Интериорен стил по аматьорски - 30

• 48 932
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • sofia
Барба е в Италия и явно е във "въздуха" този интерес към дизайна на каквото и да е  Simple Smile
Време е за он-лайн семинари по история на дизайна Laughing

# 256
  • ту тук, ту там
Хм, а аз мисля, че Барба е професионално ангажирана с дизайн и/или изкуство! Ако греша, моля нека се приеме просто като комплимент! Simple Smile

# 257
  • Варна
Барба е в Италия и явно е във "въздуха" този интерес към дизайна на каквото и да е  Simple Smile
Време е за он-лайн семинари по история на дизайна Laughing

Аз намерих курс във Флоренция на английски, като спечеля от националната лотари, напускам работа и ... Mr. Green отдавам се на творческа почивка.
http://www.florence-institute.com/Interior_Design_School_Italy.html
http://www.ldminstitute.com/en/main/campuses/florence/subjects-a … d-courses/design/

# 258
  • Варна
Барба е артист, във вените ѝ тече художническа кръв Simple Smile

# 259
  • Бургас
Здравейте   bouquet
Имате много интересни и красиви хрумвания за интериора. Бих искала да се възползвам от вашите съвети за промяна на кухня, която вече не ми харесва и много ми е омръзнала. Иска ми се това да стане с минимални усилия  Tired
това е едната част
това е другата

Предварително благодаря за идеите  Peace

# 260
  • ту тук, ту там
vessita, може да пребоядисаш вратичките в бяло или слонова кост - НСЧ го е правила успешно, както и Ванилия със старата си кухня! Тя вече не пише тук, но снимките й може да ги има още в старите теми!
Аз бих сменила дръжките и тапета!

# 261
  • Варна
Здравейте   bouquet
Имате много интересни и красиви хрумвания за интериора. Бих искала да се възползвам от вашите съвети за промяна на кухня, която вече не ми харесва и много ми е омръзнала. Иска ми се това да стане с минимални усилия  Tired
това е едната част
това е другата

Предварително благодаря за идеите  Peace
Ако минимални усилия ≠ минимални средства можеш да смениш вратичките.

# 262
  • Бургас
elleni, за тапета и аз си го мисля, да сложа нещо в резида. Харесват ми и тапетите, които имитират зид, един в бели тухли ми е легнал на сърцето.

Doris, и това го обмислям, но на това пусто венге почти нищо не подхожда  ooooh!

# 263
  • ту тук, ту там
Аз имах предвид да го махнеш изобщо и да боядисаш с интериорна боя! Не ми допада на мен тапет в кухня! При всички случаи нека не е толкова шарен, ако е пак тапет!  Peace

# 264
vessita , смени вратичките, тапета махни, смени и пердето, както и разположението на уредите, а печката и котлоните къде са?

# 265
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз бих сменила вратичките и дръжките, бих минала с латекс стените, бих преместила хладилника, защото по този начин прави работната площ на плота към прозореца неизползваема.

# 266
Аз бих сменила вратичките и дръжките, бих минала с латекс стените, бих преместила хладилника, защото по този начин прави работната площ на плота към прозореца неизползваема.
Освен,че стърчи неестествено в средата.Също бих приобщила самотния горен шкаф към другите в ляво.

# 267
  • Варна
elleni, за тапета и аз си го мисля, да сложа нещо в резида. Харесват ми и тапетите, които имитират зид, един в бели тухли ми е легнал на сърцето.

Doris, и това го обмислям, но на това пусто венге почти нищо не подхожда  ooooh!
Напротив венгето като декор носи на почти всички цветове. Може би затова и се наложи в последните 10 години масово.

# 268
  • Варна
vessita , смени вратичките, тапета махни, смени и пердето, както и разположението на уредите, а печката и котлоните къде са?
Ако трябва да променя местата на уредите само с вратички няма да се размине.

# 269
  • sofia
Иска ми се това да стане с минимални усилия  Tired

Такъв случай, колкото и да е минимално преустройството - няма.
Винаги ще изникне нещо, което да ти скъса нервите и да коства усилия и пари  Laughing
Казвам ти го, не за да те откажа, а да си подготвена.

Общи условия

Активация на акаунт