Нашите кухни-57

• 74 369
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
  • На брега
Suede , пускала ли си снимка с по-общ план на кухнята си? Много интересно се съчетават геометричните линии на пода и фладера на плота/гръбчето.

# 736
Още един глас от мен за мивките на Пирамис. Бяхме с такава, десетина години. Не мръдна. Беше от алпака.

# 737
Suede , пускала ли си снимка с по-общ план на кухнята си? Много интересно се съчетават геометричните линии на пода и фладера на плота/гръбчето.

Килим е това.  Crazy Иначе съм пускала може би някога.

# 738
  • Пловдив
Аз да попитам нещо встрани от мивките, че нещо и мен ме пробождате в сърцето  Mr. Green
Относно въздуховода на аспирацията - оказа се, че фи-то на изхода (бях ви споменала, че имаме спец. керемида на покрива, през която ще се отвеждат миризмите) е 110  Confused Няма вариант да сменяме керемидата, а и май няма с друго фи, та според вас - ще има ли смисъл со горе да сложим тръбен път с фи 150 (както съветвахте тук) или тази система Compair 150, а при керемидата да преминава с преходник на 110 и така да излиза навън  newsm78 Всъщност при това положение ще има ли смисъл от по-широкото решение при положение, че на изхода все пак е тясно? Дано ми разбрахте питанката  Praynig
Според моите знания има смисъл въздуховодите да са ви по широки до някъде и горе с преход да се намалят. Така ще спестиш загуби там докъдето можеш.

# 739
Има смисъл,но заустването към 110 трябва да е "плавно " иначе казано да не е с ръб,за да се намали ефекта на "обратната вълна"

# 740
Благодаря ви  Hug  Някой да ни пусне нова тема  Flutter

# 741
А нещо да споделите за абсорбаторите на Пирамис?

Колебая се между тях и Тека, но нещо цялостно се разочаровах от продуктите им в шоурума на Тека, когато имах доброто желание да купя мивка, смесител, дозатор, микровълнова, абсорбатор от тях.
Освен това Пирамис са с 5години гаранция...

# 742
  • София
А нещо да споделите за абсорбаторите на Пирамис?

Колебая се между тях и Тека, но нещо цялостно се разочаровах от продуктите им в шоурума на Тека, когато имах доброто желание да купя мивка, смесител, дозатор, микровълнова, абсорбатор от тях.
Освен това Пирамис са с 5години гаранция...
И двете маркиса хубави, заивиси от силата им. Разгледай тук: http://www.geraka.com/

# 743
Аз си купих този на Пирамис http://www.geraka.com/221-iztegliashti/3899-aspirator-pyramis-es … cm-065003501.html . Срещнах добри отзиви за него в нета. Още не е монтиран, защото кухнята не ми е готова, но надявам се препоръките за него да се окажат верни.

# 744
А от този сайт ли го поръча?
Защото по магазините единствено в Техномикс имат няколко модела.

# 745
Аз си купих този на Пирамис http://www.geraka.com/221-iztegliashti/3899-aspirator-pyramis-es … cm-065003501.html . Срещнах добри отзиви за него в нета. Още не е монтиран, защото кухнята не ми е готова, но надявам се препоръките за него да се окажат верни.

И аз имам същия, също без отзиви все още. Само разбрах, че е най-мощният подобен, който се предлага на пазара.

# 746
Най-мощния за толкова пари?
Капацитет по EN 61591 колко е.

# 747
Така каза консултантът в магазинът, от който го купихме (уж специализиран магазин за подобни кухн. неща  Rolling Eyes) - аз споделих, че съм гледала и харесала Лино, на който даваха май 950 м3, но той твърдеше, че Пирамис-а е най-мощният от плъзгащите за вграждане, по-скоро сигурно имаше предвид, че 800м3 (както я дават мощността) ще е реална, а не само ей-така написана  newsm78

# 748
Добре де, за София откъде да си купя такъв от оффлайн магазин?  Thinking

# 749
  • Сф
Аз да питам нещо, което много ме изненада. Мивката на Бланко я намерих в Герака с 70лв по-евтина от колкото в официалния магазин на Бланко. Как е възможно това- представители да продават по-евтино от прозиводителя newsm78 newsm78 То ясно, че от вътрешната отстъпка свалят, ама тия в Бланко как го позволяват?

Общи условия

Активация на акаунт