Секцио или нормално раждане?

• 68 980
  • 668
  •   1
Отговори
# 360
  • София
моето също е било в щерев при Александров уникален лекар

И той беше заедно с моята докторка  Sunglasses  Wink нали са по двама доктори на операция

# 361
моето също е било в щерев при Александров уникален лекар

И той беше заедно с моята докторка  Sunglasses  Wink нали са по двама доктори на операция

да те винаги работят двамата. Той асистира на нея, тя на него. Аз също имам много добри впечатления от нея

# 362
За мен не е нормално жената сама да избира как да ражда. Аз специално си избрах лекар, който е ЗА естественото раждане и при него номера от сорта "искам секцио" не минават. Накрая родих секцо, но поне знам, че са ме рязали наложително. Да ходиш, като заклано прасе по собствен избор ми е непонятно, ама щом някои си мислят, че знаят повече от лекарите тяхна си работа. Лично аз смятам, че съм ощетена откъм емоции, тъй като не можах да родя естествено, а в крайна сметка не се ражда всеки ден и това са ценни и уникални моменти. Но, ако Господ е рекъл и тръгна втори път да раждам и бебето пак е голямо, не знам дали бих се съгласила да пробвам нормално. Обаче си имам основание - първо адски мъки за мен и по-важното опасно е за бебето при изтекли води да седи заклещено. Ех мили спомени.. Sick

# 363
Заклано прасе, интересно. Аз съм чувала, че някой от родилите нормално след това били "разпорени като дини".

# 364
Тука стана като квартална бакалия  hahaha ...то дини, то прасета, да вземе да му се до ражда на човек  Joy

# 365
Заклано прасе, интересно. Аз съм чувала, че някой от родилите нормално след това били "разпорени като дини".
За секциото бих добавила Гърбушкото от Нотр Дам Mr. Green  поне аз така изглеждам 

# 366
За мен не е нормално жената сама да избира как да ражда...

Ние сме напълно съгласни ти за себе си да прецениш, че нямаш право. За другите - няма как ти да решаваш  Peace

# 367
Оф и аз не разбирам какво толкова ви дразни правото на избор за раждане!

# 368
В кои болници и градове сте раждали,дами и доволни ли сте ?

# 369
  • София
Според мен е нормално чувството, че си някакво разпорено животно. Все пак имаме доста по-висока самооценка и като се сблъскаме с реалността, че сме купчина месо и ще ни режат като в месарница, ни идва в повече. Предполагам, че психолог би го обяснил някак по научно :DDD
Мен също ме беше страх от това да съм обездвижена, да лежа и някой да ме реже. Просто се срещаш с реалността, че не си нещо толкова възвишено, а от плът.

# 370
Мили дами, съжалявам, ако някой се е припознал в думите ми и се е засегнал.

# 371
  • Щастлива мама на 3 слънца
За мен не е нормално жената сама да избира как да ражда. Аз специално си избрах лекар, който е ЗА естественото раждане и при него номера от сорта "искам секцио" не минават. Накрая родих секцо, но поне знам, че са ме рязали наложително. Да ходиш, като заклано прасе по собствен избор ми е непонятно, ама щом някои си мислят, че знаят повече от лекарите тяхна си работа. Лично аз смятам, че съм ощетена откъм емоции, тъй като не можах да родя естествено, а в крайна сметка не се ражда всеки ден и това са ценни и уникални моменти. Но, ако Господ е рекъл и тръгна втори път да раждам и бебето пак е голямо, не знам дали бих се съгласила да пробвам нормално. Обаче си имам основание - първо адски мъки за мен и по-важното опасно е за бебето при изтекли води да седи заклещено. Ех мили спомени.. Sick
Подкрепям това, което си казала

# 372
  • София
Явно не успяваш да схванеш за какво точно говоря, най-малкото нвмах предвид точно себе си  Tired

# 373
  • София
В кои болници и градове сте раждали,дами и доволни ли сте ?

В София, САГБАЛ "Д-р Щерев" при д-р Таня Тимева  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Болницата и екипа са страхотни !  Heart Eyes  bouquet
Препоръчвам с две ръце и два крака, ако имах още и с тях Wink

# 374
  • София
Твърдоглаво държах да родя нормално , преносих даже , наложи се да се предизвика раждане , което беше неуспешно . 8 часа болки а разкритие 0,5 см. Накрая ми изтекоха кални зелени води , тоновете почнаха да падат и докторите се събраха  за спешно секцио.
Не исках , но ето , че се наложи. Няма нищо страшно в секциото ! Раздвижих се след 6 часа , а на следващия ден бях на пушка. Сега 10 дена по късно съм пък съвсем възстановена.

Общи условия

Активация на акаунт