Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 60 100
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
по-късно може в спешния прием, ама там само слагат каквото има за слагане, не раздават лекарствата.
А как се стига до него, къде се намира?

# 496
  • София
по-късно може в спешния прием, ама там само слагат каквото има за слагане, не раздават лекарствата.
А как се стига до него, къде се намира?
на -1, от входа се слиза по стълбите вляво.

# 497
Аз скоро правих Прегнил в манипулационната в 20.30 вечерта, те ги викат явно там, дори и след работно време, когато има пациенти.

# 498
И аз поставих Прегнил в манипулационната в 23.00

# 499
От интервюто на Нели, аз разбрах, че в Надежда момичетата дето замразяват яйцеклетки, са болни от рак. Сигурно иде реч за ембриони и не за рак, ама нали не били компютри, ама компоти и не били откраднати, а сварени.  Peace За мен това е една глупава и самоуверена жена, имала щастието да стане  ВИП в България и да се радва на привилегировано отношение и бързи резултати. Именно глупостта и високото самочувствие винаги вървят ръка за ръка. Не се занимавайте с нея и не се засягайте. Само напред с високо вдигнати глави и вяра. Всички ще станете майки, само не се отказвайте лесно.  Hug

# 500
И нарича жените, нераждали Не жени. Луда. Трябва да се реагира, защото иначе ни мислят за малоумни.

# 501
Марая, ако жена наистина има, не дай си боже, онко заболяване и се налага отстраняване на яйчниците, може да бъде замразена тъкан от яйчника или яйцеклетки, за да може все пак да бъде майка. Има такива случаи.

# 502

Първично ин-витро няма. Има ин-витро на естествен цикъл. Не е лошо да се запознаете с термините поне. Добре си се насочил да четеш и питаш.
От какво може да са запушени тръбите-инфекции, операции? ?
Дами не ме съдет,е все пак съм мъж и може би от малкото които си позволяват да пишат открито и аз съм човек, греша в понятията да права сте ин витро на естествен цикъл ,това каза докторката.Операции няма, чуди се жена ми дали не е имала някакви лоши инфекции.
cia_maritima здравей, и поздрави за инициативността и желанието да разбереш повече. Peace
Аз лично бих ви посъветвала да направите втора снимка с упойка. Изхождам от личният си опит и не ви ангажирам с мнението си. Аз попаднах в "НАДЕЖДА" с диагноза запушени тръби. Това мнение  беше на лекаря който ми направи цветна снимка без упойка (няма да споменавам в коя болница) . Занам само , че беше адски болезнена и едва я изтърпях.
В последствие (след втора цветна снимка направена вече в "Надежда"), се оказа, че нямам никакви запушени тръби, а просто от силната болка при първата снимка се е е получил спазъм и е свил тръбите.
Незнам дали го обясних добре..  newsm78
Независимо от всичко ви желая успех. И не се притеснявай да питаш. Винаги има кааво ново да се научи.. Simple Smile

# 503
  • Sofia, Bulgaria
Изумена , ти друга работа май си нямаш  ooooh! , и аз изгледах интервюто и никъде не чух подобно твърдение , струва ми се , че от скука си интерпретираш думите на хората както ти харесва  ooooh!

А що се отнася до твърдението , че е казала , че момичетата замръзяват ембриони са болни от рак също не съм съгласна , тя казва , че е видяла момичета болни от рак да замръзяват яйцеклетки и ембриони  Naughty . Аз също съм била на пункции с такива момичета , така , че и това и изказване не е лъжа.
Искам да уточня само , че не съм и някакъв привърженик , нито пък я харесвам , просто казвам какво видях в интервюто и , и няма нужда да насочвате енергията си за да плюете по една жена успяла да сбъдне мечтата си за дете  Peace

# 504
Марая, ако жена наистина има, не дай си боже, онко заболяване и се налага отстраняване на яйчниците, може да бъде замразена тъкан от яйчника или яйцеклетки, за да може все пак да бъде майка. Има такива случаи.
От контекста на интервюто става ясно, че тя има предвид масово замразяващите жени. Казва нещо от рода на: "Като ходя в клиниката има толкова много момичета, които наистина са болни от рак и замразяват яйцеклетки." Който иска да гледа повторно тази простотия да цитира дословно. Съмнявам се, че има чак толкова болни от рак, дето замразяват "яйцеклетки". Смятам че малко от малко, като си публична личност и ще говориш за ин витро, бива да се поосведомиш малко, а не само да се биеш в гърдите как при теб станало от първия път и с две ходения до болницата.  ooooh!

# 505
  • Sofia, Bulgaria
Ами Марая , за съжаление е истина , в клиниката освен много двойки с репродуктивни проблеми има и много жени с онкологични , на които им се налага да замръзяват ембриони /яйцеклетки . Пак казвам , аз лично съм била с такива жени на пункция и то два пъти

# 506
Както и да е. Мога да и пожелая като на истинска Майка Героиня да отгледа прекрасни деца и да ги възпита в толерантност и разбиране към проблемите на другите.  Peace

# 507
Абе, Марая, чудя се наистина как не те е срам да пишеш подобни глупости, ти например познаваш ли случая на Нели, наясно ли си изобщо какво е преживяла преди първата си бременност?!!! Що за неподготвено, злобно и неприемливо изказване - "с две ходения до клиниката" Sick Стига вече, борбата на всички една и болката една и съща - няма известни и неизвестни - ако не го разбираш жалко, много жалко
По въпроса с обсъжаднето на случаи, съм провокирана от дискусията, да кажа, че моят случай бе коментиран от д-р Шефкетова/при която се преместих по мое желание/ и д-р Стаменов, и то коментиран в крачка, не съм от най-тежките случаи, просто д-р Шефкетова прецени, че й е необходимо мнението на д-р Стаменов в хода на стимулация, направи коментар и се съобрази с неговата преценка, така че вярвайте на лекарите си и успех Peace

# 508
Dreams_come_true  точно от това се притеснявах, евентуално отсъствие на докторката и нагласена дата Rolling Eyes Не ми се вижда никак професионално ако това е причината че ме вика чак на 11 март..Можеше да ме изпрати при друг лекар,например. На всичкото отгоре стратирахме опита по фонда и ако една отпуска и лош късмет с нагласената дата попречи на добрия изход на стимулацията, ще съм мнооого разочарована..и не само. Все пак не чакаме всички по един -два месеца за заповед че да ги раздаваме ей така. За натоварването на организма,неприятните емоции да не говорим.

# 509
Нели сама казва, че при нея е станало с две ходения до клиниката. Това е нейно изказване, не мое. Защо не изгледаш първо интервюто и тогава да ми скачаш. Не ме е срам и не съм аз тази, която трябва да се срамува!

Общи условия

Активация на акаунт