Отговори
# 555
някой може ли да ми каже от къде да си купя хубави обиколници за кошарка, но искам да бъдат едноцветни и по възможност на разумна цена ? става дума за гр. София

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 10:39 от AnMary

# 556
Да почерпя малко виртуално Днес моя любим съпруг на този фатален ден преди 28 години пак във фатален ден се е родил .Може би и заради това е такъв реалист .Да ми е жив и здрав и да почне най-края и неговия късмет че от известно време хич не му върви .ОБИЧАМЕ си нашия Тати kiss emoticon .Здравейте дами успокойте се и тук че ще си докарате като мойте болки и истерии дето имах преди дни .Няма нужда от паника на всякъде  Praynig Вредим на бебетата така целувки и прегръдки от мен в тоя Любим за мене ден  Hug Hug Hug Hug Flutter Flutter Flutter

# 557
  • В градината...
Танче, да ти е жив и здрав мъжа, много да се подкрепяте и обичате  Hug

# 558
  • Монтана
Добър ден момичета Simple Smile И аз имам същия проблем с хъркането още към 4 месец.ММ когато се обажда да ме види как съм по телефона само ми казва и днес много хъркаше писна ми,даже моля ви се ме е записал на телефона как съм хъркала  Laughing Laughing  а преди бяхте коментирали за контракциите,аз все още нямам контракции или поне не съм усетила,това дали е добре щом сега ги нямам.

vaninani  Честито бебче,да ви е живо и здраво,много да радва мама и тати,и едно безгрижно детство  Hug  bouquet

# 559
Tatqna, честит ти рожденник!   bouquet

# 560
  • Бургас
Танче да ти е жив и здрав мъжа. Да ти е винаги силно рамо, сродна душа и много да те глези и теб и бебето!

# 561
Tatqna, честит ти рожденик! Много, много да се обичате и да те глези.

# 562
  • София
tatqna89 да ти е жив и здрав и тук...

# 563
Отдавна не съм влизала тук и явно много съм изпуснала ....
Но да се отчета и аз набързо - 29 + 0, но термина ще се измести м/у 10-28.04 заради планово секцио. Заровете посочиха 18.04, но има време дотогава та няма да го мисля засега.
Иначе почва да тежи все повече и повече и заканите ми да работя до последно ми се струват все по-нереалистични... пък и медал няма да ми дадат затова. Засега обаче не се предавам.
Имам гадни проблеми на единия крак: крампи на пръстите и прасеца, отичане на глезена, подуване на прасеца (от 3 години е и още не се знае сърдечно или неврологично), щрака ми коляното и гадни болки в таза от същата страна. Както каза мъжа годините си оказват влиянието (много го бива в комплиментите Sad) . Вече се свързах с лекарката, която ще води раждането, за да се опознаем. За педиатър ще ползвам семейния на щерките така че не го мисля. Толкова мога да разкажа май...

Но я кажете кога ще се заформим една Софийска срещичка преди раждане? Пък после с количките разбира се:)

# 564
 Hug Hug Hug Hug Мерси мами а дано та да не ме ядосва че иначе ще го тупам  Joy Joy Joy
Ох нямам търпение за прегледа че на 23 го сменихме че нали ходих в спешното и да не ме разхожда после за болничния та на куп го изместихме и реално в спешното само ме прегледаха и видяха че с бебка с ме наред .Но от 5.01 ни сме чували тонове ни съм я виждала .А само си ме рита и а всички се хвалите с размери .кг  Cry аз още не че сега ще видим мн че чак март месец ще ме гледа с ултра звук .Но пак ще чуе сърцето и ще видим дали е обърната май  newsm78 .Бавно ми минава времето

# 565
някой може ли да ми каже от къде да си купя хубави обиколници за кошарка, но искам да бъдат едноцветни и по възможност на разумна цена ? става дума за гр. София
Зависи каква цена искаш има покрай Цар Симеон магазини и Екзарх Йосиф.Но аз лично в лабиринта ги харесвам мн но са шарени .Но и по скъпи и качествени

# 566
Танче, честит празник на ТМ. Много да се обичате и да те слуша!  bouquet
Оф и аз вече се замислям, че съм в 7 мес, бебка си е главично от ок месец и може би е време да извадя бебешките дрешки, купени и от каката и да поподредя. Др. седмица ще говоря с доки.

# 567
Мисля че твоето здраве ти е по-важно вместо да мислиш за другите, но щом желаеш да си тровиш нервите с някой друг, си пиши постове колкото искаш! Вместо да се успокои обстановката, ти продължавай да поддържаш огъня. Твоий избор! Момичето го направи, за да спре цялата дискусия, мисля че има по-важни неща за обсъждане в този форум.

# 568
  • в ябълковата градина
Да, и моят коментар е изтрит.
А беше, че като прочетох новината се разплаках и след това се чудя каква е тази странна шега.
Вижда ми се твърде грубо някой да си позволява да редактира нечии дума по този начин.
Аз съм писла и в предишна отчетна и съм във форума от доста години, такова нещо не ми допада!
Цялата история замириса, но не заради нашите коментари и възмущение!

# 569
И "таткото" се оправдава, че не било редно "да качва снимка на токущо роденото си дете"... е защо тогава сам настоя да ни я прати?!?
Спазваме добрия тон на групата, но с такова нещо шега не бива. Изтъква, че е управител на банка, а няма елементарна грамотност... изобщо грам не вярвам. Naughty

Аз и за хотелиерски бизнес нещо мернах в предишни постове, сега се сещам. Simple Smile Трябва да се знае и да е ясно, че тук някой ни баламосва, а не да се заличават следите, в същото време да висят коментарите на въпросния потребител, сякаш нищо не е станало.

Мисля, че сутринта точно това написах и аз, че са нелепи оправданията как не можело да се пусне снимка, никой снимка не е искал, не е настоявал, а той сам си се предложи. Наясно сме, че недоносено бебе подлежи на специални грижи, в кувьоз е, по-скоро е брутална намеса в личното пространство да тръгнем да искаме фотоси за забавление... на никого не би му хрумнало.

И работата няма как да е чиста, просто имайте наум и толкова, няма какво да раздухваме иначе, прави сте, но не и да се правим, че не съществува.

Вчера във Фейса питах за педиатри дали ще избрали или кога смятате да се захващате аз мисля към края на март че има още мн болни по болниците .

Не сме още, но проучвам за евентуални варианти, насочвам се и скоро ще трябва да се говори... Доколкото разбрах изборът трябва да е преди раждането, не знам дали е така.

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 13:25 от light power

Общи условия

Активация на акаунт