Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 60 214
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, да спрем да се ядем една друга. Щом е практика да звънят, значи ще звънят по телефона, явно ние трябва да бъдем по-упорити във въпросите си и да настояваме с точност да се провери това ли е точно за нас лечението.
Аз също вътрешно в себе си вярвам на д-рШефкетова и не съм по фонд, плащам си.

# 121
  • София
Там където е трябвало съм казала. Видят ли те, че си по фонд и се почва.

Какво точно правят като те видят, че си по фонд? Това са пак средства за клиниката, не разбирам точно, предстои ми трети опит по фонда и (първи в тази клиниката, другите в Надежда си ги самофинансирахме). От страна на акушерките съм срещала само добро отношение, от близо две години съм пациентка на клиниката.

# 122
  • При вещиците
Само да споделя специално заради Марая, че в Истамбулските клиники също се съобщават резултати по телефона и така се назначават и лекарства включително хормони. Да, не е най-добрата практика но понякога се налага, особено когато не живееш на две минути от клиниката.
Съжалявам за нахлуването, но няма такова нещо. След като е обяснено надлежно в кабинета, как и къде се поставя всяка една инжекция, само дозата за деня се съобщава със смс по телефона. А дозата при писалките не е голяма философия.

# 123
Момичета какво пиете ако усетите че се разболявате преди да започнете процедура?
От вчера много ме боли гърлото и пия само чай с мед.
На 17 този месец ако всичко е наред ще слагаме блокажа по дълъг протокол.
Миналата седмица не можех да преглъщам от болки в гърлото - след няколко намазвания на сливиците със сода бикарбонат с помощта на клечки за уши, невероятно и за мен, но ми мина Shocked

# 124
С мед и сода едно към едно съм си лекувала гърлото, когато бях бременна, много бързо се чувства подобрението.
 Съгласна съм с amini, че нещата се подоряват с обсъждане, изразявам съжаление и извинение, ако някой приема нещата твърде лично и се чувства засегнат. Готова съм да се извиня на всеки , който неволно съм обидила или засегнала при коментирането на `битовизмите при инвитрото`.
 Ситуациите със сигурност ще налагат назначаване и коригиране на дози по телефона и всичко това ще бъде в интерес на пациента!
 А за акушерките в клиниката мога да изразя само едно - отлични  професионалистки  са момичетата!
 Имам задълбочено наблюдение.
 Професията акушерка е просто призвание.
  bouquet

# 125
  • гр. София
Лили, вярно оспамихме темата, но в Мемориал на мен така са ми предписвани лекарства. По същия начин, както се обаждат и от Надежда. Разбира се в повечето случай съм имала рецепта, но не винаги, а това че на теб не ти се е случило не значи, че не се практикува. Това че клиникатта е чужда не значи, че и там всичко е цветя и рози.

# 126
Не е поблем назначаването и доза-коригирането  на лекарства по телефона, когато е в интерес на пациента! И в аптеката имат право да продадат лекарство след обаждане по телефона на лекаря назначил лекарството.
 Проблемът е когато пациент си постави `свещички` Профенид супозитори и си я запали, или я приеме през уста!
  Praynig
 Тази ситуация се разяснява още в първи курс на учещите медицина.

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 19:56 от Анонимен

# 127
Благодаря ви момичета за съветите. Hug  bouquet
Вече си намазах гърлото с мед и сода бикарбонат ( понеже съм с хроничен фарингит ,доста често съм изпитвала този метод и знам че действа ) Peace, сега направих гаргара с тинктура от прополис ( по съвет на Шакира )  ,изпих солидно количество чай и очаквам подобрение. Praynig

# 128
За ангина, гърлобол много помага и кола гореща като чай! Но  не съм сигурна до колко е противопоказна преди трансфер, и при бременност, все пак има кофеин.

# 129
На персонала му е досадно да попълва по фонд, администрациата за изследвания.."пфу пак по фонда" и т.н
 Ако са чести повечето тук ще си кажат

# 130
Моля, ако някой знае точната методика, която използва д-р Стаменов за премахване на ендометриозни кисти - изрязване има ли, изсмукване на течността има ли, има ли след това горене с ток или с нещо друго или не и т.н., моля да ми пише.

# 131
За това най-добре е да говориш със самият д-р Стаменов. До колкото ми е известно клиниката разполага с лазер ново поколение и не е нужно да `гори първобитно с ток.   bouquet

# 132
Моля, ако някой знае точната методика, която използва д-р Стаменов за премахване на ендометриозни кисти - изрязване има ли, изсмукване на течността има ли, има ли след това горене с ток или с нещо друго или не и т.н., моля да ми пише.

SAB-f,  д- р Стаменов  изрязва кистите!

# 133
Mery Dik, за настинки си правя прясно изцедени лимони с настърган джинджифил и мед поне два пъти дневно. Дори е приятно на вкус. Също така си приготвям чай от сушена лайка. Предпочитам го пред този на пакетчета. Става по-ароматен и лечебен. И аз съм на мнение, че сега е момента да действаш по-сериозно с медикаментите. Успех и дано бързо да го пресечеш.   

# 134
Здравейте момичета! Аз съм нова тук, но ви чета от доста време и съпреживявам историите ви.
Пациентка съм на д-р Персенска и до сега сме правили няколко опита на ЕЦ, но уви безуспешни. Сега с доки ще правим дълъг протокол и дано този път стигнем до заветните две чертички.
Желая успех на всички и дано скоро гушнем дълко чаканите бебоци !

Общи условия

Активация на акаунт