Бебе Михаела ни е на късмет и ведро продължаваме напред! Термин АПРИЛ - Тема 13

• 30 210
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Amy lee ако памперсите са от безумнно ниски цени те написаха че спират доставката преди месец.

Съни .... Те някои жени по кутия цигари изпушват на ден бременни ти за две чаши вино тук се тръшкаш. Обаче много си наивна, не се връзвай на всдичко дето пише в нета.

# 346
  • Бургас
Давай, давай! Аз не разбрах какво разбирате под турски - същите марки, но турско производство или турски марки?

Pampers,ама турско производство. Разликата е,че на оригиналните пише Active baby-dry, а на турските Active bebek.
Най-недоволна съм от Пуфис,тия шарените. Случвало ми се е детето да пишка и да ми се стича по крака.

# 347
Аз пък тая вечер пропуснах винцето! Simple Smile Иначе като ми се припие си сипвам половин чаша, ония ден примерно бира пих, е когато я купувам гледам да е възможно най-ниския % алкохол, но определно не се лишавам. Само от концентратите се въздържам, а на 2-3 пъти така ми се беше припила ракия... топнах устни в чашата на ММ и реших проблема! Честно казно не съм забелязала промяна в активността на малкия от наличието или липсата на винце в корема ми.

# 348
lina, от къде в Бургас купуваш турски памперси?

# 349
Amy lee ако памперсите са от безумнно ниски цени те написаха че спират доставката преди месец.

Да, точно за тях. Не съм видяла, че ги спират. Пускам тогава линк към олх пак за памперси, но почват от номер 2 нагоре( не съм поръчвала лично от там). Ако се разтърсите сигурно и други подобни обяви ще намерите Peace

# 350
  • София
Аз им писах да ги питам, ще видим какво ще ми отговорят. Ако има в събота ще се разходя да си взема. Имам спомен че 1-рр го ползвахме само 2-3 седмици и ни умаля. Не знам дали направо 2-ка да си взема.

# 351
  • София

Да, точно за тях. Не съм видяла, че ги спират. Пускам тогава линк към олх пак за памперси, но почват от номер 2 нагоре( не съм поръчвала лично от там). Ако се разтърсите сигурно и други подобни обяви ще намерите Peace

Това е супер, все ще ги издебнем Актив Бебеците ама ха! Доста изгодно е. Wink

# 352
  • Бургас

От един склад до новата поща. Където има магазин за играчки Вега. Този ми е близо,защото съм в Лазур. Има и един в Славейков,до ВиК-то но ми е далеч и там ходя само ако на новата поща са свършили.
Иначе има един нов магазин,който се намира до денонощната аптека до Свободния (до Дигитала) но там идват малко по-скъпи( лев-два)

# 353
amy_lee, благодаря за сайта с нощниците  Hug

За размерите на дрешките наистина е много относително и зависи и от бебче и от производителя. Аз със сигурност пак ще взема някое и друго боди размер 0, че да не му виси всичко първите дни. А иначе ги израстват за седмица-две.

Памперси съм ползвала на Памперс, Пуфис, Хъджис. Памперс сякаш най-много съм купувала, а Хъджис не ми бяха удобни, че нямаха картинка на центъра и все не бях сигурна дали съм центрирала лепките  Blush Много мами бяха доволни от марката на ДМ, та смятам ги пробвам този път.

Болничните от януари наистина се бяват поради новата система. Сега лекарите подават по ел.път болничните, но те се изплащат едва когато работодятеля предостави съпътстващите декларация и придружително писмо. Успокоителното е, че бавенето може да се случи до 135 ден. От 135 до 410 ден излизаме в отпуск за гледане на дете и тогава изплащането е изключително стриктно - на определена дата ежемесечно.

Giada - малко off topic - как са отзивите от ски училището, че и ние записахме нашата скиорка от 23,02 на ски училище от градината с Витоша ски. Тя е първа писта, въпреки че не се е качвала досега. Аз имам известни подозрения, че ентусиазма ще я напусне преди края на училището, но да видим. Confused

А по темата за сладоледите съм много щастлива, че поне сладолед не обичам. Защото и без това килограмите летят стремглаво и ще подобря рекорда от миналия път и май ще надмина 15 кг до края.  Blush Добре, че се разминах със стриите. Миналият път мислех, че накрая с преносването се нацепих, но след раждането мазах червените нацепвания със Synchroelast и сега няма поражения. Дано и този път се размина  Praynig

# 354

От един склад до новата поща. Където има магазин за играчки Вега. Този ми е близо,защото съм в Лазур. Има и един в Славейков,до ВиК-то но ми е далеч и там ходя само ако на новата поща са свършили.
Иначе има един нов магазин,който се намира до денонощната аптека до Свободния (до Дигитала) но там идват малко по-скъпи( лев-два)
А да този до новата поща го знам. Но ВиК в Славейков ми е най-близо, то направо си е до нас. Утре ще проверя какво има. Wink Това е магазина на ъгъла до Китайския ресторант нали?

# 355
  • Бургас

А да този до новата поща го знам. Но ВиК в Славейков ми е най-близо, то направо си е до нас. Утре ще проверя какво има. Wink Това е магазина на ъгъла до Китайския ресторант нали?

Не ми е силната страна Славейков,но да магазина е на ъгъл. Дали има китайски до него хич не знам. Срещу него има паркинг и висок блок. В самият магазин освен памперси има и перилни препарати,дрехи,чанти абе почти всичко. Освен Памперс има и други марки. Може и тях да пробваш.

# 356
Да значи е същия магазин. Благодаря, ще проверя какво има.  Wink
В началото ще сме с английския папмперс от мама.  Laughing

# 357
  • Варна
Здравейте и от мен,
вече сме по-добре, покашляме от време на време...но все пак не сме на легло. И тримата. Simple Smile

Доста се бях побъркала....тежък период ми беше да гледам детето с 40 градуса, веднага след него и аз се тръшнах..., както ме посъветвахте ходих при личната, но тя е толкова замаена, че не знаеше какъв антибиотик да ми изпише и аз извадих едно листче, на което бях записала Аугментин, ОСпамокс и Зинат (мисля че някога АГто беше споменал, че тези са безопасни. И след дълга чуденка си избра Зинат, отидох в аптеката и жената ми вика - ааа вие не сте за антибиотик, нали сте добре и нямате темп, а и този дето са ви го изписали е еди какъв си, по добре Аугментина... и ми даде 2-3 неща за кашлица, чай, джинджифил и т.н. Та в крайна сметка не съм пила антибиотик...... Междувременно отидох на консултация и бебо вече е 1500 грама Simple Smile расте и рита.

Болничните от януари наистина се бяват поради новата система. Сега лекарите подават по ел.път болничните, но те се изплащат едва когато работодятеля предостави съпътстващите декларация и придружително писмо. Успокоителното е, че бавенето може да се случи до 135 ден. От 135 до 410 ден излизаме в отпуск за гледане на дете и тогава изплащането е изключително стриктно - на определена дата ежемесечно.

Може ли да обясниш от кога точно започват да се броят тези 135 до 410 ден? От момента на раждането ли?

Да питам сега за тези памперси турските - с 2 думи, от всичко което изчетох досега - значи от тях сте по доволни, отколкото от същите, на които пише актив бейби драй, така ли? И кой ги произвжда тези 2рите?

# 358
  • Бургас
135 дни се броят от първия ден на 45 дневния болничен

# 359
  • Под кленовите дървета
pakri, може да не си била за антибиотик, наистина, нооо имам приятел лекар, който ми е казвал, че докато ме лекуват аптекари, какъв съвет искам от него Simple Smile Тук това ме радва, ако аптекарят сметне че антибиотика е неподходящ или със силно изписана доза, звъни на лекаря пред теб и само така се сменя лекарство.

Ние ползвахме само Памперс, след като Пуфис ни подсякоха и установихме, че Хъджис от Бг нямат общо със стартовия пакет Хъджис от Англия.

За стриите - каковото и бадемовото масло не ми изневериха, нямам нито една, но мажа редовно Simple Smile Всеки ден след баня.

За алкохола знаете моето мнение - по повод може, но всяка седмица не е повод Simple Smile Алкохол и никотин не се спират от плацентата. Сода с шест лимона вътре заместват биричката Simple Smile
ЗА цигарите - наистина, много майки не спират да пушат, техен си е избора. Имат глава на раменете, да мислят. И на мен ми беше много трудно, даже мислих, че няма да спра този път, но за два дни се насилих и спрях.

Хич не следя никакви реалите, а само чета и почивам Simple Smile Новините от нета са ми достатъчни да ме отблъснат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт