365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 349 923
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Имам чувството, че съм изтървала всички възможности и шансове да постигна нещо по-значимо и голямо. Трябваше да си изиграя картите много по-добре.
Годините, в които живях като принцеса само ми взеха...  Confused

# 212
Не мога да простя за раните, които ми нанесе най-близкият до мен човек. Казах, че съм простила, а не съм. Детенцето ми отнася негативите, когато не съм щастлива.

# 213
  • Пловдив
Имам чувството, че съм изтървала всички възможности и шансове да постигна нещо по-значимо и голямо. Трябваше да си изиграя картите много по-добре.
Годините, в които живях като принцеса само ми взеха...  Confused
Опитай се да не мислиш за онези години и ще ти е по лесно. Поне така се опитвам аз Outta Joint

# 214
Писна ми да бъда вечно прецаканата! Решила съм да бъда позитивна и щастлива на пук на всичко и на всички !  Wink

Днес намерих цели три  Flowers Four Leaf CloverSimple Smile

# 215
  • До сърцето...
Днес обърнах гръб на нещо, което смятах за хубаво в моя живот.

Искам да не се връщам.

# 216
Омръзна ми да угаждам на всички, да съм добра и усмихната към всички. А мен никой не ме отразява и пита как съм.

# 217
Знам,че това,което ще напиша не е хубаво,не искам да е така,още повече че очаквам живот и здраве да стана майка всеки момент,но понякога,както днес изпитвам много силна ненавист към майка ми!Никога не сме били в перфектни отношения,от няколко години за да не се караме гледам да си премълчавам,въпреки че на моменти се държи отвратително и ме обвинява за глупости,лъже и си преиначава разговорите както и е удобно,но мир да има,да не я разстройвам излишно-премълчавам.Но напоследък е станала просто отвратителна,не мога да я понасям,знам,че ми е майка,но започна да ме обижда много,при това напълно незаслужено.Аз се стремя всякак да и помагам,но чак обиди не мога да търпя.Обичам я,искам да е щастлива,да е добре,но по-далеч от мен.А не мога да я отрежа,защото я обичам,въпреки че не мога да я понасям.Усещам я как ме манипулира,лъже ме -казва едно,после явно забравя и ми казва друго,а накрая не изкарва луда,била съм си измисляла,как иска да я съжалявам и да ме кара да се чувствам виновна за неща,които не зависят от мен,но ми е майка...Чувствам се гадно...искам да се разбираме,но явно никога няма да се получи.

# 218
Отсвирвай я и ще се научи. Аз така бях- все едно аз съм го писала.

# 219
диагнозата ми се потвърди

# 220
  • Лутаща се
диагнозата ми се потвърди

Дано не е това, което си помислих.
Пожелавам ти да е лечимо и да се оправиш бързо!

# 221
  • Ямбол
Извинявай за любопитството, но каква е диагнозата?

# 222
Хепатит C

# 223
  • ту тук, ту там
Анонимен, хепатит С вече е лечим!
Има един специализиран форум на болните от хепатит, ако не си го открил/а, потърси ги, ще ти помогнат много!  Hug

# 224
Поискаха ми препоръка, а сега май не са доволни и аз се чувствам виновна!? Разкъсвам се, а дали имам вина?

Общи условия

Активация на акаунт