Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 294
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 810
Детето откровено не може  Tired Не го и карам, нито натискам, не че не е пял, не е знаел нищо за Пиринската фолклорна област. Тук вината е негова, че не е запомнил, толкова ли тази госпожа не можа да го изпита за някоя тройка  newsm78
Направо ужас  Shocked По рисуване едвам изкара 3, иначе информатика е петица, математика - 4, тоест не е пък тъпо детето ми  Confused

# 811
  • Луната ни пази
На моя син му оставили двойка по музика за първият срок  Tired Да мине тоя 5-ти клас, че такова чудо не бях виждала  ooooh!
Двойка по изобразително и ФВС приемам само ако системно ученика не си носи материали/ екип за часовете и отказва да работи/ играе. Ама по музика не мога да измисля защо биха могли да оставят двойка!??? Защо не говориш с учителят, да не би да има проблем с поведението? (От няколко години обобщавам докладите на нашето методическо обединение и това на техническите дисциплини и за такъв случай не се сещам, а не е като да са ни всичките ученици цветя)  Thinking

# 812
Не, вече няма проблем с поведението. Имаше до преди 2 месеца, държа връзка с класната му, тоест тя ми звъня доста често в началото при нужда. Сина ми е в ново училище и бях притеснена, но той добре се приспособи  Flutter И то до степен, че се опитва да става тартор на момчетиите от класа  Crazy Мисълта ми е, че няма проблем с държание/дисциплина  Thinking Просто от рисуване и музика НЕ ОТБИРА  Crossing Arms

# 813
Нефертари, не се ядосвай!  Hug

Аз имах такъв случай и виках комисия по музика  Laughing в спортното да отбележа.Искаше да ми остави 4-ка, а аз бях със солфеж и флейта 4 год. Опцията ми беше музикалното ама пусти волейбол, обичах го  Laughing
Така, че може просто да си го е наумила, дано детето не се ядосва  Peace

# 814
  • Пазете Гор
Мисля, че най-сигурният начин да се отврати едно дете от музиката е да му се пишат двойки в училище. Според мен в случая не става въпрос за музика и фолклор. Ако проблемът е в дисциплината - едва ли това е начинът за първа комуникация с родителя.

# 815
  • Euskal Herria
Леле, много шантаво време! Вали дъжд и сняг, заедно с това има и гръмотевици, и светкавици  #Crazy. И прогнозите са за влошаване и увеличаване на снеговалежа.
Има и щураци:

# 816
Майка ми преподаваше музика след като се пенсионира. Спомням си, че философията и беше - не всички могат да пеят, затова им даваше възможност да покажат знанията си по друг начин. Най-често им разказваше за музикалните инструменти в оркестъра и олекотена биография на композиторите. Неща, които не е лошо да се знаят за обща култура. Бяха в гимназия учениците.  

Аз на твое място бих отишла ВЕДНАГА да разговарям с учителката. Бих седнала и подготвила детето си теоретично и поискала възможност да покаже, че се е справило с материала. Иначе остава едно такова чувство, че родителите нехаят, а детето е безотговорно. Поне от моята гледна точка. Не казвам, че сте такива; просто оставя се такова впечатление.

Куркума, да ти пратя инструменти за градината, пък ти ми прати "зарзават", както казваше дядо ми.  Laughing

# 817
В понеделник има РД, говорим с всички учители

# 818
Малко хелп, бърз ако може...Simple Smile

Търси се "Номер на вписване в търговския регистър", като това не е ЕИК номера.
Къде може да се види този номер за дадена фирма?
И закон за вписванията отворих и Търговския регистър съм отворила...и подобно нещо не виждам.
Има ли изобщо такъв номер, или това е нещо остаряло, и просто бланката в която се иска попълването също е стара?

# 819

И закон за вписванията отворих и Търговския регистър съм отворила...и подобно нещо не виждам.
Има ли изобщо такъв номер, или това е нещо остаряло, и просто бланката в която се иска попълването също е стара?

Да не е това https://public.brra.bg/CheckUps/Verifications/Registrations.ra?

Ако е, виждаш го тук https://public.brra.bg/CheckUps/Verifications/RightsOverCompany.ra

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 20:26 от cordelia

# 820
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Леле, много шантаво време! Вали дъжд и сняг, заедно с това има и гръмотевици, и светкавици  #Crazy. И прогнозите са за влошаване и увеличаване на снеговалежа.
Има и щураци:
Скрит текст:

Къде това, Яна?

# 821
В 9-ти клас по музика учителят ни изпитваше да пеем по ноти/беше музикант от филхармонията/.. Всеки път аз и още половината клас трябваше да сме научили даденото упражнение и да го чакаме пред дъската. Намразих тези часове. Пеех в училищния хор, но по ноти не умеех и не се научих да ги "чета". Следващият ни учител започна като майката на sophiemmaspencerвсеки да се изявява кой с кавото може.
Ами изпита ме човека на теория и да му изпея две песни и отличната оценка беше в бележника.

# 822
  • Euskal Herria
Тук, в Билбао. В момента вали дъжд , температурата е около 2 градуса. Преди малко се чух със зет ми - той работи  в град на 60 км от нас - там вали сняг и е натрупал 30 см.
Определено е нещо много рядко и непривично за Билбао. Когато днес говорихме с един испанец, каза, че от 9 години сняг не е валяло. А навсякъде по вестниците коментират, че от 13 години не е била такава обстановката. Иначе преди две години се опита да вали, но дори  и снежинка не оставаше по земята - всичко се топеше. Ще видим дали ще се сбъднат прогнозите за утре.

# 823
Супер снимки, Яна!
Уморена съм от първи работен следваканционен ден, а нито мога да почина, нито да полегна, че чакам танциьорче и гимнастиче да се приберат.

# 824

Основни обстоятелства
1.  ЕИК/ПИК   ............   20090924140251   История   Документи

След Булстата излизат цифри, първо е годината, месец и дата, последните  6 цифри мисля, че са номерът на вписване.
Или в конкретния случай - моята фирма е вписана на 24,09,2009г, значи номерът на вписване трябва да ми е 140251.

Общи условия

Активация на акаунт