Това не е добре, и никак не ми се струва коректно, щом отговаряме солидарно, трябва и солидарно да сме уведомени. Но се опасявах, че може да е точно така, а и аз не мога докажа, че парите не са влизали в семейството, както и той не би могъл да докаже, че са ползвани за семейството.
Питам информативно само, защото имам позната, която в подобна ситуация бе посъветвана, заради детето, да направят отказ от наследство.
Разбира се, надявам се случая на авторката да се разреши възможно най-безболезнено и да не се стига до там.
Това също много ме интересува, ако някой има информация. Чувала съм за такова решение - отказ от наследство, дали някой знае нещо повече?.
Благодаря на всички за съветите, информацията, и доброжеланията, които ми отправяте. Също така се радвам и на "стряскащите" коментари, не знам защо, но ми подействаха много отрезвящо.
Друг път. При положение, че постоянно се начисляват луди наказателни лихви и задълженията набъбват с всеки месец, не виждам как ще ги изплати за 7г. освен ако не е на фотосинтеза.