Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 60 095
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
Моят ЗЕТ беше доооста по различен.На 10 ден прегнил и на 15 ден трансфер-без лекарства

# 541
Цената на ЗЕТ не беше ли 450 лв  newsm78
Лори, казваш на информация, че държиш да говориш лично с ембриолозите, защото някои неща около ембрионите и трансфера не са ти ясни. Те ги викат като ти предврително им обясняваш за какво става въпрос и така. Нахалстваш, аз така съм правила докато не ми се изясни всичко не ги оставям намира.
Момичета, какво стана с Иля?

# 542
Моят първи опит приключи миналата седмица с абразио в 22 г.с Sad сега надеждата ми е в това ембрионче.А може ли да ми дадат информация по телефона за микробиологията,която ми пуснаха.Когато ме изписаха още не беше излязла

# 543
Еклектус, много съжалявам  Hug За микробиологията няма да искат да кажат резулат по телефон, но можеш да помолиш да ти изпратят на посочен от теб мейл резултата.

# 544
  • В сърцето на любимия човек
Цените за трансфер вече са разбити:
Самият трансфер е 350лв
размразяване (без значение на броя ембриони) е 250лв
оплождането е по250 лв на Я  до 5 Я, след това има пакетна цена.

# 545
Относно свекървите, моята едва ли не при всеки разговор ми благодари, че съм със сина и  Mr. Green
С двоен фактор сме, като при мен проблема е почти само във възрастта  ooooh!

# 546
Да ви се похваля и аз, че моето свеки и роднините на мъжа ми казват, че дори и с инвитро няма да забременея, защото съм `недъгава.
 Joy

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 08:30 от Анонимен

# 547
Стига бе, вие ме шашнахте  Shocked Какви хора има само, не съм предполагала  ooooh!

# 548
 Crazy леле, леле  Crazy И това все пак са майки  ooooh!

Има нова лекарка в клиниката, която прави фоликулометрия и слага PBMC - млада и много симпатична, но не и запомних името. Ако някой я види нека да сподели как се казва  Peace

# 549
  • София
Crazy леле, леле  Crazy И това все пак са майки  ooooh!

Има нова лекарка в клиниката, която прави фоликулометрия и слага PBMC - млада и много симпатична, но не и запомних името. Ако някой я види нека да сподели как се казва  Peace
дали е тази, която с месеци виси при Стаменов, с руса не много дълга права коса  newsm78

аз днес чакам дали ще ми дадат час за утре, ако не дадат дали пак звънят или да не се надявам?

# 550
  • гр. София
Бамба, обикновенно звънят да те уговарят за друг ден.

# 551
Вчера косата и беше вързана на опашка и ми се стори, че е светло кестенява  newsm78 Тя ми каза името си, дали не беше д-р Бориславова, но понеже мислех за сто неща не го запомних  Blush

# 552
  • София
Вчера косата и беше вързана на опашка и ми се стори, че е светло кестенява  newsm78 Тя ми каза името си, дали не беше д-р Бориславова, но понеже мислех за сто неща не го запомних  Blush
ти за фоликуметрия или рвмс беше  Mr. Green

май е същата, русоляво кестенява е сякаш, добре е че прави сама разни неща, ще разтовари малко другите лекари.

# 553
За нито едно от двете  Mr. Green Но ме прегледа и мен  Laughing И аз барабар Петко с мъжете  Joy
Предния ден е сложила PBMC на една от пациентките на д-р Стаменов  Peace

# 554
Да ви се похваля и аз, че моето свеки и роднините на мъжа ми казват, че дори и с инвитро няма да забременея, защото съм `недъгава.
 Joy

#Crazy леле, разби ме това, както и определението "ялова"  Rage

Аз съм благословена със свеки, с която споделих всичко и която ме подкрепя напълно, още повече, че майка ми е далече и ми е много ценно, че мога да споделям с нея  Heart Eyes

Скрит текст:
На 27-ми ми е датата за теста, не издържаааам  smile3540

Общи условия

Активация на акаунт