Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 556
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 765
Аз имам такова напрежение в очите и главата от 2-3 дена, че ще се гръмна  Crossing Arms

# 766
белла дона, Божана ли се казваш? Много харесвам това име  Heart Eyes Моята Емма за малко да се казва така, но нещо мъж ми се запъна тогава.

Да, Она! На галено ми казват Жади.  Hug

И на мен ми е много любимо име  Heart Eyes Един ден, ако имам дъщеря, така съм я планувала да се казва.

# 767
На галено ми казват Жади.  Hug
На твое място щях да си го сложа направо като ник.  Wink

Това ми беше пъвата мисъл. Обаче се загледах в никовете на потребителките и все едни такива хубави, описателни или закачливи,викам аз с мойто Жади къде съм тръгнала?  Laughing

# 768
  • София
Ако се престрашим за четвърто и е момиче - Божана ще бъде. Имаме споразумение вече за името с мъжа ми, остава да видим дали ни стиска да правим ново бебе  Wink

# 769
  • София
Това ми беше пъвата мисъл. Обаче се загледах в никовете на потребителките и все едни такива хубави, описателни или закачливи,викам аз с мойто Жади къде съм тръгнала?  Laughing
Действай де. Сега ще ми е трудно да те мисля като белла дона. Жади звучи екзотично, ако искаш да знаеш! А аз ще си пукна с това инфантилното тонкабонка.  Mr. Green

# 770
Нещо ще замазвам утре тия вежди, не знам как ще се покажа!
А уж го направих, защото ми бяха много светли, и по крайщата почти не се виждаха. Изрично ме увериха, че ще са тъмно руси...
Абе, преди, с половин вежди, приличах на китайски мандарин, а сега приличам на Джохар Дудаев Twisted Evil
 Joy
Знам, че не е смешно, но ти така го разказваш.
Как те приеха околните?

# 771
Ако се престрашим за четвърто и е момиче - Божана ще бъде. Имаме споразумение вече за името с мъжа ми, остава да видим дали ни стиска да правим ново бебе  Wink

Она,  Hug и аз си го харесвам. На 6-ти януари споделих ,че имам имен ден и си викам " сега момичетата ще си помислят ,че се казвам Йорданка"  Mr. Green Пък като бях по-малка и все ми викаха " ти откъде си ,че така се казваш"  Crossing Arms

# 772
  • югозапад, под "Марков камък"
Мър и аз съм с такова оплакване. Два дни чак ми се ревеше от болка. Кръвното ми е ОК, температура даже мерих - нямам, но боли много. Аз не обичам да пия лекарства, но снощи изпих един нурофен и ми светна. Отдавам го на голяма натовареност в работата, последните месец-два е кошмар.

# 773
Действай де. Сега ще ми е трудно да те мисля като белла дона. Жади звучи екзотично, ако искаш да знаеш! А аз ще си пукна с това инфантилното тонкабонка.  Mr. Green

Тони, измислиха ми го,когато на мода беше сериала " Клонинг", та там имаше Жади  Mr. Green И така си ми остана, даже майка ми ми казва така  Joy

# 774
  • Euskal Herria
Тюю, докато се прибера -навъртели сте 60-тина поста.
У нас всички сме учили в кварталното училище - и аз, и мъжа ми, и децата. Сестра ми и племенникът - също. Никога не съм съжалявала за избора си - за децата. За мен - нямало е кой да ме пита, пък и тогава нямаше частни училища. Нашето беше от 1 до 8 клас, точно срещу блока ни. Както се казва - само прескачахме оградата, дори и улица не сме пресичали.
Както писах, осъмнахме със сняг. Всички снимат по улиците - от 9 години така не било валяло. Ще рече човек, че поне метър има натрупано, а то всичко се топи. Децата се радват, събират снега, натрупан върху паркираните коли и се замерват със снежни топки. Нормално е, за тук не е обичайно явление.
Скрит текст:
Това е от 11 преди обед, сега вече се топи. Нивото на реката в събота беше достигнало перилата.

# 775
Това с училищата ми беше  голяма дилема. Много мислих дали Мими да си остане в нашия град и с нас или да я изпратя в София на пансион. В града ни училищата не са добри, след седми клас уж езикови паралелки, но нямат учители. Сега са в седми клас, по английски им преподава младо момиче, с малко детенце, отсъства постоянно и идва да я замества...учителката по руски!? Мария е добра ученичка ходи на уроци по математика, български и английски, на олимпиади, тя не искаше да замине сама в София, ние няма как да тръгнем с нея. Можех да я натискам, да я убеждавам, но ама не бях сигурна, че в столицата трябва да живее само дете на 15 години. Мислих и вариант да вземем апартамент и баба и да стои с нея през седмицата, но мъжът ми каза, можеше ли да гарантираш, че няма да тръгне по лош път, наркотици, пиене. Как да рагантирам, като няма да съм там. Много се тормозих, но реших, че до 12 клас ще остане при нас, после университет. Не знам правилно или не времето ще покаже.
Сега пък се чудим дали английска или немска паралелка. Частната учителка по английски съветва да е немски, да научила два езика, ама аз не смаятам, че английският и е достатъчно добър...
Абе, големи деца големи ядове, казали са бабите:)
Жади е хубаво, като Жаки ми звучи Heart Eyes

# 776
Нещо ще замазвам утре тия вежди, не знам как ще се покажа!
А уж го направих, защото ми бяха много светли, и по крайщата почти не се виждаха. Изрично ме увериха, че ще са тъмно руси...
Абе, преди, с половин вежди, приличах на китайски мандарин, а сега приличам на Джохар Дудаев Twisted Evil
 Joy
Знам, че не е смешно, но ти така го разказваш.
Как те приеха околните?
И аз много се смях с Lucie. Струва ми се, че разказа, че я мислят за сърдита Simple Smile
YanaDG , честит ви сняг.

# 777
Децата се радват, събират снега, натрупан върху паркираните коли и се замерват със снежни топки. Нормално е, за тук не е обичайно явление.

Тук миналата седмица се замерваха с градушка и никой не можеше да ги убеди (децата), че това не е сняг.   tooth

# 778
Жаки, ако тя не иска да идва в София, няма смисъл да я насилваш. Ще стане човек, нека заляга над учебниците, после може да учи където поиска.

# 779
На 14 години не бих си пратила детето никъде. Ако искам да живее и учи на по-добро място - аз отивам там и го вземам с мен.

Общи условия

Активация на акаунт