Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 60 111
  • 775
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Доктор Христова се казва и е много внимателна.Simple Smile   bouquet

# 556
Да се отчета и тук Simple Smile
Днес чухме сърчицето на нашето сладоледче. Толкова се развълнувах, че почти се разплаках, докато док ме преглеждаше. Официално съм в 7ма седмица. Simple Smile

Поздрави и целувки :*
Вярвайте в докторите си и бъдете спокойни, че сте в сигурни ръце Simple Smile

# 557
Да ви се похваля и аз, че моето свеки и роднините на мъжа ми казват, че дори и с инвитро няма да забременея, защото съм `недъгава.
 Joy
Кажи им да се гръмнат.

# 558
Lavender , страхотна новина Hug Hug Hug
Прегръдки и целувки и от мен Heart Eyes Дано всичко е ок и спокойно да се насладиш на прекрасна бременност и за финал да гушнеш здраво и сладко бебче.
Дай боже скоро и на всяка от нас Praynig

# 559
Искам да питам има ли момичета тук, на които е слагано PBMC или лепило.. Ако може да споделят има ли ефект, кога се слага и каква е цената в клиниката..

# 560
Искам да питам има ли момичета тук, на които е слагано PBMC или лепило.. Ако може да споделят има ли ефект, кога се слага и каква е цената в клиниката..

За ефект не мога да кажа, понеже нямаше трансфер след като го поставиха, цената е 250 лв.

# 561
  • София
Да се отчета и тук Simple Smile
Днес чухме сърчицето на нашето сладоледче. Толкова се развълнувах, че почти се разплаках, докато док ме преглеждаше. Официално съм в 7ма седмица. Simple Smile

Поздрави и целувки :*
Вярвайте в докторите си и бъдете спокойни, че сте в сигурни ръце Simple Smile

Hug Честито, лека и безпроблемна бременност и на финала едно пухкаво и здраво бебе   bouquet

# 562
Lavender, много се радвам за добрите новини. Аз лично силно се развълнувах четейки твоите думи, а си представям как е било при теб. Лека и спокойна бременност до термин.  Hug

# 563
Еххх, страхотни сте! Толкова сте мили!
Благодаря :*

# 564
Отличен за новата докторка! Лични впечатления!

# 565
В крайна сметка колко ще ми струва да замразя 3 или 4 ембриона за 6 месеца?

# 566
Ая за най-сигурно се обади да питаш,че сега някакви нови цени има ама от кога ще влязат в сила не се знае май

# 567
Мислите ли, че щом д-р Персенска излиза в отпуск, ще прехвърли пациентките си към друг лекар за стимулация?

# 568
  • София
Мислите ли, че щом д-р Персенска излиза в отпуск, ще прехвърли пациентките си към друг лекар за стимулация?

Аз вчера си записах час за 27-ми. Казаха, че след прегледа, д-р Персенска ще прецени, дали ще ме прехвърли към д-р Шефкетова евентуално за пункция. Естествено, ако всичко е наред и има какво да се пунктира.
Така, че всичко зависи от състоянието на пациента Simple Smile

# 569
Мерси, Nandin!

Общи условия

Активация на акаунт