Клуб на храбрата шивачка - тема 17

• 82 594
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
това е машината, не намирам друг линк освен този- http://www.performancesewing.com/sewing-machines/pfaff-hobby/pfaff-1080s.htm , дори не погледнах каква цена е , но ако имаш наблизо магазин отиди да я видиш.
260 лв е. Wink В брошурата на Лидл беше от 28 Декември – 03 Януари ,но цената и е същата.Днес пак я
оглеждах  Embarassed
Скрит текст:
Много благодаря, изглежда добре мисля да я взема стига да я има още

# 661
  • София
Най-после направих това, което ме беше посъветвала една съфорумка преди.....преди доста време. И се получи, за 20 минути имах чувал от олекотена завивка. Отивам да потърся поста.

# 662
# 663
# 664
  • Благоевград
Здравейте, питах, но никой не ми отговори, та пак да питам, посъветвайте ме, моля, къде да намеря плат за рокличка с десен на Замръзналото кралство?

# 665
  • Sofia
Здравейте, питах, но никой не ми отговори, та пак да питам, посъветвайте ме, моля, къде да намеря плат за рокличка с десен на Замръзналото кралство?
платове не знам дали има,но се продават спални комплекти с този десен,памучни са и би могло нещо да се направи с тях...http://olx.bg/ad/detski-spalen-komplekt-elza-zamraznaloto-kralst … 0.html#c13eb18a41
има и готови роклички http://olx.bg/ad/roklya-s-elza-i-ana-george-zamraznaloto-kralstv … c.html#c13eb18a41

# 666
  • София
В Какаду провери ли?
Най-малкото при хасетата на 2 етаж би могла да откриеш нещо подходящо.

# 667

Обаче цените им са  Tired ММ обеща да ми направи нещо подобно...някой ден. Значи след около 24 години ще е готово.
Cuckoo, покажи какво си направила, стана ми интересно. Трябва да започна шалтета за децата, но все отлагам. Не мога да се престраша и това е.

# 668
  • Благоевград
Благодаря ви, писах на Какаду, че не живея в София, иначе и хасе ще стане, но с по-дребни фигури. Усмихнат ден ви желая!

# 669
ММ обеща да ми направи нещо подобно...някой ден. Значи след около 24 години ще е готово.

Joy
Ти ми направи деня!
Гардероба е жесток!!!
А за сега се радвам на една маса с падащ плот, на която имам 4 чекмеджета и вътре съм наредила прилежно (не чак като на клипа) всякакви скрап истории. А точно под машините плитко чекмедже за клъцки, игли, отвертки и всички най-необходими по време на работа. Изключително удобно е. Не чаках 24 години, но пък не е толкова хубаво като това от клипа  Confused

Под десен Замръзналото кралство, какво имаш предвид? Платовете с десени са памучни с картинки. За рокля ти трябват тюлове, органзи,сатени и други такива лигави материи, дето аз много много не ги разбирам  Peace

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 11:29 от Bertichka

# 670
  • Благоевград
Да, точно памучни с картинки искам, или някоя фирма за печат върху плат също ме устройва, ако знаете някоя конкретна.

# 671
  • София
Cuckoo, покажи какво си направила, стана ми интересно. Трябва да започна шалтета за децата, но все отлагам. Не мога да се престраша и това е.
Ами да обясня аз какво направих, нещо тогава не се разбрахме.
Олекотена завивка прегънах наполовина по ширина, та стана 110/130 см. Заших отстрани и

# 672
Да, точно памучни с картинки искам, или някоя фирма за печат върху плат също ме устройва, ако знаете някоя конкретна.
В Какаду съм виждала точно този с Анна и Елза с розовия фон, който е на линка от ОЛХ Peace

# 673
  • Благоевград
В Какаду съм виждала точно този с Анна и Елза с розовия фон, който е на линка от ОЛХ Peace
Много благодаря, звънях в Какаду, но една нелюбезна дама само ми каза, че имат някакъв плат, но имала много работа и не може сега да ми обърне внимание, надали ще ми отговорят и на запитване от сайта.

# 674
  • FRANCE
Здравейте, вече твърдо се навих да си шия палто (ми като искам да има три четити различни цветове Mr. Green) Като за начло търся кройка може и платена класическо палто "А", право или леко вталено но без коланчета около средата на бедрата или точно под дупето (ниска съм). Ако някой е стрещал или използвал кройка ще съм му много благодарна. Качулка ще е бонус но трудно се намира. И още едно въпосч ако някой е шил какъв плат? Ориентирала съм се към високо съдържание на вълна. Много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт