Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 568
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 750
Реших да проверя частните училища в моя град. Оказа че частната ДГ която бях гледала има и училище към нея за след това. Искат 6000лв годишна такса  newsm09 . ДГ беше съвсем приемлива, за разлика от това!

# 751
Аз не искам в кварталното училище, защото там дъщеря ми може да изкара до 5-ти клас. И после какво - второ училище, след 7-ми - трето. Не, мерси.

Мен това чудесно ме устройва, защото за всеки етап от обучението имам различни изисквания, като в началния етап никак, ама никак не държа на здравото учене и подготовка по безброй помагала. Отделно смятам, че е много полезно за децата да сменят средатата, ако е към по-добра, разбира се.
След 4-ти клас са достатъчно големи, за да ходят сами на училище, не е нужно да го чакам след часовете, за да го заведа вкъщи.
Белла, не се излагай с тия частни градини! Имаш си баба като слънце, ще ти запише детето в нейната градина, може да е в друга група, не е нужно тя да му преподава. Възползвай се от предимството, което ти осигурява това, че бабата е в системата.

# 752
Янечек, аз вече реших, че ще е при бабата, ама нали бях гледала така или иначе. Та викам чакай да чукна в сайта да видим и училището ама като отворих и ...  smile3544

# 753
Бела, частните заведения не са някаква панацея и голям връх. Те са просто някакъв избор при ограничен избор.
А по темата за това, че се толерират деца на персонала - има всякакви случаи. Обикновено децата се приспособяват без да се налага да ги третират различно.

# 754
Янечек, аз вече реших, че ще е при бабата, ама нали бях гледала така или иначе.

Умно решение.

# 755

Умно решение.

Ми така де! Казах си "Божано, обстоятелствата те улесняват, пък ти на магаре се правиш"!

# 756

Умно решение.

Ми така де! Казах си "Божано, обстоятелствата те улесняват, пък ти на магаре се правиш"!
Анджък, както се казва Simple Smile  Hug

# 757
  • София, Младост
Исках нещо да казвам, ама се зачетох, че сте изписали света..

Та да си кажа-завъдихме грипа вкъщи  Crazy- каката ни е с 40 градуса температура от снощи.Обадих се сутринта на класната да кажа, че отлагаме стартирането на втория срок и се оказа, че и тя е болна. И други деца били болни... и се чудя пак ли като го изкарат учениците грипа ще обявят грипна епидемия. По-миналата година беше така- в един момент бяха останали 5 деца в клас и на следващата седмица, тъкмо като оздравяха и ги разпуснаха  ooooh!

# 758
Боже, тоя грип не отмина ли? Много ме е страх от грип  newsm43

# 759
Последната седмица на първия срок от класа на сина ми са отсъствали 10 деца от общо 26. Другите бяха болни по-миналата седмица, така че надали има още някой, който да не е карал грипа. Но ако им пускат ваканция, ще са доволни, какво по-хубаво от това да си в грипна ваканция и да си здрав Simple Smile
Белла, не бой се от грипа. Когато раждах малкия, тамън бяха обявили грипна епидемия от свински грип. Аз го изкарах в деветия месец. Беше яко, защото свижданията в болницата бяха ограничени.

# 760
Последната седмица на първия срок от класа на сина ми са отсъствали 10 деца от общо 26. Другите бяха болни по-миналата седмица, така че надали има още някой, който да не е карал грипа. Но ако им пускат ваканция, ще са доволни, какво по-хубаво да си в грипна ваканция и да си здрав Simple Smile

Грипните и дървените ваканции ми бяха любими  Flutter Хем няма домашни ,хем си здрав  Mr. Green

# 761
  • София
белла дона, Божана ли се казваш? Много харесвам това име  Heart Eyes Моята Емма за малко да се казва така, но нещо мъж ми се запъна тогава.

# 762
Не ми се говори за частни училища и градини. Никога не съм имала планове да давам децата си в подобни уч. заведения. В Сф предлагането е по-голямо и може би има някаква разлика. В Добрич в частните училища /мисля, че са 2/ постъпват деца, които в обикновеното училище са с оценка Среден, но пък родителите им са платежоспособни.

Вярно базата е хубава, предполагам и преподавателите се опитват с всички сили на нещо да ги научат, но самите деца не са от тия, дето се интересуват от учене.

И мен много ме е страх от грип. В Добрич вчера излезе информация, че заболеваемостта била даже по-висока, а ваканцията не я удължиха. Голямата отиде на училище. Малката ще изкара при баба си до края на седмицата. Дано да ни подмине!
Последно преди три години, както и миналата бяхме болни. Първата година не посмях да дам на децата Таму флу, което бяха разработили специално за свинския грип. Малкото тогава беше на 3г. Измъчи се милото с цяла седмица темп. Накрая стигнахме до АБ. Аз също тръгнах да се разболявам и реших да изпробвам върху себе си Тами флу-то. Ами казвам ви - на втория ден вече нямах температура и все едно не бях болна изобщо, а предния ден се чувствах все едно ще умирам. Не помня някога да съм била така ужасно болна.
Съответно миналата година още при първата висока температура в грипното време дадох на детето детски Тами флу. Ефектът беше поразителен и при нея - на втория ден беше ОК. Пихме го три дена, а го дават за пет. Аз също започнах да се разболявам и стопирах болестта с Тами флу.
Голямата и ММ се предпазиха с Реленца.

Не знам дали са ви известни Тами флу и Реленца. Личните лекари ги раздаваха преди -1-2-3 години. Наистина са супер ефикасни. Казвам ви го сега заради грипното време да го знаете. Иначе и във форума бях писала предишни години.

# 763
белла дона, Божана ли се казваш? Много харесвам това име  Heart Eyes Моята Емма за малко да се казва така, но нещо мъж ми се запъна тогава.

Да, Она! На галено ми казват Жади.  Hug

# 764
  • София
На галено ми казват Жади.  Hug
На твое място щях да си го сложа направо като ник.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт