Аблация на сърцето - 5

• 72 996
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря, Танче! newsm51
Ти как си?

# 526
Момичета, за тези които са минали аблация, интересува ме дали трябва да си нося нещо специфично за приема в Токуда. Какви изследвания ти правят като те приемат? Някой приемали ли са го в неделя и към колко е постъпил? На мен д-р Трайков ми каза към 14 часа, ама си мисля, че това е доста късно за прием. Някой с опит ако може да ми даде по-подробна информация, ще съм ви много благодарна  Wink

# 527
flavie_pipi, аз постъпих в неделя.
Понеже не съм от София, бях в болницата към 12:30.
Приеха ме, настаниха ме, дори обяд ми сервираха. Grinning
Иначе и на мен ми беше казал към 14 ч.
Отидох горе в отделението, пак той така ми каза.
Носи си само дрешки, чехли и тоалетни принадлежности. Течен сапун и тоал. хартия има също, но може да имаш салфетки за всеки случай.
От прибори няма нужда, те ти дават.

# 528
  • София - Бургас
Как сте, момичета и момчета? Hug
Никой нищо не пише, което е добър знак - значи всчки сте дорбе Flutter

Аз тези дни се опитвам да излъжа сърчицето като си правя експерименти с ритмонорма... Grinning... т.е не го пия вече 3 х1, а само сутрин и вечер, чувствам че се пообажда, но чак извън ритъм не е излизало Whistling
Вчера го пих само сутринта  - 1 път на ден, вечерта реших да не го взема да  видя какво ще стане Laughing Не се чувствам по - различно от другите дни когато го приемах 3 х1...Simple Smile
Днес също съм изпила 1 хапче и мисля да си остана с нега Blush /ще видим дали ще мине номерът на Китайката:)))))/

Хубава неделя за всички вас Hug

# 529
Аз си записах час за Трайков за консултация за 22.06.2014 ако издържа до тогава, но ми е важно и неговото мнение. Иначе в началото на годината бях ходила при Кънински/това преди да ми хване холтера ритъмните нарушения/ , при него часове има за април. Доколкото знам работят в екип заедно с Трайков. В Токуда Трайков на всички аблации ли присъства или са екипи, които се сменят?
 flavie_pipi стискам ти палци всичко при теб да мине леко и успешно. Пиши как е минало всичко и как се чувстваш, това е много важно за такива като мен, на които им предстои. Изчетох темата от самото й начало и се възхищавам на всички смели жени и мъже, които са с този проблем и въпреки него продължават напред. Аз за 5 месеца се смахнах психически от всичко, което ми се случи, отслабнах 12 кг. Просто тези кризи идващи внезапно с пулс 200 и повече или другите, когато сърцето ми бие неритмично ме скапват. Лошото е /или добро не знам/, че при мен рядко кризите ми са над 10, 15 минути и докато дойде линейка в къщи или отида до спешното и всичко е отминало, сърчицето си ми бие ритмично, пулса ОК  и и ходи да убеждаваш, че не си наред. Да, вярват ми, че не съм наред, но с главата Simple Smile
Е, сега имам черно на бяло документирано какво точно не е наред.

# 530
Пати, д-р Трайков присъства на всички аблации. Под негов контрол са.
Аз бях на контролен преглед при д-р Кънински. Grinning

Калейче, добре си намалила Ритмонорма. Wink
Моите пристъпи като бяха обикновено нощем, го пиех вечер.
Да се подсигуря. Sunglasses
Но то беше съвсем преди аблацията, може би 5-6 дни.
Иначе пиех сотахексал.

# 531
Pati,защо ще чакаш до юни? Това означава евентуална аблация още по- късно. Всички работят в екип и са квалифицирани .
Калея, и аз се опитах да го разредя Ритмонорма преди да започна амиодарона, както вече писах. И сега при нужда го вземам.Последния ден на пампорово надхвърлих възможностите си и вечерта имах подлудяващи екстрасистоли . Правилно или не , взех една таблетка от 150 и спах чудесно.

# 532
  • София - Бургас
Този д-р Кънински /ако добре помня/ е един леко мугавичък доктор Embarassed леле дано не се излагам моного, но мисля че той беше и на моята аблация...И беше много мил и любезен, постоянно ме питаше как съм, как се чвствам...добри спомени имам...Заедно работиха в екип с д-р Трайков и двамата...ако единя бе при мен, другият бе на мониторите или обратно...работа в отбор:)

Изнамерих една статия, която обаче много ме притесни:

http://www.blitz.bg/article/35147

Този писмейкър ме тресе много, много ме е страх, не дай Боже...много съм смела, всичко правя, само да не ме нарежат нещо, това ме ужасява...ефф, наистина много ме е страх!  WhistlingДори съм склонна да се откажа от аблацията, заради това нещо...

# 533
Калейче, я не се връзвай . Тази статия е за популяризиране на метода и реклама за Токуда . А и нали си го знаем док, задълбочил се е , а журналистът какво разбрал, какво не...

# 534
Калейче, я не се връзвай . Тази статия е за популяризиране на метода и реклама за Токуда . А и нали си го знаем док, задълбочил се е , а журналистът какво разбрал, какво не...

И е стара! Grinning
От 2013 г. Mr. Green
Никакъв песймейкър няма да ти слагат, спокойно! Heart Eyes

# 535
С Канински ще се видя на 17.04., резервирах си час и при него за всеки случай. В интерес на истината след като започнах да пия успокоителни и антидепресанти малко ми се поразредиха пристъпите и не ги приемам толкова драматично както в началото. Започнах  и тритейс за кръвното по половинка вечер, защото много ми играеше, иначе по принцип съм с ниско. Първия път като бях при Канински ми изписа беталок зок по половинка сутрин, но пулса толкова ми падаше от него, че го спрях. На всичкото отгоре и с него направих криза пулс 140, кръвно 185/125. Щеше да ми се пръсне главата.

# 536
Всъщност ми предстои ембриотрансфер /трябваше да бъде още преди 5 месеца, но ме сполетя това чудо/ и трябва на всяка цена да си изясня проблема със сърцето.

# 537
Пати, при теб май повече е проблемът с кръвното.
На мен при пристъп ми пада още повече, не ми се вдига.

# 538
При мен при 80% от пристъпите ми винаги са започвали с високо кръвно, вдига се спонтанно и после си спада спонтанно, дори преди да са започнали да ми действат лекарствата. Само при първите ми два пристъпа през цялото време бях с високо кръвно. И аз съм чувала, че при такива пристъпи с висок пулс кръвното пада, но при мен не е така.

# 539
  • София - Бургас
Ами да, Пати!
При теб наистина е важно да си видиш сърчицето щом е такава ситуацията...след като ти предстои ембриотрансфер, значи това е много чакано бебче, имаш и високо кръвно, което е предпоставка за проблемна бременност.../не съм специалист, просто се изказвам от позиция на каквото съм чула и чела/, а при мен от много мои ходения по доктори от няколко места ме питаха и се чудеха  как съм си износила бебето с този сърдечен проблем...И по - рано писах, късметлийка съм явно, защото по време на бременост по чудо не получавах пристъпи...Simple Smile Но явно е опасно...

Общи условия

Активация на акаунт