Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 60 085
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Моля, пак заповядай Simple Smile
И мен ме интересуваше този въпрос, защото предните 2 месеца, единия на ЕЦ, другия със стимулация, и двата пъти изпуснахме фоликулите и до пункция не се стигна, та ми беше притеснено дали няма да пропусна и този месец... но ще видим в петък какво ще каже доки Simple Smile

# 571
Знаете ли от кога до кога ще е в отпуск Д-р Персенска ? На сайта не видях инфо.

# 572
  • София
Знаете ли от кога до кога ще е в отпуск Д-р Персенска ? На сайта не видях инфо.

От регистратура, казаха че от 2 до 10 няма да е на работа

# 573
  • София
Момичета, много се надявам да дадете съвет, колко време след прием на антибиотици може да бъде напрваена стимулация. Попитах доки, изморен ли беше много, аз ли ......но не получих ясен отговор, нищо не разбрах, не събрах смелост да питам втори път за 5 мин. консултация.  Антибиотик се налага да приема и мъжлето ми.

# 574
  • гр. София
Макси, преди време моя мъж беше питал биолозите и му бяха казали 10 дни някъде. При него беше заради зъб, но все пак най-добре се обади и ги питай.

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 21:01 от muna_v

# 575
Момичета, бихте ли ми казали за болничния при пункция - колко време им отнема да го издадат. Защото ми се иска да го взема в деня на пункцията и на следващия да го представя на работа. Възможно ли е да го издадат толкова бързо?

# 576
Момичета, бихте ли ми казали за болничния при пункция - колко време им отнема да го издадат. Защото ми се иска да го взема в деня на пункцията и на следващия да го представя на работа. Възможно ли е да го издадат толкова бързо?
На мен ми казаха, че не може на същия ден, отнемало време и ми го изпратиха по куриер след 2 дни.

# 577
Благодаря, Ванеса.

# 578
  • София
Макси, преди време моя мъж беше питал биолозите и му бяха казали 10 дни някъде. При него беше заради зъб, но все пак най-добре се обади и ги питай.

Благодаря, ще се обадя и ще питам!

# 579
Днес бях в клиниката и отказаха да ми запишат час за понеделник при доктор Персенска (за 3 ден на ЕЦ)...

# 580
Как така? В смисъл по-скоро защо?

# 581
  • Пловдив
Днес бях в клиниката и отказаха да ми запишат час за понеделник при доктор Персенска (за 3 ден на ЕЦ)...
Защото док.Персенска излиза в отпуск от 02.03 до 10.03

# 582
Няма ли да поемат пациентите и другите лекари?

# 583
Не ти ли предложиха час за Шефкетова ?

# 584
  • София

Това означава ли, че пропускаш този месец и заповядай отново следващия........???????

Общи условия

Активация на акаунт