ВалЙо, ТрифУне, да знайти как Убичам, флюбИна през лозИту да тичам! - 57

• 36 832
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • Varna

Скрит текст:
Бамбини, няАм времи да Фляза егаси муй. Замествам Ина Хаверка за десетина денЯ и гУ раздавам прУдавачка. шЪ 'зема некУЙ леФ. Хич и нИ мислетИ, чиЙ мноУ и ни ми завиждаЙти Wink МагазинЯ е на 5-6 мин, от нас и аз викам да напраЯ тъс услуга, да нИ мързИлувам.А покрай хората моШ мЪ види някУя пУзната кУятУ има нужда Ут счИтУФУдитИл. Мартинке, в магазин Гоелия съм, прескочи, до твоят офис е.

Скарли,
Скрит текст:
Те момичетата са ти казали какво да правиш. А по късно може да вземеш прогноза за Мармарис и от Интернет. Когато пътуваме с Бат ми за Туркията, винаги взимаме прогноза за дадено място от тука. нИ сЪ натоварвай с мноУ дрехи, моШ си купиш Ут там. ПраЯт УбаФи индирими-демек намаления. Нещата им са чудесни, а не тези за които повечето се сещат от едно време и ги носеха мангалите за бизИнИс. Хавлии-мавлии, парцаляци, че и страхотни кожени обувки съм си купувала от там, без една пришка да ми направят и не са на космически цени. Кашкавали, сирена много, много видове. Кисело мляко с каймак, ама каймак ви казвам. После те имат и каймак. При нас не се произвежда. Знам, че в Сръбско го има. кУ имам мегдан и рецепта за каймак моА си напраЯ Идин малък безнес не да печеля, а да действам, да се чувствам полезна и да радвам хората с добър продукт. Там ще видиш какво е каймак. Те го слагат и върху баклавите да убие сладостта. сЯ бързам за бач, кът сЪ прИбРа и сЪ сетя нЯщУ, Шпиша. кУ си с ФтУбУс, напраУ мамата си джаса. Ние след тази ХаФтУбУсната ИСкурсия, не повторихме. А сме хора свикнали с пътувания на далечИ. До Родос задължително отиди. Отива се с едни морски съдове- Морски котки. Аз като ходих, като ливна един дъШ та цял ден мама му и.....тъйтъръй. Ма замалкУ сЪ пУчуФствувЪх рицЪр. МоШ да изджасам Ина снимка Ф изпУвидалнята как съм сЪ пУтпряла на Ина стИна Ут рицарскУтУ времИ. Де има Скурзии, Утивай, доволна шИ Устаниш!!!! ХадИ послИ пак двЕчИра Hug

На малкият Бобец, здраве, здраве и пак здраве!!! И да стрУява дъртитИ Бобеви....ама кУ нИ гУ слушат де Wink

За теБ Бобче Hug

# 661
  • Куциндрел
Петък, петък ееее. Пу ино кафеее.

Скарле,
Скрит текст:
Вземи си и пари за сувенирчета, за книжки на руски за забележителностите и т.н. Доста неща ще те изкущат. Ние много обичахме в Кушадасъ да пием кафе на центъра, табиетлийско беше. Там имаше и маршрутки, които обикалят по хотелите и возят из града. Бяха по лира. Не знам как е в Мармарис, ама предвиди и нещо подобно. По пътя ще спирате на места където ще има ядене и тоалетна, но си вземи храна.
Абе... ако имаш възможност си вземи много пари. hahaha hahaha hahaha Мисля, че всякаква валута върви - лири, долари, евро, но като цяло пазарувай в лири. От агенцията не ви ли казаха къде и кога да обмените лири?

# 662
  • Куциндрел
Ко прайте уе?

Сваке, ноу хубава финтофлюшка имаш.

Скрит текст:
Как са децата?

Бената на младини. Mr. Green

# 663
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Хилооооооооооооооооооооуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
бач, бач и пак бач  ooooh!
значи Сакрлетка стяга куфар за екскурзия, барво  Hug
Скрит текст:
аз с автобус съм била на екскурзия 2 пъти, винаги нося вода поне 1,5 л. и сандвичи, кроасани, солети, вафлички, такива неща. Пари задължително си вземи за сувенири и дрънкулки. Аз нося и дебитна карта. Чувала съм, че е по-изгодно да се теглят пари в местна валута, а не да се ползват обмени бюра.  Naughty Удобни обувки, шал (става да се наметнеш, за глава и за всичко), чадър или дъждобран, таки ва неща  Blush Весело да си изкараш!

# 664
  • Лутаща се
Тенкю вери мъч на сички ви, чи ми съ притекухти на зова за помущ  Hug
Ши си обменя колкут мога лири, пък ша харча колкут имам. Ко да прайми сига, кът няма, няма........
Утешавам съ с това, чи сми на ол инклузив и хутела изглежда дъй луксозен, та сигурно и мамбуту шъй таквози.
  Притпулагам, чи туй е офертата.

http://www.tours-club.com/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%80%D … /pasa-beach-hotel

Урганизират я ут даскалото у кует бачка систъра. Кату истествену урганизатура сий сложил печалба ут пу 15 кинта на чиляк. На нас ни казаха цена 499 лв. на човек. А тук пише друго. 4 автобуса пу 15 кинта, аку са пу 30 човека в автобус прай чиста пичалба 1800 лв.
Ама аз туй на систъра няма да гу кажа.

Саму туй пътувани с автобус ни мъ радва ич, ама ко да съ прай. Аз ша са возя кът куфар, ша си нося таблет с филми и качени книги + ина книга ут хартия  Joy

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 15:31 от skarlet71

# 665
  • Куциндрел
Скарле, гладна няя устаниш. Турците хранят добре. Peace
Питай от агенцията къде точно да обмениш пари, а и мисля, че в Мармарис спокойно може да намериш банка, ние само по банки обменяхме и на едно място където ни бяха казали от фирмата. Peace
С автобуса ши са изгърбиш, ма туй е положението.
/мен 2-ри път лесно не моат ма качат на автобус до Кушадаръ или подобно.../

# 666
  • загубено
Ахой  Hug

Бобе,
Честит Рожден Ден на малкото Бобче!
Да е жив и здрав,много усмихнат и палав.
Да ви радва в къщи!

# 667
  • загубено
Така.....

Цеце,мерси че питаш  Hug
Децата са добре за сега.

Аз съм болна,то са Т ,кашлица,нос....абе всички екстри  ooooh!
Отдавна не се бях вкисвала така.
Малкото се е лепнало за мен,и дано не се разболее .
Писна ми,яко.

Скарле,га викаш ше одиш?
Турция са ти казали момичетата,Родос мога да ти дам сайт за времето.
Автобусът си е ок,пътувала съм много.
Влака е много яко,ако имаш компания и разни наливни нещица ,олееее  cheers
Самолетът е бързо,но ако са Бг аир ,ай сектир.
Та добрата компания е в основата на доброто изкарване.

# 668
  • Лутаща се
Така.....

Цеце,мерси че питаш  Hug

Скарле,га викаш ше одиш?
Турция са ти казали момичетата,Родос мога да ти дам сайт за времето.
Автобусът си е ок,пътувала съм много.
Влака е много яко,ако имаш компания и разни наливни нещица ,олееее  cheers
Самолетът е бързо,но ако са Бг аир ,ай сектир.
Та добрата компания е в основата на доброто изкарване.

Ши ода ут 1-ви ду 10-май. Упределену за автобуса ши има нещу наливну.
Сига убачи съ замислих там има ли алкухол и ку има къф е?  newsm78  Дън устана биз хумеопатия мий грижата де  Laughing

Уздравявайти по бързу  Hug

# 669
  • Куциндрел
Уф, ма Скарле, ноу го мислиш. Има алкохол в ол-инклузива, но е местен, т.е. ши пиваш турска бира. hahaha hahaha hahaha

Нере, да оздравяваш. Hug Praynig Hug

# 670
  • загубено
Благодаря момичета  Hug

Скарле,споко ще си изкараш супер.
Напомни ми като наближи ,ще ти пратя къде да гледаш.
Аз шъ фърлям пу ино учо на прогнозата по тв -ту.
Взимай банският и джапонките и да си хепи  Hug

# 671
  • Куциндрел
Гледам всички сте на баня. hahaha hahaha hahaha
https://www.facebook.com/video.php?v=10153187081504742&pnref=story

А вижте как са прибра Чушка днес. hahaha hahaha hahaha

# 672
  • Оптимист по принуда
Морнинг. Баба Марта е в критическа.
Зимайти грИблата и елати на кафе  Crazy

# 673
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Морниг, гутен сабалян, добрютрю и гюнайдън! (последното за Скарлича)

Изпуснах ви края, ама поне му фанах опашката Joy Joy
Изпуснах сичкити черпни покрай Вальо Трифонов, ма съм дошла таман за женската черпня утре.

Ко прайти бееее, за бой съм си, толкоз време ни съм идвала. Ама само аз съм загубила, вий ни сте.

Глеам , Скарлича реди куферите за към комшулука. Имам една дружка, Скарле, вече 15-та година ходи на Мармарис - смятай колкуй убаво. Тз гудина сий заплюла 25 дни, почти целия юни и 10 дни през септември. Миналата гудина три пъти ходи - 6 дни по първомайските празници с мъжа, 20 дни през юни сама и после една седмица през септември, пак сама. Много й аресва и мъ кандърдисва да одя с нея, ма аз ни моя издържа автобуса, ши ма фанат лудите толкоз време на ино място.
Та от нея знам, чи кат дават на три часа почивка в антобуса, задължително я ползваш да са разтъпчеш, щот мъж й гу мързяло да слиза и оставал в рейса и после му са надули краците, кат пристигнали. Имай гу тва изпонапредвид.

На Бобчето бобчето гледам пораснало с още един лазарник - да тий живо и здраво, мила! Голямо да порасне, на мама радост и опора да е!

# 674
  • София

Морнинг, Деми мерси какче  Hug

Опитах съ ина баницъ дъ ви врътнъ, мъ ни ми съ пулучи  ooooh!

Лъкиту, пу кумандирофки ходиш... викъш  Thinking hahaha

Нерко, карнавалъ отдавна свърши  Thinking Crazy

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 10:57 от elix

Общи условия

Активация на акаунт