Клуб на храбрата шивачка - тема 17

• 82 591
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Момичета взех си машина и сега сериозно сядам да шия, много моля някой да ми даде линкове за правене на пачуърк за начинаещи много ще съм благодарна

# 676
  • София
Да, точно памучни с картинки искам, или някоя фирма за печат върху плат също ме устройва, ако знаете някоя конкретна.
Потърси фирма, която прави печат върху тениски. Примерно http://www.drinkozavar.com/prints.php?gclid=CMi2oeqfpMoCFQQcwwodv-0EOg. Търси с ключови думи "печат тениски", "щампи".

# 677
  • sofia
madame, тази кройка на бурда ми допадна.
Кройки съм ползвала основно от списания. Може да използваш изпитана кройка от сако, но да я увеличиш с един размер.
Използването на повече цветове (дори и в една тоналност) изисква да помислиш как ще бъдат разположени цветовете, формата им и пр.
Плата да не е много дебел, защото палтото става тежко и изглежда по-грубо.

valia8, напиши patchwork for beginners в ю-туб и ще ти излезнат хиляди клипове.

# 678
  • FRANCE
Благодаря за кройката bouquet. Цветовете ще бъдат по един на палто, но поне 2-3 палта  Mr. Green За съжаление нямам кройка на сако. Всъшност много рядко шия за мен (основно за девойките) а мрънкам че не намирам това което искам по магазините или е на безумни цени защото била незнам каква си марка шита в Китай.

# 679
  • sofia
Ако трябва да си купя качествен плат и като сметна времето за ушиване (то ми кът), готовото палто е направо евтино (дебна намаления).

# 680
Относно роклята с Елза и Ана - аз лятото ших на моите момичета такива - направих два колажа (на голямата с Елза и на мката с Ана), поръчах да ги отпечатат на две бели тениски и от тях направих роклите, като долната част беше от светло син тюл. Станаха страхотни.

# 681
Най-после направих това, което ме беше посъветвала една съфорумка преди.....преди доста време. И се получи, за 20 минути имах чувал от олекотена завивка. Отивам да потърся поста.

Cuckoo, най-накрая си успяла, браво  Grinning

# 682
  • София
Cuckoo, най-накрая си успяла, браво  Grinning
Благодаря за идеята. Просто ме мързеше, иначе схванах отдавна, че се получава нещо като пончо. Чувалът стана от нормална олекотена завивка.  При размери 130 см дължина на 110 ширина сигурно и аз бих могла да се пъхна вътре почти цялата  Joy

# 683
  • Sofia
Знаете ли каква е цената за смяна на цип на зимно яке?
Чух за цени от 20 до 30лв+цип....искат ми тази услуга и не знам колко да кажа,а и ми е неудобно,а знам,че е доста работа,порене,тропосване....

# 684
  • София
Чух за цени от 20 до 30лв+цип....искат ми тази услуга и не знам колко да кажа,а и ми е неудобно,а знам,че е доста работа,порене,тропосване....
Питай в някое ателие колко взимат, свали малко и давай  Grinning

# 685
Здравейте, питах, но никой не ми отговори, та пак да питам, посъветвайте ме, моля, къде да намеря плат за рокличка с десен на Замръзналото кралство?
мога да направя сюблимация на всеки памучен плат на Леденото Кралство Laughing

# 686
Да, точно памучни с картинки искам, или някоя фирма за печат върху плат също ме устройва, ако знаете някоя конкретна.
Потърси фирма, която прави печат върху тениски. Примерно http://www.drinkozavar.com/prints.php?gclid=CMi2oeqfpMoCFQQcwwodv-0EOg. Търси с ключови думи "печат тениски", "щампи".

Печатаме всичко върху памук,даже и снимки Laughing

# 687
  • Sofia
йови,може ли координати да ми пратите на ЛС,ако сте от София

# 688

5 лв с цип от мен,толкова ми е взимала една съседка.То ще ти излезне по - евтино да пратиш якето до Костенец,да ти сложат ципа и да го върнат с куриер  Money Какви са тия ценоразписи софийски  newsm78 newsm78

# 689
  • Sofia
да,да,5лв Naughty....толкова за цип на пола или панталон не е....става въпрос за дебело пухено яке,само поренето на ципа ще ми отнеме 2ч.
май ще откажа,да си го даде в ателие,и без това имам много работа....

Общи условия

Активация на акаунт