. Може и тя да даде подробности.
Amalleira, и на мен ми беше каша в главата за разликата между вентилация и аспирация и четох, четох за тази вентилация със затопляне на свежия въздух. Воайорствах в мъжките форуми на Направи си сам Mr. Green! Вентилацията е много добро решение! За каква площ ще я използваш?
Скрит текст:
Подлудихте ме с тези интериори и ремонти! Колкото повече ви чета, толкова повече установявам, че много неща не знам! #2gunfire
Lady April, благодаря!

# 273
  • Варна
Новатема, за апартамент от 70 квадрата. Ние ще го ремонтираме из основи, ще слагаме външна изолация, вътрешна, ще местим вода и прочие, та така или иначе ще разбиваме, мъжът ми е решил и това чудо за пресен въздух да сложим. По принцип четохме доста из направи си сам, хората които го слагат, повечето живеят в къщи и са много доволни. Самото устройство е около 1500 лева, отделно дистанционно около 400 лева /в ибей 80 лева/ и отделно тръби и решетки, но те не са много скъпи. Другата седмица ще обиколим няколко фирми, които го продават, да видим те какво ще кажат. По принцип го водят доста енергоспестяващо решение и би трябвало сметките ни за отопление да паднат с около 20 %, тези системи ги монтират в пасивните къщи. Миризмата от готвенето вкъщи също изчезва.
Отделно мъжа ми е инженер и си мисли, че и сам може да го направи Mr. Green

# 274
  • Варна
Здравейте!

Може ли да ми помогнете с избора на тапет и завеси  за  кухнята ми   Praynig
Кухнята е с такива цветове":
Скрит текст:
.

# 275
  • На брега
Отделно мъжа ми е инженер и си мисли, че и сам може да го направи Mr. Green
И при нас е така! Ще ми е интересно да споделиш после резултата!

# 276
Nova Tema, благодаря за отг. Може ли ника на съфорумката, на която спомена, че мъжа и прави бетонни плотове? Може и на лични.

# 277
Привет! Някой да е "заложил" на винилова настилка за под в кухнята си? Моля за мнение,защото вече в чудо се виждам! За втори път се случва да се скъса мека връзка на мивката в кухнята и то не се знае кога точно е започнало да тече...Паркетът е сменян след първия теч,сега/след има-няма 2 г./ пак е в ужасно състояние!Вече се чудя за алтернативи.Плочките,които са под паркета са напукани,захабени...Не ми се мисли да къртим и лепим нови. Надявам се някой да се включи с мнение,съвети,снимки!

# 278
  • На брега
Nova Tema, благодаря за отг. Може ли ника на съфорумката, на която спомена, че мъжа и прави бетонни плотове? Може и на лични.
Не, не... Не е споделяла, че се занимава с изработката точно на такива плотове. Някой сподели наскоро, че мъжът й има сериозни познания по мокри процеси, фаянс...
ПП Редактирам се, blue! Наистина не съм сигурна, кой го сподели! ooooh! Да не споменавам някого излишно!
Виж и в тази тема са коментирали тези плотове.

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 14:44 от NovaTema

# 279
  • Пловдив
Ledi April кухнята ти е много свежа, модерна и...абе много ми допадна. Би ли споделила в тази цена от 3500 колко отидоха за труд? Чувала съм, че колкото е цената на материалите, толкова майсторите взимат и за труд....
И още един направи си сам бетонен плот, много сполучлив, вижа се в самия край на клипа.https://www.youtube.com/watch?v=YnWgCaF57JI

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 14:43 от mama mariana

# 280
  • Под Сините камъни
Я да ви покажа и нашата кутийка как ще изглежда  Mr. Green Приятелка ми прави проекта,микровълновата няма да е най фурната,на нейно място ще има шкаф
Отказваме се и от светлият цвят май  newsm78

# 281
Пепински, кухнята е много симпатично миниатюрно бижу. Не се отказвай от светлия цвят - стои много добре.

# 282
Привет! Някой да е "заложил" на винилова настилка за под в кухнята си? Моля за мнение,защото вече в чудо се виждам! За втори път се случва да се скъса мека връзка на мивката в кухнята и то не се знае кога точно е започнало да тече...Паркетът е сменян след първия теч,сега/след има-няма 2 г./ пак е в ужасно състояние!Вече се чудя за алтернативи.Плочките,които са под паркета са напукани,захабени...Не ми се мисли да къртим и лепим нови. Надявам се някой да се включи с мнение,съвети,снимки!

Съседите ми лепиха новите плочки в банята върху старите. Ако нямаш проблем с повдигането на пода и това е решение...

# 283
  • Варна
Gadamer, да, всичко общо излезе толкова. Има и някаква отстъпка от майстора и нямам никаква представа кое колко струва. Не сме искали подробна разбивка, заради близки отношения. Колкото каза толкова дадохме. И сега като гледам какви цени споделяте, оставам с впечатление, че цената е добра, за това, което имам.

Пепински, светлите цветове са доста препоръчителни за малка кухничка. Не се отказвай от тях. Дали не може двете високи неща (хладилника и колоната с пералня и фурна), да са едно до друго, а мивката да е на мястото на пералнята. Така ще стане по-подредено и ще имаш още плот. Ако се притесняваш от близостта на хладилник и фурна, от опит, нямаш основания. Всичко е ОК.

# 284
  • Под Сините камъни
Лейди нямам място за съжаление.Мивката е на плот който е дълъг 55 см а пералнята е 60 за съжаление помещението ще е малко а и до пералнята има съдомиялна,която не се вижда на проекта.За светлият цвят аз все още си държа на него,но мъжо взе да се разколебава.По цял ден гледа мострата и взела да му се струва проста  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт