МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 101 023
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Божеее, отчаяхте ме, момичета. Как с ван?  Joy
ММ кола от класа на опел няма да купи. Ориентирани сме към японските марки. Днес гледахме Тойота Версо, тя е с 3 отделни седалки и две допълнителни отзад. Аз бях категорична, че тези в багажника не са ни нужни.  Joy Обачеее, дървена ни се видя и това си е. Нямат и тест автомобил, да и пробваме возията.
Да си призная не съм пробвала с кошницата в нашата кола, но само като гледам разстоянието между двата стола и ми се вижда толкова малко. Иначе сега сме с Бритакс Еволва на баткото, още е с коланите, малкия е с Би сейф (поне е по-висок), а кошницата е Макси кози.

# 91
  • София
Субару Аутбек комби и Фиат Стило. И в двете имаме по една седалка и 2 столчета 18- 36кг. Имаше момент, когато бяха с по 3 столчета. Пътуваме извън София с комбито, заради багажника. Не мисля, че ни трябват повече места, виж багажникът все не стига.  Laughing

# 92
  • София
Когато се роди третото, си взехме Мерцедес Вито дизел (минибус) втора ръка (7+1), сега то стои в гаража за бекъп кола (когато основната е в сервиз за поправка на драскотини), харчи много малко; много е полезна и за превоз на багаж - перални, матраци и каквото се сетиш и нямам никакъв шанс да я продадем, ММ много си я тачи. Иначе сме с Тойота, аз съм им много лоялен клиент, няма да ги хваля повече, само ще кажа, че това е кола която не те предава.

# 93
  • София
Ние за из града имаме пежо 306 (моята си бракмичка), а иначе за пътуване е Волво ХЦ70 (6+1 май се води). Моите маймунковци са големи и ще трябва да сместват кошницата с тях, та нямам този проблем, така че не мога да дам съвет за съжаление.

# 94
 И ние с тойота 7+1. Ама на бензиностанциите ни запомниха Simple Smile. Преди, с голфа, ходехме толкова рядко, че нямаше шанс Simple Smile.

# 95
Aludra, кой модел е тази тойпта. Аз само версо знам, но според мен ще ни е малка.
ММ, много иска да си вземе Вито, ама май няма да го огрее сега Simple Smile

# 96
  • София
Вземете си на старо, за 5-7 хиляди се намират добри. Много е икономичен двигателя, харчи около 7 л. на 100. Но пък колко много: и деца, и колички и багаж побира...

# 97
Писах ти на лични, Амнезия.

# 98
Благодаря Simple Smile

# 99
  • София
Аз имам Тойота Корола. Перфектна. Sharky много простичко и умно го е казала : " Кола, която няма да те предаде!" Японските и немските автомобили са качество.

# 100
  • Варна
Искам и аз да знам, какъв е модела Тойота 7+1, може и на лични.

Втора кола на нас не ни е нужна. 9 месеца в годината само аз карам, но пък не става през другото време да се чудим, как ще си съберем децата в колата. Аз повече карам градско, така че Вито отпада с паркирането във Варна. На предната седалка стол 9-18 не ми се вижда добра идея.

Sharky*, за кой модел говориш ти?

Gwen, немските да, но високия клас. А за японските съм съгласна. Не знам дали казах, че сме с Мазда 6 комби вече 4 години и освен един лагер, все пак караме по бг пътища, и нормалните консумативи вме нямали проблеми.

# 101
  • София
...
Sharky*, за кой модел говориш ти?
Моите деца са на 26, 24 и 12 г. вече, Мерцедеса Вито го купихме на старо след раждането на No 3. Иначе от 2006 насам купуваме нови Тойоти, като ги сменяме на 5 години, а Витото стои за втора кола. Аз не шофирам, имам много девствена 16-годишна  книжка.

# 102
Нашата тойота веднъж ни предаде.

Единствената кола, която не ме е предавала е старият ми опел. Случвало му е да се счупи на път и сам да се оправи Simple Smile). На шега, на майтап, пружините му се скапаха, но докато чакахме помощ го разтоварихме и той си се оправи. Продадохме го със същите пружини години по-късно.

# 103
Не знам дали казах, че сме с Мазда 6 комби вече 4 години и освен един лагер, все пак караме по бг пътища, и нормалните консумативи вме нямали проблеми.

Мазда 6 е идеална за 3 деца + багаж. Даже багажникът е по-дълъг от нашия, защото количката ни се събира по дължина, а на нашата кола по диагонал или по ширина, но не и по дължина.

# 104
  • София
Ние имахме Киа Рио, когато се оказа, че ще имаме още едно дете. Ами събраха се отзад. В началото бяха 2 столчета и кошница, сега са 3 столчета.

Общи условия

Активация на акаунт