ВалЙо, ТрифУне, да знайти как Убичам, флюбИна през лозИту да тичам! - 57

• 36 800
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • загубено
Бенко,пораснала си  Hug
Честит Рожден Ден,мила!
Жива и здрава,много късмет и успехи!

# 676
  • BG
След ина седмица ша пурасна, мили мои, пазете поздравите, ша си ги искам! Но това, че мислите за мен, е по-ценно от датата! Обичам ви!.  Hug  Heart Eyes

# 677
  • Varna
сЯ сЪ прибраФ Ут бач и сЪ изджасФам при вас за малЬкУ Hug...УсЛУбУдиха мЪ по ранУ....пипнаФ ИмИтиатЕли някЪФ ваЙрус ooooh! За два денЯ мЪ трупясаФа #Cussing out

Бендори,
щоТ тиЙ дИня........кЪт сЪ прИбреш, ШпрУдължа Hug  bouquet

Скарли,
Скрит текст:
За шафрана душата....значи има два чишита шафран. Има един който е заместител на истинският и е евтин, но истинският който аз си купих миналата година от Сафранболу...ей, на мястото деТ гУ прУизвеждат....Ина мънина кутийчица струва 20 турски лири. Другия заместителски шафран е във по големи кутийки.  И сапуни от шафран си взех и крем за лице си взех, но аз си купих точно от мястото за което по нагоре ти писах и там е якото производство. Сигурно знаеш, че шафрана е с цена на злато. Хомеопатия имат, но е скъпа. Ние мрем за бира Ефес. Там като седнеш да пийнеш на масата е 6 кинта. В магазините ще я откриете за около четири лири. Абе бай Ердоган мноУ вдигна цената на хомеопатията. И виното е скъпо, и тяхната ракийка е скъпа. Дори в България йени ръкъ-то е по евтино от колкото при тях. За манжата са ти писали. сЯ не се лъжи когато видиш цена на баклава 8-10 лири за кило. Има да, но това не е тази баклава която си заслужава. Поне си хапни някое и друго парченце на място от хубавата и качествена баклава и си вземи малко за в къщи. Просто качествената баклава, с качествени продукти е скъпа. Ама ти каза, че не обичаш. МанЖитИ и сладкишите там са напраУ ...Хубийсвени eat Гледай да сядаш където има от техните хора. Значи там е най-вкусно и автентично. Ще пиша кЪт сЪ сетя за нЯщУ другУ, пак Hug

сЯ УтиЙм да сЪ лИкувам....ШмУ Жасна Ина, две, три....хомеопатии, моШ ми доЙдИ сърцетУ на мястУ....Егаси муй и вирусЪ #2gunfire

Гушам, ловя еБрибари Hug Heart Eyes

# 678
  • Куциндрел
Мяууу. Hug
Честит празник, кукундрели

# 679
  • Варна
Честит празник, мили момичета!Бъдете здрави, весели и щастливи!

# 680
  • загубено
Аз нали съм все на опаки,този празник ич не го уважавам.
Много не обичам измислени празници,пък и 1 път в годината
да ме виждат само като жена .
Ама по добре да има повод за пиячка  Mr. Green

За тези който празнуват.

Сега ще запразнувате всички,нали?  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha

Ели не съм влизала във форумът от вчера сутрин.
Видях че си се редактирала.
Но няма лошо,Бена да започва да черпи от сега.
Беноооооооооооо,чуиш ли ?? Започвай да слагаш трапези и пиине  Hug

# 681
  • Куциндрел
Тъй, тъй.
Бенооо, чу лиии? Joy Joy Joy

# 682
  • BG
Честит празник, скъпи мои!

Чуя, чуя, нема да мса размини! Ловя!   bouquet

# 683
  • Куциндрел
 smile3532 smile3532 smile3532

Ох, ма Бено, кви китки си чучнала. hahaha hahaha hahaha

Аз па да ви пукажа куи са аут оф гравитейшън, стига да има камъни... hahaha hahaha hahaha

Ши кажиш, чи имат лепки и пирони на купитата....

# 684
Здравейте  Hug . Честит празник на всички които го чувстват така. Да сте много обичани и щастливи  Hug

ето ме мен  Flutter ....по повод празника мъжо ме прати на пазар да си избера ново превозно средство  smile3521

# 685
  • Куциндрел
Бобо, унуй там с розивия утенък щи ти ходи. hahaha hahaha hahaha

# 686
  • Once there was a Hushpuppy...
След ина седмица ша пурасна, мили мои, пазете поздравите, ша си ги искам! Но това, че мислите за мен, е по-ценно от датата! Обичам ви!.  Hug  Heart Eyes

Бене, май шъ пураснем в идин ден с теб newsm78

Честит празник на всички!

Не е лошо, че го има...
Хубаво е, да ни ценят и обичат, да ни глезят и ласкаят мъжете ни целогодишно. И за синовете ни се отнася Wink

# 687
  • София
Честит празник, лейдис  Hug Hug Hug!

Бобе...ноу си демоде начи  Crossing Arms
 Ей ти нещу по-актуалну и фешън  Peace Mr. Green

Joy hahaha

Скарлету, Марчету и Хъшиту шъ одят на банкет  Sunglasses hahaha hahaha

Аз пъ вече празнувъм с ина дружка...винги ми пумага в нуждъ мумичету .. Naughty
 hahaha

Скрит текст:
По случай празника си подарих един онлайн IQ тест и по неясни за мен причини резултатът ми е 129 точки  Thinking Баси и умницата съм, пъ не се чувствам такава  Tired

iq.точица.ком

Тука ни затрупа и пак вали сериозно  ooooh!

# 688
  • Once there was a Hushpuppy...
Ели, брау за теста Hug Peace Щом толку е пуказал, начи си толкуз умна Wink Няма грешка Naughty

Вярно, тоя сняг ни затрупа. Сигурно през Януари не е валяло толкова.
А, детето ми пък не е играло толкова часове на сняг цяла зима. И вчера и днес е на вън по 4 часа, 2 сутрин и 2 следобед. Голям кеф му е! Wink

Аз шъ ям и пия след малку Laughing
Слагам ви от туй Peace

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 18:33 от Hushpuppy

# 689
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честит ви празник, мили ми кукундрелки!

Много ЛибоФ ви пожелавам! Да ви обичат и глезят мъжете ви!

Общи условия

Активация на акаунт