Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 748
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 875
  • на североизток от Рая
Добро утро да  кажа и аз.

Пих кафе, пих кафе, пиЯ кафе и в момента.  Crazy

Правих майонеза, това наготвих досега.  Laughing

Имам уникален шанс да се пльосна най-отгоре.

# 1 876
Аз си направих гювече за ... закуска и сега чакам да поизстине Grinning
Дъщеря ми донесе куп дрехи / то те не са много -ама различни и ги пера сега на части / и имам планирана супа топчета -ама като ми дойде музата / тя е за понеделник -готвя я сега и в буркани топла да се херметизира и у понеделник нема да готвя - недели и понеделници не обичам аз /

# 1 877
30+ страници, снощи нямах нет. Изпуснала съм снимка на Каси със супер фигура и на Божана с грим, моля да ми се покажат, заслужавам, задето чинно всичко си изчетох:)
Яна, запали ме и ще ходя в Барселона, решено. Сменям плана за април Дубай и без това ще е топло сигурно, когато се застягаме ще питам какво интересно да видим. Чудесни снимки показа. Тези на Джой от Дрезден също много ми харесаха. Малко сме пътували в Европа- Виена, Венеция и малко Мадрид и Лондон, все си казвам близо е ще идем...
Толкова неща исках да кажа, докато четях, ама забравих на кой какво.
Домиляло им на моите за българска манджа, та правих страхотен постен гювеч с картофи, чушки, патладжан, ориз,  в тенджерата, не че нещо ама стана един път. Баба казваше майстрорлъка е постно да сготвиш вкусно, с мЕсо всеки знае:)
За пататник сте писали, аз съм родом от Смолян, няма как да направите истински родопски клин с картофи, ако нямате печка на дърва, лично не разточите кори и нямате много домашно масло. Без тези фактори не става:) Когато си ходя, карам майка да поръчва на една баба, съседка да напарви и пататник и родопски клин с ориз, няма такъв вкус и аромат!
От кучета изпитвам голям страх, хапана съм като малка и сега, като затича някое срещу мен изтръпвам,
Котета харсвам пухкави и да не драскат много, ако може:)
Редовния ми кошмар е, че имам змия в леглото, будя се цялата в пот. Миднайт, ако бях на твое място само щях да си мисля, ами, ако излезе от аквариума и пропълзи в леглото ? Брррррр!
За среща в Пловдив и аз се записвам, близо ми е, Бургаска юни и юли също ме устройва.
Искам да си купим малка къщичка по южното ни Черноморие, възможно най- близко до плажа. Как да намеря, едва ли в Черноморец, Царево или Ахтопол има агенции. Идеи? Тук има време да ровя, ама пък нета е кошмарен по 10 минути зарежда ooooh!

# 1 878
О, валъри, аз съм по подреждането. Може днес да подредя всички шкафове като в аптека и утре пак ще ми се сторят разхвърляни и винаги има какво да метна в коша.

Тук при нас е като в зимна приказка, толкова е красиво и бяло.

Закусих добре, пия кафе и ставам, че имам работа. Домакинска. Без готвене.

# 1 879
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро ви утро и от мен!
Станах изкъпах се, кафето направих, изритах Констанца за курса по математика и сега ви чета. До мен ме чака коша с мръсните дрехи да му се наканя.
Гледам за домашни твари сте си писали. Ние имахме дакел-мутант  Laughing Майка дакелка, а таткото не е ясен какъв е бил. Беше с четина като на прасе, с дълги криви крака. 2013-та умря от старост на почти 16г. Сега децата се пазарят и имаме уговорка, ако Констанца влезе в читаво у-ще догодина, да се вземем с един бигъл. Ето го Лъки на младини

Скрит текст:

.......... но изгуби 10 минути да търси молив, който да е подходящ, сиреч да няма Уинкс на него.  #Cussing out

Допреди Танти да тръгне на курсове по рисуване не допусках, че има толкова видове моливи  Blush За мен съществуваше само HB. А то били 1001 вида  ooooh! Че и не всяка марка ставала. Добре, че докопах някакви индийски, евтини и ставащи, че редовно ги губи.

Трябва да измисля някакъв подарък за девойка от групата на Емма в ДГ, че довечера сме на РД. Детето не съм го виждала, откакто не са на градина и нямам никаква идея.

# 1 880
Добро утро! Правя палачинки.
Испуснах снимката на Каси и ме е яд.
Жаки, има агенции по черноморието, но има и в Бургас, които продават по южното черноморие.

# 1 881
  • Перник
И аз това щях да кажа, снощи писали, писали, а сутрин няма никой.
Обичам животните много, но моята мечта няма как да се осъществи в апартамент-да имам ферма за коне.   Laughing
Аз имам снимки от по-близки дестинации, но не знам как да ги кача в скрит текст.

# 1 882
Залез от моя роден град
Скрит текст:
и моя милост стара снимка ,ама и сега не съм по -хубава  Joy
Скрит текст:

Сега да видим дали се научих да качвам снимки  hahaha
 Ами явно не се получава нещо https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 1 883
Сега да видим дали се научих да качвам снимки  hahaha

Не  Simple Smile

# 1 884
Имахме котка преди години, кръстоска м-у обикновена и персийска. Много красиво животно.
Скрит текст:

Спря ни водата, щях да правя домашни трюфели. Simple Smile

# 1 885
Реално като е от снимка нямам проблем , но с този хостинг нещо не се разбираме май Grinning

# 1 886
 yulmana, много е красиво!

# 1 887
Яна, запали ме и ще ходя в Барселона, решено. Сменям плана за април Дубай и без това ще е топло сигурно, когато се застягаме ще питам какво интересно да видим. Чудесни снимки показа. Тези на Джой от Дрезден също много ми харесаха. Малко сме пътували в Европа- Виена, Венеция и малко Мадрид и Лондон, все си казвам близо е ще идем...

Барселона не е за пропускане. Аз обаче искам да отида пак във Флоренция. Бяхме там само за три дни и то с приятели, които си предпочитат шопинг пред забележителности, съответно на тъгъдък видях това, което искам. В Уфици бяхме четири часа и накрая разбрахме, че сме разгледали само половината. Дуомо затвориха 20 минути след като влязохме и т.н. За Флоренция си трябва план кое кога да се посети. Градът не е голям (като Рим) и няколко дни стигат, но с организация. Като пътеводител препоръчвам книгата Ад на Дан Браун.  Mr. Green Наистина много добре е описано всичко. От нея например научих, че малката църква до къщата на Данте, в която стоях сама доста дълго време е мястото, където е срещнал Беатриче. Няма екскурзоводи, няма вход, просто църква до къщата му. Видях и бронзовия глиган, който съм виждала в илюстрации на книга на Андерсен. Пих кафе в любимото кафене на Хемингуей. Видях последната недовършена картина на Леонардо (както и много други негови, разположени в няколко зали), оригинала на Раждането на Венера на Сандро Ботичели и толкова много други неща, които направо не вярвах, че виждам. Абе магия е Флоренция. Има и страхотни заведения, много от които са на по 200 и нагоре години, в които сервират прочутия стек Фиорентина. За любителите на шопинга също не е зле. Флоренция е меката на кожарската индустрия. Аз си направих обувки по поръчка. Освен бутиците на известните марки, на 8 километра от града има много хубав аутлет. Barberino:
http://www.mcarthurglen.com/it/barberino-designer-outlet/en/

Уизейр летят до Болоня, което е на 60 км от Флоренция, така че транспортът е евтин и горе-долу удобен. Ние ходихме с кола от Венеция, но са към 300 км в едната посока.
Имам много снимки, но не са с добро качество, а в нета така или иначе има много.
Между другото традицията да се закачат катинари от влюбени е тръгнала от едно една ограда на паметник на моста Понте Векио. Влюбените хвърлят ключовете в река Арно. Има табела, на която пише, че е забранено, но продължават.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 фев 2015, 11:24 от Анонимен

# 1 888
Там съм израснала и минали най -хубавите ми години .Обичам си моето Койнаре .
 Най -прекрасните залези и най -красивите звезди са там / казвали са го и други хора - щото аз съм малко или много пристрастна/ .
 Инак сега е доста западнало ,както и всичко в Северозапада и като съм там ми се плаче направо . Но каквото и да е -това си е моето родно място и сърцето и душата ми са винаги там. /Като умра съм казала там да ми разпръснат праха и в Тодоричене / селото на майка ми //
 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=338727582836933&set= … ype=3&theater

# 1 889
Добро утро. Hug Правя сладкиша на Белинда.  chef
Предлагам на следващата тема, в началото, Лили да сложи голям червен запис: "Четенето на тази тема вреди на талията ви и на талията на вашите близки." Mr. Green
П.П. Много хубави снимки гледам. Не спирайте.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт