Как да се детоксицираме – пролетта ще дойде

• 25 883
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Проблема е в количеството, не в качеството! Simple Smile
Вземи го алоето, ако и без друго ви е купон 24/7, една бутилчица надали ще го втежни. Simple Smile

# 271
Вземи го алоето, ако и без друго ви е купон 24/7, една бутилчица надали ще го втежни. Simple Smile

Не че ще навреди, но човек ако и на почивката си се подлага на такива неща… Simple Smile

# 272

Не че ще навреди, но човек ако и на почивката си се подлага на такива неща… Simple Smile
Няма страшно, няма ефект като чай от майчин лист или от сена.

# 273
Не се препоръчва да пиеш ако си бременен нали? А ако кърмиш?

# 274
Ако питаш за алоето, не е препоръчително и при кърмачки.

# 275

Няма страшно, няма ефект като чай от майчин лист или от сена.

Ще го почна преди почивката, после ще видим…  newsm78

# 276
Да, за алоето.

А чудя се защо не може при положение, че сена се препоръчва даже  newsm78

# 277
Да, за алоето.

Сената се препоръчва, за да не се напрягат бременните при изхождане. Колкото до алоето - то може да понижи нивата на глюкоза в кръвта, което носи потенциални рискове както за майката, така и за бебето.

# 278
Да, за алоето.

Не се препоръчва при бременни и кърмачки. Чак като спрях да кърмя, започнах да се интересувам как да вляза във форма.

# 279
Здравейте сладури и сладуранки Simple Smile абе сладкиши!Аз се прочистих с ИЗВОРИ НА ЧИСТОТА на СИБИРСКОЕ ЗДРАВЕ силните са 100.80 лв а слабите 60лв свалих килограми и се изчистваш от всичко на ниво клетка вътре и отвън клетъчно пространство.Целувки.Дерзайте Simple Smile

# 280
Приятна детоксикация на всички, ако всичко е наред ще се включа в темата най-рано след девет месеца!
Лилиберта, Алоето не е препоръчително във твоето състояние! Simple Smile

# 281
За мен двата разтоварващи месеца са пред край. Мисля вече да се ориентирам към лятната отпуска, когато ще карам основно на диня и пъпеши  Laughing

# 282
Знаехте ли, че в момента текат пости  Rolling Eyes Аз за първи път чувам и то със закъснение. Та си мисля, колко хубаво щеше да е хем пости, хем алое. Доста добре би се получило, но който не е запознат с църковния календар така става  ooooh!

# 283
Знаехте ли, че в момента текат пости  Rolling Eyes Аз за първи път чувам и то със закъснение. Та си мисля, колко хубаво щеше да е хем пости, хем алое. Доста добре би се получило, но който не е запознат с църковния календар така става  ooooh!
И аз чух, но пропуснах... Нищо, следващият път!  Peace

# 284
Наскоро разговарях с човек, който е свалил доста килограми. Сподели ми за някакав сок, който си приготвя и идеята е да замества вечерята. Прави се в блендер и се пие с дебела сламка, като не трябва да докосва зъбите. Сега ще видя за блендер да си взема, защото така или иначе е с доста полезни съставки, което е много добър начин за прием на витамини, но ще ми е интересно да "чуя" ммнението ви.

Смилат се 3-4 стебла целина, 1 лимон с кората, 2 зелени и корави ябълки, джинджифил колкото орех, краставица с кората и две зелени чушки.
Яде се и една шепа суров бадем и това е вечерята. Изглежда ми едно...доста добро количество, особено за жена.

Общи условия

Активация на акаунт